7. maaliskuuta 2018

Maaliskuun kiinnostavin uutuusbrändi: Halo Beauty

Ajattelin aloittaa blogissani uuden postaussarjan, jossa käsittelen kuukauden kiinnostavimpia tuote-, brändi- tai muita kauneusuutuuksia! :) Tarkoituksenani on nostaa esille kerran kuussa jokin blogin aihepiiriin sopiva uutuus, joka kiinnostaa minua tavalla tai toisella. Sain itseasiassa idean tämän postaussarjan aloittamiselle juurikin tästä kyseisestä, maaliskuun kiinnostavimmasta uutuudesta, joka lanseerattiin 2.3.!

Maaliskuun kiinnostavimmaksi uutuustuotteeksi tai oikeastaan uutuusbrändiksi valikoitui Tati Westbrookin perustama Halo Beauty! Olen seurannut todella aktiivisesti YouTubea jo monen vuoden ajan ja yksi lempimeikkigurujani on ollut Tati, joka julkisti viime viikolla perustaneensa oman brändinsä. Olin tästä aivan superinnoissani, sillä Tati on yksi harvoista tubettajista, joiden videot katson lähes aina läpi - oli aihe mikä vaan! Tatin posiitivuus ja suorasanaisuus ovat syitä sille, miksi tykkään seurata hänen kanavaansa :) Olin lähes satavarma, että luvassa olisi meikkejä, mutta yllätyin melkoisesti, kun ensimmäisenä tuotteena olikin hiusten, ihon ja kynsien hyvinvointiin tarkoitettu ravintolisä. Mistä tuotteessa on kyse?

Alkuun pieni disclaimer siitä, että en ole perehtynyt ravintolisiin tai omaa sellaista koulutusta, että osaisin analysoida esimerkiksi tuotteen sisältämiä aineita. En tunne tuotealaa myöskään niin laajasti, että osaisin verrata tuotetta muihin. Haluan postauksella tuoda esiin ajankohtaisen ja kiinnostavan tuotteen ja herätellä keskustelua aiheesta. 

Halo Beauty Hair, Skin, & Nails Booster on lisäravinne, joka lupaa edistää hiusten kasvua, vähentää ihon juonteita ja ryppyjä, tukea ihon kollageenin ja keratiinin tuotantoa sekä edistää kynsien pysymistä vahvoina ja terveinä (käännetty merkin sivuilta). Tuote sisältää 21 raaka-ainetta, joiden joukossa on mm. biotiinia, C-vitamiinia, sinkkiä, metyylisulfonyylimetaania (MSM) ja Ceramide-Rx-keramidiyhdistettä. Sekä pakkauksen kyljessä että merkin nettisivuilla on eritelty tarkasti kunkin aineen pitoisuudet. Nettisivuilla on myös kerrottu jokaisesta aineesta ja jos ne kiinnostavat, lista löytyy täältä. Tatille oli tärkeää, että kaikki tuotteen sisältämät raaka-aineet ja niiden pitoisuudet olisi helposti nähtävissä, sillä useinkaan niin ei kuulemma ole. En tiedä, kuinka yleistä pitoisuuksien merkitseminen on Suomessa, mutta muistan nähneeni sellaisia ravintolisiä.

Tuote ei sisällä soijaa, gluteenia, sokeria, säilöntäaineita tai parabeeneja ja se on vegaani ja eläinkokeeton. Tatille oli todella tärkeää, että tuote ei sisällä sokeria, sillä se ei hänen mielestään kuulu kauneuslisiin. Mielestäni on myös kiva, että tuotteen kapselit ovat vegaanista, sillä useinhan ne tehdään liivatteesta.

Tatin ajatuksena oli siis tuoda markkinoille tuote, joka oikeasti tuottaisi tuloksia ja saisi hiukset, ihon ja kynnet näyttämään paremmilta. Merkin slogan onkin vaatimattomasti "Welcome to the best hair, skin & nails of your life!!" Tuloksia pitäisi näkyä 2-3 viikossa. Kynsien osalta uskon tämän väittämän, sillä olen itse saanut todella hyviä tuloksia Helein-ravintolisällä. Hiusten kohdalla tulosten näkyminen noin nopeasti kuulostaa kuitenkin mahdottomalta, sillä hiukset kasvavat arviolta 1-2 cm kuukaudessa. Parissa viikossa syntynyttä tyvikasvua onkin vähän haastavampi arvioida ellei tuote nyt sitten boostaisi ja saisi hiuksia kasvamaan ihan urakalla :D Olen siis hyvinkin skeptinen sen suhteen, että tuote toimisi yllä kuvatuilla tavoilla ja ymmärtääkseni ravintolisät ovat monelle turhia, sillä tarvittavat aineet saadaan ruokavaliosta eikä elimistö pysty välttämättä hyödyntämään ravintolisistä saatuja aineita halutulla tavalla.
Tuotteen saa tilattua itselleen  Halo Beauty -nettisivuilta hintaan $39,95. Tämä sisältää kapseleita yhteensä 30 päivän tarpeisiin, sillä päivässä kuuluu ottaa kaksi kapselia. EDIT: Mielestäni hinta on todella korkea tällaisesta valmisteesta. Varsinkin, kun tietää, että iso osa hinnasta koostuu tuosta pakkauksesta.

