1. marraskuuta 2017

Jeffree Star Skin Frost Crystal Ball


Vaikka rakastankin highlightereita ja ne ovat osa jokapäiväistä meikkiäni, en omista vielä kovinkaan montaa erilaista tuotetta. Olen niin rakastunut TheBalmin Mary-Lou Manizeriin, että se on lähes ainoa omistamani highlighter ColourPopin tuotteen ja Carli Bybel -paletista löytyvien korostussävyjen rinnalla. Olen kuitenkin jo jonkin aikaa himoinnut Jeffree Star Cosmetics Skin Frost -highlighteria, sillä ne ovat saaneet paljon kehuja blogeissa ja tuben puolella :)

Jeffree Star Cosmetics sekä merkin perustaja Jeffree Star olivat isosti esillä Oletkaunis.fi-pisteellä reilu viikon takaisilla I Love Me -messuilla, joten hyödynsin tilaisuuden. Mielestäni on ihan huikea juttu, että Jeffree tuli käymään Suomessa ja hänen suomalaiset faninsa pääsivät moikkaamaan häntä! En itseasiassa ollut päättänyt shoppailla Jeffree Star -tuotteita messuilta, mutta kummasti ne kaikkialla vilahtelevat pinkit pussukat saivat minutkin himoitsemaan tuotteiden ostoa. Puhumattakaan siitä kiljumisesta ja juoksemisesta, mitä pääsin todistamaan lähietäisyydeltä messujen ensimmäisenä päivänä :D


Oletkaunis.fi-piste oli itsessään jo näkemisen arvoinen, sillä osasto oli kauttaaltaan pinkki ja yksi sen seinistä oli pinkin sametin peitossa (kuva). Pisteellä oli myynnissä Jeffree Star Cosmeticsin huulipunia ja highlightereita, joita pääsi hypistelemään jonotusperiaatteella. Toisaalta ymmärrän tämän käytännön, jotta he saivat kontrolloitua ihmisten kulkua osastolla ja kaikki halukkaat pääsivät kokeilemaan tuotteita. Toisaalta se kuitenkin ärsytti, sillä jonottamiseen olisi mennyt todella paljon aikaa. Päätinkin unohtaa swatchailut ja tuotteiden hypistelyt ja marssin suoraan kassalle.

Olin ajatellut ostavani Skin Frost -highlighterin sävyssä Ice Cold, mutta se oli valitettavasti sunnuntaina jo loppuunmyyty. Myyjä suositteli minulle sen sijasta toista vaaleaa sävyä Crystal Ball, jonka ostin sen enempää miettimättä. Tuote maksoi 27€ ja normaalisti se on Oletkaunis.fi-sivuilla 31,50€.


Pakko heti sanoa, että tuote on ihan mielettömän upea! Se on osa Summer Chrome Collection -kokoelmaa ja on pakattu upeaan ruusukullan väriseen pakkaukseen. Skin Frost -highlightereiden perusvalikoimassa on pinkit pakkaukset (kuva), mutta tämä ruusukulta miellyttää silmääni 100 kertaa enemmän  Ja se on ihan järjettömän kokoinen! Siinä on tuotetta 15g eli lähes tuplasti enemmän, kuin Mary Lou-Manizerissa (8,5g).


Crystal Ball on duo-chrome sävy, mikä tarkoittaa sitä, että sävy näyttää erilaiselta valon osuessa siihen. Se on pohjaltaan vaalea, mutta valon osuessa siihen se hehkuu pinkkiä ja violettia. Sävy on mielestäni upea ja sopivalla tavalla erilainen!


Tässä näette tuotteen swatchattuna ensin sormella ja sen jälkeen siveltimellä (tarkemmin sanottuna Real Techniques Setting Brush). Täytyy tässä kohtaa todeta, että tuote oli minulle melko iso pettymys :/ Sävy on kaunis, mutta tuotteen koostumus on todella puuterinen ja pöllyävä. Kuten kuvasta näette, highlighter sisältää melko isojakin hippusia, jotka ovat levinneet pitkin kättäni. Molemmissa swatchauksissa jouduin myös laittamaan tuotetta samaan kohtaan pari-kolmekin kertaa tuollaisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Harmittaa, etten kunnolla googlaillut tästä, sillä moni muukin on ollut pettynyt juuri tähän sävyyn. Ilmeisesti muut Skin Frostit ovat koostumukseltaan voidemaisempia ja pigmenttisempiä.


