2. helmikuuta 2018

RCMA:n hehkutettu väritön irtopuuteri


Olen jo vuosien ajan käyttänyt lähestulkoon ainoastaan värittömiä irtopuutereita meikin kiinnitykseen, sillä pidän niiden tuomasta lopputuloksesta ja siitä, etteivät ne vaikuta meikkipohjan sävyyn. Käytän myös jonkin verran kivipuutereita, joilla on huomattavasti näppärämpää korjailla meikkiä päivän mittaan - vaikka oikeasti vähän inhoankin niitä, sillä olen saanut ties kuinka monta kertaa ne hajoamaan käsissäni, haha. Meikkipuutereita taas en tänä päivänä käytä, sillä minulle on jäänyt pienet traumat yläasteajoista, jolloin käytin aina Lumenen meikkipuuteria paksun meikkivoiteen päällä. Silloin kasvot eivät saaneet kiiltää tippaakaan, vaan niiden piti olla runsaan pakkelikerroksen alla. Onneksi omat meikkitottumukset ovat sittemmin kehittyneet :) Tänään halusinkin tulla jakamaan teille kokemukseni aivan superhehkutetusta RCMA:n värittömästä irtopuuterista!


Tutustuin RCMA No-Color Powder -irtopuuteriin ensimmäisen kerran YouTubessa, enkä saanut sitä pois mielestäni sen vilahdellessa videosta toiseen. Olihan tuotetta pakko päästä kokeilemaan, kun se tuntui olevan niin monen suosikki! :)

Tuotelupaus: Kevyt ja hienojakoinen puuteri, joka takaa ammattimaisen lopputuloksen näyttämättä valkoiselta tai muuttamatta meikkivoiteen sävyä. Puuteri sopii hyvin bakingiin ja auttaa meikkiä kestämään koko päivän.
Mistä: Tuotetta ei valitettavasti saa ostettua Suomesta, mutta sen saa varsin helposti tilattua esimerkiksi beautybay-verkkokaupasta, josta tilasin omani viime elokuussa. Tuote maksaa siellä 15,10€.


RCMA:n puuterissa ehdottomasti paras juttu on se, että pakkaus sisältää ihan huiman määrän tuotetta! Verrokiksi mainittakoot, että aikaisempi suosikkini Lumene Translucent -irtopuuteri (nykyään Nordic Chic Sheer Finish) sisältää vain 8g tuotetta, kun taas RCMA:ssa sitä on 85g. Yksi RCMA:n puuteri vastaa siis jopa yli kymmentä tavallisen kokoista irtopuuterirasiaa! :)

RCMA:n puuteri on pakattu isoon, maustesirotinta muistuttavaan pakkaukseen, jossa on siis ihan huima määrä puuteria. Tuotteen INCI on todella simppeli; talkki ja piidioksidi. Olen kuullut joskus puhuttavan siitä, ettei talkki ole hyvä raaka-aine rasvoittuvalle iholle, sillä se voi tukkia ihohuokosia. En ole kuitenkaan huomannut puuterin lisäävän epäpuhtauksia, mutta toki olen miettinyt talkittomaan puuteriin siirtymistä.


Pakkaus on hieman kolho ja siitä on vaikea ottaa tuotetta. Olen ratkaissut tämän kaatamalla puuteria vanhaan puuterirasiaani, jolloin sen "annostelu" käy helposti. Levitän puuterin joko kostealla beautyblenderillä tai puuterisiveltimellä, mutta mielestäni paras lopputulos tulee beautyblenderillä. Puuteri kiinnittää meikin hyvin ja tekee ihosta mielestäni ihanan silkkisen. Etenkin silmänaluset tuntuvat koko päivän todella silkkisiltä :) Puuterin ollessa "no-color" se ei tosiaan vaikuta lainkaan pohjameikin sävyyn. Suosittelen kuitenkin laittamaan tätä kevyellä kädellä, jottei kasvoihin jää valkoisia laikkuja.

RCMA No-Color Powder
+ edullinen (85g puuteria noin 15€)
+ todella kevyt, hienojakoinen ja silkkinen koostumus
+ todella riittoisa
+ silkkinen lopputulos
+ kiinnittää meikin erinomaisesti

- hankala purnukka
- tuote pitää tilata ulkomailta

Postauksen julkaisuhetkellä olen työmatkalla Norjassa, jossa viikonloppu menee kiireisissä merkeissä Health & Beauty Scandinavia -messuilla :) Tosi kiva päästä näkemään, minkälainen on kauneusmessujen tunnelma Oslossa! Ensi viikolla minulla on toinen työreissu, sillä lähdemme muutamaksi päiväksi Islantiin, Reykjavikiin. Nyt pitää siis kiirettä töiden kanssa, mutta toivottavasti pääsisin kohta takaisin normaaliin postausrytmiin :)

Onko RCMA:n puuteri teille tuttu? :) 

10 kommenttia :

 1. Vielä ei ole tullut tätä kokeiltua, mutta ostoslistalle se on jo noussut. Kuulostaa nimittäin varsin pätevältä puuterilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeilemaan, sillä tuolla hinnalla saa todellakin rahoilleen vastinetta :)

   Poista
 2. Tätä tulee varmasti jossain vaiheessa tilattua, koska mulla kuluu nykyään aika paljon irtopuuteria ja tämä olisi iso pakkaus. Mutta pitäisi säästää jokin vanha rasia, johon tätä voisi sirotella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä superkiva, ettei tarvitse olla koko ajan ostamassa uutta puuteria :) Kannattaa tosiaan säästää joku vanha puuterirasia, sillä muuten tämän käyttö olisi vähän hankalaa :)

   Poista
 3. Mä en ole erityisen innostunut tällaisista no-color -puutereista. Kaipaan itse puuterilta hieman värisävyä, eikä valkoinen väri tunnu omalta;) Irtopuutereita käytän aika harvoin muutenkin. Kiinnostava tuote jo ihan huikean määränsä vuoksi. Jättestor!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan puuteria ei laita liikaa, se on kasvoilla täysin väritöntä :) Eli valkoisia jälkiä ei tarvitse pelätä! Musta on niin hyvä, että voi kesät ja talvet mennä samalla puuterilla ilman, että tarvii miettiä ihon sävyä :)

   Poista
 4. Multa löytyy tästä se Translucent versio, johon oon täysin rakastunut :) Tääkin pitää kyllä testata ja seuraavaksi ostankin varmasti just tämän! Purkki on tosiaan vähän hankala, mutta mäkin kaadan tota vanhaan puuterirasiaan, mistä sitä on helppo ottaa :) Todella kauniit kuvat tässä postauksessa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se Traslucent on varmasti myös huippu! :) Kiitos Linda<3

   Poista
 5. Tämä puuteri on kyllä tosi hyvä, mutta purkki on sen verran ärsyttävä, että usein valitsen jonkin muun puuterin tämän sijasta. Tämä sotkee myös tosi helposti vaatteet! Itse tuote sopii kyllä hyvin omalle rasvoittuvalle iholle ja käyttäisin varmasti tätä enemmänkin jos olisi erilaisessa pakkauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo purnukka on harmillisen ärsyttävä... :/ Eihän se kiva ole, että tuotetta täytyy kaataa erilliseen rasiaan. Tuo on kyllä totta, että tämä on aikas pöllyävää ja sotkee joka paikan helposti!

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017