Vaikka rehellisesti sanottuna olen näiden kanssa tosi skeptinen, täytyy minun myöntää, että olen samalla jostain syystä myös kiinnostunut siitä! Saattaa johtua myös tuosta upeasta pakkauksesta, haha. Olisinkin saattanut tilata tuotteen testiin, jos postikulut eivät olisi Suomeen yli 20€. Plussaa kuitenkin siitä, että he ylipäätään toimittavat USA:n ulkopuolelle :)

Monet ovat olleet pettyneitä siitä, ettei Tati lanseerannut meikkituotetta, sillä hänen kanavansa videot koostuvat varmaan yli 90% meikeistä. Kaikki olettivat tuotteen liittyvän meikkeihin. Tuote herätti myös paljon kysymyksiä ja epäilyjä. Tati itse julkaisi tänään videon, jossa hän otti kantaa netissä pyöriviin syytöksiin ja kertoi muun muassa siitä, että lisää tuotteita on luvassa. Hän lupaili, että tulossa olisi meikkejä, ihonhoitotuotteita ja lisää ravintolisiä. Jään innolla odottamaan, mitä on luvassa! Tuotteesta voisi kirjoitella vaikka kuinka pitkät pätkät, mutta jätän tämän tähän :)

Postauksen kuvat joko www.halobeauty.com tai Instagram @halobeauty


Onko täällä muita Tati-faneja? Mitä ajatuksia tämä tuotelanseeraus herätti teissä? Olisi kiva kuulla teidän ajatuksia :)

18 kommenttia :

 1. Sun blogin uusi ilme on ihana <3 Tati on ekoja meikkiguruja joita aloin seuraamaan YouTubessa. Jotenkin petyin kun ensimmäinen lanseerattu tuote oli ravintolisä eikä meikkejä, mut ihan mielenkiintoista seurata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 oon itekin tosi tyytyväinen :)

   Mä olin myös pettynyt, mutta jään innolla odottelemaan mahdollisia muita tuotteita :)

   Poista
 2. Tatia seuraan kohtuuaktiivisesti mutta olin itse pettynyt siihen, että ensimmäisenä lanseerataan ravintolisä, vieläpä kohtalaisen hinnakas sellainen. Puolet aineksista on vitamiineja ja hivenaineita, jotka löytyy mistä vaan monivitamiinista. Lopuista on toisaalta osaa ammattimaisesti sanoa kun en ole kauneuspuolen lisäravinteisiin niin perhehtynyt. Toisaalta nyt käynnissä olevalla urheiluravitsemuksen lisäravinnekurssilla on jo käynyt aika selväksi se, että ravintolisä on aika lailla yhtä tyhjän kanssa, jos perusruokavalio ei ole kunnossa. Ennemmin käyttäisin tuon neljäkymppiä kuussa laadukkaisiin kasviksiin ja hyviin hiilareihin, joista saamme suurimman osan vitamiineista ja hivenaineista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo samat pettyneet fiilikset täälläkin. Tuo on ihan totta, että aineet vaikuttaa samoilta, mitä jo löytyy muista valmisteista. Vaikea toki lähteä vertailemaan, kun ei ole alan koulutusta. Mun mielestä se helein-valmistekin tuntuu välillä hintavalta ja sen saa kuitenkin alle kahdella kympillä :D

   Poista
 3. Mä en seuraa tubea lainkaan, mitta tiedän silti Tatin 😄 Mietin oisko tällä haettu sitä, että kauneus lähtee sisältä, ja kun esim. iho on hyvässä kunnossa, levittyy meikkikin sille paremmin 😊 Nimittäin itse olen huomannut kollageenin positiivisen vaikutuksen ihoon ja jos lähtisin perustamaan tuotesarja, ottaisin mukaan kollageeniravintolisän 😄 Pakkaus on kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on juuri ollut Tatin ajatus ja ymmärrän sen täysin, mutta olin silti yllättynyt tuotteesta :D Mielenkiintoista kuulla, että oot huomannut kollageenilisällä positiivisia vaikutuksia ihoon!

