11. maaliskuuta 2018

Mitä pidin maaliskuun Bette Boxista?

Sain blogin kautta kolmen kuukauden Bette Boxit ja hain toisen boxini postiautomaatista torstaina todella odottavaisin mielin, sillä viime kuun boksi oli sen verran kiva :) Pienestä koostaan huolimatta boksi oli jopa yllättävän painava, mikä herätti tietysti saman tien mielenkiinnon ja ajatuksen siitä, että boksissa olisi varmasti muutama täysikokoinen tuote. Olen parin päivän aikana testaillut tuotteita ja ajattelin tulla kertomaan teille, mitä pidin tämän kuun sisällöstä :)

"Vuoden vaihtumisesta on jo jonkin aikaa ja lupaukset elintapojen parantamisesta voivat olla unohtuneet. Koskaan ei ole kuitenkaan liian myöhäistä keskittyä omaan hyvinvointiin. Maaliskuun Bette Boxin tuotteilla palaat takaisin oikeille raiteille ja palautat ulkoisen hehkusi."


Nivea Cellular Anti-Age Volume Filling Pearls -seerumi

Boksista paljastui Nivean hyaluronihappoa sisältävä seerumi, joka lupaa tasoittaa ryppyjä sekä kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa. Tuote koostuu pienistä helmistä, jotka rikkoutuvat ja sekoittuvat geelimäiseen seerumiin, kun tuotetta pumppaa kädelle. Seerumi näyttää ennen kasvoille levittämistä vähän siltä, että sen joukossa olisi kökkäreistä, pilaantunutta maitoa :D  Minulla ei ole aikaisemmin ollut vastaavanlaista, joten oli kiva päästä testaamaan tätä. Seerumi levittyy kasvoille hyvin, tuntuu kosteuttavalta, imeytyy nopeasti eikä tee ihosta klähmäistä. Anti-age-tuotteet eivät ole vielä olleet osana ihonhoitoani, mutta täytin juuri perjantaina 25, joten tämä taisi olla joku viittaus siihen, että nyt olisi viimeistään aika tarttua niihin :D Hinta n. 19,90€ / 30ml.


Ziaja Oliivi -kasvovoide

Boksista löytyi myös 10ml kokoinen purkki Ziajan kuivalle ja normaalille iholle tarkoitettua kosteusvoidetta. Klassikoksi ja bestselleriksi kuvailtu voide lupaa auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa ja rauhoittaa ihoa. Kevyeksi kuvattu koostumus on omaan makuuni tosi paksua ja täyteläisestä koostumuksesta johtuen tuote sopii rasvoittuvalle sekaiholleni enemmänkin yökäyttöön. Voide levittyy kasvoille kuitenkin hyvin ja tuntuu ihanan ravitsevalta ja kosteuttavalta. Todella hyvä voide siis ja varmasti kuivaihoisille tosi kiva päivävoide, koska se imeytyy kuitenkin nopeasti :) Plussaa kivasta tuoksusta! Hinta n. 9,90€ / 100ml.


Lumene Lähde Pure Arctic Miracle -misellivesi

Boksissa oli myös näytekoko (50ml) Lumenen uudesta, kaksifaasisesta misellivedestä. Käytin joku aika sitten paljonkin misellivesiä, mutta ne ovat saaneet väistyä puhdistusöljyjen tieltä. Kiva kuitenkin kokeilla Lumenen uutuutta. Hajusteeton misellivesi puhdistaa kasvoilta meikit hyvin ja silmämeikitkin lähtevät kohtalaisen hyvin. Oikein kiva tuote, jonka aion säästää matkakäyttöön :) Hinta n. 4,90€ / 50ml tai 15,90€ / 500 ml.


Manna Kadar HD -ripsiväri

Boksin kolmas näytekokoinen tuote oli Manna Kadarin uusi, tuuheuttava ja pidentävä ripsiväri. Manna Kadar on nimellisesti minulle tuttu brändi, mutta yhtäkään tuotetta en ole päässyt vielä koittamaan. Olikin siis kiva, että boksista tuli juuri heidän tuotteensa. Jopa huvittavalta kuulostava miinuspuoli oli ripsivärissä se, etten saanut sitä auki! Se oli niin tiukasti kiinni, että jouduin pyytämään poikaystävältä apua ja hän sitten onneksi sai sen auki :D Harmillisesti kaikki tekstit kuluivat tuotteesta pois yrittäessäni avata sitä. Ripsivärin harja on hyvän mallinen, mutta massaa tuli kerralla aika vähän eli ripsiä joutui sutimaan tavallista enemmän. Ripsiväri erottelee ripset kauniisti ja saa ne näyttämään pidemmiltä, mutta valitettavasti toivomaani tuuheutta ja runsautta tällä ei saa aikaan. Ripsiväri lähtee ripsistä pelkällä vedellä. Hinta n. 29€ / 10ml eli tämä pieni, 4ml ripsiväri on arvoltaan yli 11€.


