1. tammikuuta 2018

Superedulliset Catricen meikit testissä


Aloitetaan tämä vuosi edullisten tuotteiden kanssa, sillä mikäs sen parempaa kuin halvat ja hyvät tuotteet! Tällä kertaa halusin siis tulla vinkkaamaan teille muutamasta loistotuotteesta, jotka eivät paljoa kukkaroa kevennä :) Käytän toki muutenkin edullista kosmetiikkaa eikä minua juurikaan näe selektiivisten tuotteiden kimpussa, mutta nyt puhutaan aivan todella edullisista tuotteista, jotka ovat hinnaltaan jopa alle 5€! Essence taisi olla ensimmäinen tällainen kunnon halpamerkki, jonka tuotteet ovat osoittautuneet käyttökelpoisiksi, mutta sen jälkeen olemme saaneet tänne myös muita merkkejä - kuten Catrice Cosmetics. Ostin postauksen tuotteet K-Citymarketista, mutta merkkiä myyvät myös ainakin Tokmannit, Pretty.fi ja Kärkkäinen. Meikkivoiteen olen saanut kaveriltani.HD Liquid Coverage Foundation oli ensikosketukseni Catricen tuotteisiin, mutta sen ollessa niin loistava, halusin tutustua niihin lisää :) Meikkivoiteen öljytön koostumus lupaa olla kevyt ja mattapinnan tekevä. Sen sanotaan olevan kuin "toinen iho" eli tekevän luonnollisen lopputuloksen. Se lupaa olla myös täysin peittävä ja pitkäkestoinen (jopa 24h). Meikkivoide on pakattu tyylikkääseen huurteiseen lasipulloon, jossa on pipetti. Minulla on sävy 030 Sand Beige, joka on omalle iholleni aavistuksen liian tumma, mutta pystyn silti käyttämään sitä, kunhan muistan häivytellä sen hyvin kaulalle. Pohjasävyltään Sand Beige on aika neutraali. Meikkivoide on koostumukseltaan todella juoksevaa, joten sitä on helppo "annostella" pipetillä vaikka suoraan kasvoille. Meikkivoide levittyy hyvin, peittää ihon pienet virheet tehokkaasti ja tekee iholle mattaisen pinnan. Lopputulos on todella kiva! Ihan täysin peittäväksi en tätä sanoisi, vaan enemmänkin medium coverage, mikä on minulle ihan ok. Meikkivoide pysyy kasvoilla kauniina koko päivän eli se ei lähde erottumaan tai liukumaan minnekään eikä se myöskään yleensä kasaudu suun nasolabiaali-juonteisiin. Ihoni kiiltoa tämä ei kuitenkaan estä, mutta ei toki estä mitkään muutkaan. Sanoisin, että tämä on varsin loistava meikkivoide juuri kaltaiselleni rasvoittuvasta ihosta kärsivälle! Kuivaihoisille en ehkä suosittelisi tätä, sillä mattaisen pintansa vuoksi se saattaisi tarttua kuiviin kohtiin. Korjatkaa, jos olette kuivaihoisina koittaneet tätä :) Hintaa meikkivoiteella on 7,99€. Antaisin kokonaisarvioksi 4,5/5.