   Poista
 4. Onhan tämä ehdottomasti kaunein ravintolisäpurkki minkä olen nähnyt, mutta silti odotan enemmän Tatin meikkejä :)

  VastaaPoista
 5. Minä vähän petyin, kun odotin Tatilta (katson kaikki hänen videonsa aina) jotain meikkituotetta; highlighteria tms. ensialkuun, joten ravintolisä oli aika pettymys. Siitä huolimatta on todella ikävää miten häntä on riepoteltu somessa lanseerauksen jälkeen ja vedetty esiin kaikenlaisia epäolennaisia asioita hänen perheenjäsenestään yms. typerää spekulointia, mikä ei mitenkään liity hänen kosmetiikkabrändiinsä. Toivottavasti hän lanseeraa pian muitakin tuotteita. Itse en käytä ravintolisiä, koska en henk.koht. ole saanut niistä juuri mitään irti, vaikka monenlaisia olen kokeillut vuosikymmenien varrella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samat fiilikset täällä. Toisaalta on kiva, että häneltä ei tullut luomiväripalettia, sillä sellainen tuntuu tulevan ulos vähän jokaiselta. Highlighter-paletti olisi ollut aikas kiva!

   Joo, todella ikävää, miten jotkut ovat ottaneet keskusteluihin mukaan jopa hänen perheenjäseniään... :/

   Innolla jään odottamaan, mitä Halo Beauty tarjoaa tulevaisuudessa :)

   Poista
 6. Ihanaa jos alotat tälläsen postaussarjan,mua ainakin kiinnostaa tälläset ihan älyttömästi! Aika kuohuminenhan tuosta oli ilmeisesti alkanu mut voi olla et se koki meikkimaailman ns. liian haasteelliseks?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa kuulla, että postaussarja kuulostaa susta kiinnostavalta! :) Tosi kiva!

   Toisaalta olin vähän pettynyt, että hän ei lanseerannut meikkituotetta, mutta toisaalta sitten taas musta taustalla on kiva ajatus; kauneus lähtee sisältäpäin :)

   Poista
 7. Ite oon niin huonosti perehtynyt tällaisiin brändeihin ylipäätään, että on mukavaa lukea postauksia, jotka perehdyttävät mua asiaan :) tuosta Tatistakaan en ole ikinä kuullut - pitää lähteä tutkimusretkelle!

  http://erelkee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa kuulla, että postaussarja kuulostaa sustakin hyvältä! Mulla on jo nyt sellainen olo, että haluaisin alkaa etsiä huhtikuulle uutuustuotetta :DD

   Kannattaa tutustua Tatiin! Hänen videot on aina niin positiivisia ja arvostelut mun mielestä kattavia :)

   Poista
 8. Tati kuuluu myös mun lemppareihin ja olinkin tosi innoissani kun kuulin tästä uudesta brändistä. Valitettavasti mun into lopahti, kun kuulin että kyse oli ravintolisästä, ne vaan ei oo koskaan olleet mun juttu. Jään kyllä seuraamaan mitä muuta Tati tulevaisuudessa kehittelee :). Tän julkaisun ympärillä oli valitettavan paljon draamaa, jota en sen tarkemmin seurannut, mutta tuli kyllä vähän kurja fiilis Tatin puolesta. Se täytyy sanoa, että tuo pakkaus on aivan upea mun mielestä, todella houkutteleva :). Jään innolla odottamaan mitä huhtikuussa tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla samat fiilikset ja jään myös innolla odottamaan uusia tulokkaita! :) Harmi juttu tosiaan, että tuote sai niin huonon vastaanoton osalta, mutta toisaalta luulisi Tatin tietäneen mihin ryhtyi :)

   Poista
 9. Mä annan Tatille propsit siitä, että hän uskalsi tehdä jotain erilaista! Harmittaa, että ihmiset ovat olleet niin ilkeitä häntä kohtaan. Itse nyt en ainakaan vielä näitä vitamiineja osta, mutta mielenkiinnolla odotan muiden arvosteluja näistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä todella rohkeaa häneltä! Jään innolla odottamaan mitä tuleman pitää :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017