21. maaliskuuta 2018

BH Cosmeticsin highlighter-paletti

Facebook ja Instagram ovat jatkuvasti täynnä erilaisia arvontoja, joihin tulee silloin tällöin osallistuttua. Etenkin kauneusaiheiset kilpailut saavat kiinnostukseni heräämään ja toisinaan tulee jätettyä kommentti osallistumisen merkiksi :) Viime joulukuussa sain Instagramin kautta kivan viestin, kun minulle ilmoitettiin, että olen voittanut Koreina-verkkokaupan arvonnassa. Olin tosi innoissani, sillä paketti sisälsi minulle tuntemattomia tuotteita. Haluaisin nyt esitellä tuotteiden joukosta yhden suosikeistani, kuvissa näkyvän BH Cosmetics Nude Rose Highlight -paletin Jos kiinnostaa, tästä kuvasta näkee kaikki arvontapalkinnon tuotteet :)


BH Cosmetics Nude Rose Highlight -korostusväripaletti

BH Cosmetics Nude Rose on highlighter-paletti, joka sisältää neljä sävyä; icy pink, rose gold, pearl ja pink pearl. Tuotteen voi tilata itselleen suomalaisesta Koreina-verkkokaupasta, jossa sillä on  hintaa 16,90€. Tuote on pakattu nättiin ja jämäkkään metalliseen rasiaan ja mukana tulee myös kätevän kokoinen peili.


Korostusvärinapit ovat isoja ja sävyt mielestäni oikein nättejä. Tykkään erityisesti siitä, että sävyt ovat todella pehmeitä ja niistä irtoaa sävyä helposti niin sormella kuin siveltimelläkin. Aavistuksen tuote kuitenkin valitettavasti pöllyää (tämän näkee hyvin kuvista), mutta mielestäni niin tekevät myös kaikki muut korostusvärini. Ajattelin aluksi, että voisin käyttää vaalealla ihollani vain noita kahta vaaleinta sävyä, mutta olen kuitenkin huomannut pystyväni käyttämään myös noita tummempia sävyjä, kunhan laitan niitä kevyellä kädellä :)


Tässä sävyt sormella swatchattuna puhtaalle iholle. Ne levittyvät pehmeästi ja kauniisti ja sävyt toimivat loistavasti myös luomilla. Pigmenttiä riittää ja näillä saa tehtyä halutessaan todella sokaisevatkin korostukset :D


Ja tässä vielä paletin ruusukultainen eli vasemman alakulman sävy iholla. Käytän näitä aina niin, että karistan siveltimestä ylimmät pois, sillä muuten lopputulos olisi omaan makuuni liian överi :) Sävyissä on ehkä aavistuksen havaittavissa pieniä hileitä, mutta tämä voittaa kyllä aikaisemmin arvostelemani Jeffree Starin highlighterin 6-0 niin koostumuksen kuin pigmenttisyydenkin puolesta :D


Onko BH Cosmeticsin tuotteet tuttuja? Mikä on eniten käyttämäsi highlighter? :)

14 kommenttia :

 1. Todella nätti paletti<3 Pinkit sävyt ovat mun makuun. Ja kunnon pigmentti;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On oikein nätti ja tykkään tuosta metallisesta paletista :)

   Poista
 2. Nätti paletti ja vielä edullinenkin! :) Ehkä noita kahta tummempaa sävyä voisi hyödyntää myös luomivärinä?

  Ps. Onpa sulla kaunis banneri nykyään, tosi ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edulliset ja hyvät tuotteet ovat kyllä ihania <3 joo, sopivat hyvin myös luomiväreiksi :)

   Voi kiitos! <3 Oon kyllä tosi tyytyväinen ja innoissani, että onnistuin tekemään sen ite :)

   Poista
  2. MITÄ :D Siis itsekö teit? No wau, sulla on taitoja! <3 Multa saattaa tulla kohta banneritilaus sulle :D

   Poista
  3. Haha joo tein! :D Ostin noi kultaiset yksityiskohdat ja ripset sekä muita työkaluja etsystä ja tein photarilla :) Mietin ensin koko bannerin tilaamista etsystä, mutta päätinkin sitten tehdä sen ite. Oon tosi innoissani opetellut uusia juttuja photarilla ja tein esimerkiksi meidän hääkutsut hetki sitten ite :)

   Poista
 3. Ompa nätit sävyt ❤️ Toi sivellin on kyllä ihan ykkönen korostamiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan huippu sivellin korostukseen! :)

   Poista
 4. Oi miten kauniit sävyt! Mä en yhtä ainutta uutta highlighteria tarvitsisi, mutta nyt alkoi kyllä ihan huolella himottaa tämä :D Ihana palkinto muutenkin, tossa on kaikkea kivaa<3 Multa löytyy BH Cosmeticsin Carli Bybel luomiväri-/highlighterpaletti, joka tosin on jäänyt aika vähälle käytölle, vaikka paletista pidänkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän ton tunteen - kosmetiikkablogit on vaarallisia :D Oli kyllä tosi kiva palkinto, sillä suurin osa jäi käyttöön <3 Multa löytyy myös tuo paletti, ja sen luomivärit on joka viikkoisessa käytössä :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Niin mustakin! Ja kivan edullinenkin vielä :)

   Poista
 6. Ooooh,onpa houkuttavan näkönen paletti!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017