Liquid Camouflage High Coverage Concealer -peitevoiteen ostin, koska yksi suosikki tubettajistani Tati hehkutti sitä kanavallaan ja vertasi jopa Tarte Shape Tape -peitevoiteen veroiseksi! En ole kyseistä tuotetta testannut, mutta kyllähän se tottakai mielenkiintoni herätti :) Vaaleimmat sävyt olivat valitettavasti loppuneet, joten ostin riskillä tummimman sävyn 020 Light Beige, joka ei onneksi sekään ihan hirveän tummalta näyttänyt. Tein jo kaupassa hapettumistestin ja nämä tosiaan tummenevat levityksen jälkeen. Peitevoide lupaa olla vedenkestävä ja se on pakattu perinteiseen tuubiin ja siinä on doe foot -applikaattori. Voide on mielestäni todella pigmenttistä ja koostumukseltaan paksuhkoa, mutta levittyy silti silmien alle hyvin. (Olen siis lähinnä käyttänyt tätä juurikin silmien alle.) Peitevoide pysyy lähestulkoon samanlaisena, kuin se on laittohetkellä eli se ei mielestäni kasaannu ikävästi juonteisiin päivän mittaan. Olen huomannut, että tätä kannattaa laittaa aika pieni määrä, sillä muuten se menee jo heti levityksen aikana isoimpiin juonteisiin. Jos teillä on muuten jotain kikkakolmosia peittarin levitykseen, kuulen niistä mielelläni :) Olen muuten tekemässä arvostelupostausta muutamasta erilaisesta edullisesta peitevoiteesta, joten siinä kerron tästä lisää! Hintaa peitevoiteella on 3,99€ ja antaisin sille arvioksi 4/5.Makeup Transformer Drops Lightening -voide ovat siis meikki- tai peitevoiteen vaalennukseen tarkoitettu tuote. Olen jo pitkään halunnut kokeilla tällaista, sillä minulla on parikin liian tummaa meikkivoidetta. Nappasin tämän huokealla 3,99€ hinnalla varustetun tuotteen siis testiin liikoja miettimättä. Samaisesta tuotteesta löytyi myös tummentamiseen tarkoitettu tuote. Voide on koostumukseltaan paksuhkoa ja sävyltään vaalean peitevoiteen kaltaista. NYXin vaalennustuote on selkeästi tätä vaaleampaa, joten pelkäsin miten tämä tuote toimisi. Pohjasävyltään Catrice on mielestäni vähän kellertävään suuntaan, mikä sopii minulle, koska ihoni on keltapohjainen/neutraali. Tuote toimii siis yksinkertaisesti niin, että sitä sekoitetaan sopiva määrä halutun tuotteen joukkoon. Olen sekoittanut tätä L'Oréal Paris Infallible 24h-Matte -meikkivoiteen kanssa ja voitte nähdä sävymuutoksen yllä olevassa kuvassa :) Olen sekoittanut aikalailla 50/50-suhteessa näitä tai sitten olen laittanut pikkuisen enemmän meikkivoidetta. Mielestäni sekoitus on toiminut oikein hyvin ja olen saanut iholleni sopivan sävyn, vaikka vaalentaja ehkä aavistuksen muuttaakin meikkivoiteen ominaisuuksia; se ei ole ihan yhtä mattainen vaalentajan kanssa. Tämä ei kuitenkaan haittaa, sillä puuteroin aina muutenkin kasvot meikkivoiteen jälkeen. Lopputulos riippuu tottakai paljon käytetystä tuotteesta, mutta mielestäni tälle on ainakin hyvä antaa mahdollisuus :) Tuote toimii myös tuon Catricen oman meikkivoiteen kanssa, vaikkakin se vie vähän myös sen mattaisuutta. Toisaalta se on kiva ja lopputulos on silloin kuulaampi :) Antaisin tälle arvioksi 3,5/5.


Olen aika huono ostamaan poskipunia, joten nappasin testiin myös houkuttelevan näköisen Multi Matt Blush -poskipunan sävyssä 020 La-Lavender. Sävyn nimi ei ole mielestäni kovin kuvaava, sillä miellän laventelin enemmän violetiksi, mutta annettakoot se anteeksi :D Poskipuna on nimensä mukaisesti mattainen ja se sisältää neljä toisiinsa kauniisti sopivaa sävyä. Olen käyttänyt poskipunaa niin, että pyöräytän sivellintä kaikissa sävyissä, vaikka varmasti niitä voisi käyttää myös yksinään. Koen kuitenkin tuotteen käytön olevan käyttämälläni tavalla helpompaa :) Sävy on todella kaunis marjapuuromainen punainen, joka näyttää ainakin minun iholla luonnolliselta punalta. Poskipunassa on minun makuuni juuri sopivasti pigmenttiä, sillä en voi sietää liian pigmenttisiä poskipunia, joiden kanssa tulee helposti ylilyöntejä. Sävyt ovat melko puuterisia, mutta eivät kuitenkaan pöllyävällä tavalla. Haluan, että poskipunani näkyy, mutta kuitenkin kevyellä ja luonnollisella tavalla, joten tämä on osoittautunut oikein loistavaksi! Pysyvyys voisi toki olla parempi, mutta ei 4,59€ maksavalta poskipunalta liikoja voi vaatia :) Arvosanaksi antaisin 4/5.Ostin testiin myös hauskan erikoiselta näyttävän Ombré Two Tone -huulipunan sävyssä 020 Nude York City Style. Olen nähnyt tällaisia ombre-huulipunia YouTubessa ja halunnut kokeilla sellaista itsekin, joten tässä oli loistava tilaisuus napata tällainen testiin :) Sävyjä olisi ollut muitakin, mutta ostin kokeeksi nuden sävyn. Huulipuna on jännä tuollainen vinoneliön mallinen, jossa yksi kärki on tehty tummemmalla sävyllä. Huulipunan levitys on vähän kömpelöä, sillä pitää koko ajan miettiä, kuinka päin sitä kuuluukaan laittaa :D Lopputulos on helposti aika ysäri, joten suosittelen häivyttelemään huolella. Sävystä oli aika hankala saada kuvaa, joten pahoittelut todella surkeasta huulikuvasta :/ Sävy on kaunis, vähän jopa violettinen nude ja tykkään itseasiassa siitä aika paljon! Olen kuitenkin levittänyt huulipunaa koko huulille ilman, että tekisin mitään ombrea. Punan koostumus on voidemainen ja pigmenttiä löytyy ainakin tästä sävystä hyvin. Pysyvyys on voidemaiselle huulipunalle tyypillinen; lähtee herkästi syödessä ja juodessa. Plussaa ihanan vaniljaisesta tuoksusta! Arvosanaksi antaisin tälle 3,5/5.