Natusan Baby First Touch Baby Oil

Boksista paljastui myös Natusanin Baby Oil. Hajustamaton hoitoöljy on tarkoitettu nimensä mukaisesti vauvojen ihon hoitamiseen, mutta sopii monipuolisuutensa vuoksi myös aikuiselle iholle. Lähes 100 prosenttisesti mineraaliöljystä tehty öljy on toki hellävaraista iholle ja se ei aiheuta lähes kenellekään minkäänlaista ihoärsytystä. Käytän kuitenkin mieluummin sen sijasta esimerkiksi luonnon öljyjä tai kosteusvoiteita. Tämä tuote ei siis valitettavasti pääse itselläni käyttöön. Hinta n. 3,20€ / 200ml.


Boksiin oli pakattu myös kaksi bonustuotetta; SB12 Mild -suuvesi ja Salus Floradix -ravintolisä. En ole juuri koskaan käyttänyt suuvettä, joten oli ihan hauska, vaikkakin todella yllättävä saada sellainen boksista. Suuvesi on nimensä mukaisesti melko mietoa, mutta kuitenkin raikastaa suun hyvin. Ei ehkä kaikista toivotuin tuote, mutta tulee kuitenkin käytettyä. Hinta on n. 15,90€ / 250ml.

Salus Floradix -ravintolisä on rautaa sisältävä, nopeasti imeytyvä ja vatsaystävällinen mehuvalmiste, joka auttaa vähentämään väsymystä. Boksista tuli 10ml tuote, joka riittää yhteen käyttökertaan eli siitä ei saa edes yhden päivän annosta. Tätä en ole vielä kokeillut, mutta yhden kerran perusteella olisi vähän vaikea arvioida tuotteen toimivuutta. Tuotteen pohjassa lukee "ilmainen näyte" eli tälle tuotteelle ei ole ilmoitettu arvoa. 


Boksiin oli tässä kuussa siis pakattu yhteensä seitsemän tuotetta, joista varsinaisia tuotteita oli viisi ja bonustuotteita kaksi. Varsinaisten tuotteiden joukossa oli kaksi täysikokoista tuotetta; Nivean seerumi ja Natusanin Baby Oil. Näytekokoja oli siis kolme. Kaikkien tuotteiden yhteenlaskettu arvo on n. 56€ mikä kuulostaa mielestäni hyvältä summalta ottaen huomioon, että boksin hinta on 18,90€. Vaikka olenkin saanut boksin blogin kautta, arvostelen sen sillä perusteella, saako rahoilleen vastinetta. Boksissa oli toki runsaasti tuotteita, mutta olisin ollut pettynyt sisältöön, jos olisin ostanut sen itse. Mielenkiintoisin tuote oli Ziajan kasvovoide, mutta muut tuotteet olivat enemmän tai vähemmän joko itselleni sopimattomia tai muuten vain tylsiä. Kaikkia ei kuitenkaan voi miellyttää ja varmasti joku muu olisi boksiin tyytyväinen :)

Huhtikuun Bette Boxissa on mm. neljä täysikokoista tuotetta, joiden joukossa on tuotteita iholle, hiuksille ja meikkifriikeille. Mukana on myös mielenkiintoinen tuote silmänympärysiholle. Huhtikuun Bette Boxin voi tilata täältä (mainoslinkki).

Miltä boksi näyttää teistä? Olitteko te tyytyväisiä siihen?

8 kommenttia :

 1. Mun mielestä oikein mukava boxi ja monta käyttökelpoista tuotetta. Vauvaöljy ei ihan nappaa, mutta muut ihan mainioita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkäsin siitä, että tuotteita oli monta ja niiden yhteisarvo oli korkea :) Kiva päästä testailemaan uusia tuotteita!

   Poista
 2. Seerumi ja misellivesi olisivat kivat testattavat tuotteet. Ehkä tilaan boksin taas jossain vaiheessa, jos tulee hyvä tarjous :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Misellivesi on osoittautunut oikein hyväksi! :) Seerumikin on mukava lisä iltarutiiniin.

   Poista
 3. Itse en tätä tilaa, mutta mun mielestä boksin teema oli tosi hyvä ja osuva, mutta toteutus tylsän LivBoxmainen. Suurimmalla osalla tilaajista varmasti pursuavat korvista ulos nuo suuhygieniatuotteet! Olisivat suuveden sijasta vaikka laittaneet tuon ravintolisän täysikokoisena, niin sen toimisesta olisi voinut saada jonkinlaisen käsityksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä pointteja! :) Oon seuraillut muiden aikaisempia postauksia ja oon huomannut, että boksista tulee aika usein hammastahnaa tai muita suuhygieniatuotteita. Ne on musta ok, jos boksin sisältö on muuten hyvä :)

   Poista
 4. Olipa kiva lukea sun ajatukset boksin sisällöstä :) Mä en kuivaihoisenakaan pysty käyttämään tota Ziajan voidetta päivävoiteena, ainakaan arkisin, kun on pakko saada meikkaaminen aloitettua nopeasti. Kesällä se toimii loistavasti yövoiteena mulla! Manna Kadarin ripsari ei vakuuttanut muakaan eikä baby oil innosta, mutta muuten boksin sisältö oli ihan ok.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin ihan ok boksi, vaikkakaan ei yhtä hyvä kuin edellinen :) Odotan innolla huhtikuun boksia!

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017