Kokonaisuudessaan Catricen tuotteet saivat siis keskiarvoksi 3,9/5 eli aika hyvä tulos näin edulliselle merkille! :) Kiinnostaisi ehdottomasti ostaa myös muita tuotteita kokeiluun. Mikään tuotteista ei ollut pettymys, vaikka huulipuna ei toiminutkaan sillä tavalla, kuin sitä kuuluisi käyttää. Kaikki tuotteet ovat olleet minulla viikottaisessa käytössä siitä lähtien, kun ne ostin! :)


Onko teillä joitain Catrice-suosikkeja? :)

12 kommenttia :

 1. Tosi kiva postaus! On aina kiva lukea muiden mielipiteitä meikeistä, joita ei itse ole vielä testannut. Meikkivoide herätti ehdottomasti mun kiinnostuksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna, mahtava kuulla! :) Meikkivoide on todella loistava!

   Poista
 2. Kiva lukea näitä sun hyviä koontipostauksia ja pistesysteemi selkeyttää vielä enemmän:)
  Mä tykkään tuosta HD Liquid meikkivoiteesta kovasti, ja vaikka olen kuivaihoinen, en koe sitä mitenkään liian kuivattavana. Ehkä primerin valintakin vaikuttaa miten asettuu kasvoille ja pysyy kuosissaan.
  Tatinkin kehuma peiteaine on todella hyvä peittävyydeltään, mutta huomasin pitemmän päälle, että se alkoi kerääntyä juonteisiin. Mullahan on kuivat silmäaluset, joten ehkä se sopii paremmin nuoremmille ja vetreämmille silmänalusille;)
  Poskipuna on myös hyvä perustuote.
  Paras löytö on em. meikkivoiteen ohella on Catricen Camouflage cream, sävyssä Wake up effect. Käytän sitä silmänalusilla peittämään tummuttaa ennen varsinaista peiteainetta. Toimii todella hyvin. Suosittelen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari, tosi kiva kuulla! :) Kiva myös kuulla, että meikkivoide sopii kuivemmallekin iholle. Se on niin mattaista, että ajattelin automaattiseksi sen olevan enemmänkin rasvoittuvan/sekaihon meikkivoide. Mulla oli hetki, jolloin käytin huonoa sy-voidetta ja iho oli sen vuoksi kuiva. Tuolloin huomasin saman, että peitevoide tarttui helposti kuivuuden aiheuttamiin juonteisiin. Nyt kun minulla on taas käytössä Ekopharman vakkarituote, silmänaluset on kunnossa ja peittari asettuu kauniisti. Täytyy pitää mielessä tuo Wake up effect kun on seuraavan kerran Catrice-hyllyllä :)

   Poista
 3. Äh, mä olen pitkään miettinyt tota peitevoidetta, mutta jos on juonneherkkä niin pakko jättää väliin, tosin eipä tuolla edullisella hintaa paljon harmita kokeilla. Mulla on kuitenkin alla Smashboxin primer joka on hyvin estänyt muidenkin peitevoiteiden karkailut juonteisiin niin jospa tämänkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ainakin kokeilla, sillä kuten sanoit niin ei onneksi ole ainakaan kallis kokeilu :)

   Poista
 4. Hurjan kiva ja kattava postaus Ida! <3 Mulle Catriceltä tuttuja on vain toi peiteaine ja eräs toinen meikkivoide, mutta tota HD meikkivoidetta oon myös halunnut testata :) Jännä toi huulipuna. Tai siis mä voin kuvitella kuinka vaikeaa mun olisi muistaa käyttää tota just oikeinpäin :D Lopulta olisi varmaan huulet kauttaaltaan molempien värien peitossa. Mutta idea tossa on kyllä tosi kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Linda! <3 :) Huulipuna oli pakko ostaa ihan vaan sen erikoisuuden vuoksi :D Vähän sitä on haastava käyttää, mutta mä oon ronskisti vaan laittanut värejä sekaisin huulille, jolloin sävy on tosi nätti nude!

   Poista
 5. Mulla on The Body Shopin meikkivoiteen vaalennustipat ja nekin muuttavat koostumusta vähemmän mattaiseen suuntaan. Mutta voisin tätä harkita, koska muovituubi olisi kätevämpi kuin TBS lasipullo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen myös halunnut kokeilla TBS:n vaalennustippoja, mutta onneksi löysin vastaavanlaisen tuotteen edullisemmin :) Muovituubi on tosiaankin superkätsy!

   Poista
 6. Jos vain pääsen livenä testailemaan niin varmaan tarttuu muutama tuote mukaan :) Vielä en täällä Oulun suunnalla ole missään näitä nähnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, että ei ole vielä siellä suunnalla näkynyt! Pretty.fi tosiaan myy tuotteita, mutta olisihan se kiva nähdä tuote livenä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017