Hienoa, että tuote on vegaaninen ja cruelty free, mutta en allekirjoita juuri tämän sävyn kohdalla tuota "highlight on fleek". Tuotetta joutuu sutimaan iholle moneen kertaan ja tuntuu, että se vain pölisee pitkin kasvoja :/ Meikinkiinnityssuihkeella sävystä saa intensiivisemmän, mutta ei ei valitettavasti saa tuotteessa olevia isompia hippusia häviämään. Olen melko varovainen highlighterin käyttäjä ja tykkään enemmänkin sellaisesta "healthy glow" -lookista, mutta tällä ei mielestäni saa edes sellaista aikaiseksi :/


Jeffree Star Cosmetics Skin Frost Crystal Ball 

+ Upea pakkaus
+ Ihana duo-chrome-sävy
+ Mukana suuri peili
+ Runsaasti tuotetta (15g)
+ Vegaaninen

- Ei tarpeeksi pigmenttiä
- Kuiva koostumus eli sävyä ei meinaa saada irti
- Koostumus ei tarpeeksi hienojakoinen - selkeitä hippusia havaittavissa kasvoilla
- Tuote pöllyää melko paljon ja varisee pitkin kasvoja

Uskon, että tulen silti negatiivisesta fiiliksestä huolimatta käyttämään tuotetta ja ainakin yritän saada sen toimimaan. Tuote oli kuitenkin suhteellisen arvokas, joten en haluaisi nähdä sen jäävän laatikkoon pölyttymään. Kertokaa muuten ihmeessä, jos teiltä löytyy sama tuote ja olette saanut sen toimimaan :)

Onko teillä kokemusta Skin Frosteista ja niiden laadusta? :)

6 kommenttia :

 1. Onhan nämä nyt ihan eri maata kuin esim. mainitsemasi mary-lou highlighter. Jos on tottunut sen kaltaiseen tuotteeseen, saattaa jeffreen skinfrostit hieman olla pettymys tai yllätys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvästi... Harmi, etten ehtinyt paikan päällä testata koostumusta. Katsomieni videoiden perusteella Skin Frosteissa kuitenkin näyttäisi olevan reilusti pigmenttiä, joten siitä syystä hämmästyin tämän tuotteen kohdalla.

   Poista
 2. Oon aiemminkin lukenut, että näissä Jeffreen highlightereissa on tosi isoja laatueroja sävyjen välillä. Tosi harmi, ettei laatu ole tasaista! Mä en ainakaan uskaltaisi lähteä näitä tilaamaan yhtään mistään, ja vaikka netistä saakin tosi helposti katsottua ihmisten arvosteluja, oon myös kuullut että toisilla joku sävy toimii kuin unelma ja toisilla se on tosi pöllyävä jne.

  Pakkaus on tosiaan upea ja highlighterin sävykin kaunis<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luen paljon blogeja ja katson arvosteluja, joten en ymmärrä miten olen missannut laatuerot Jeffreen tuotteiden välillä :D On kyllä tosi harmi, jos saman tuotteen eri erät ovat erilaisia...

   Poista
 3. "Ruusukullan väriseen pakkaukseen.." Tuotehan on metallisen hopea, eikä punertavan kultainen, eli se pakkaus on VALKOKULTAINEN.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos katsot esimerkiksi tätä kuvaa, paletin pakkaus on selkeästi pinkihtävä eli nk. ruusukulta https://bit.ly/2Lth6Gu (samankaltainen väri kuin ruusukullaksi kutsuttava iPhone...)

   Värit ovat kuitenkin melko tulkinnallinen asia, mutta kiitos kun jaoit oman näkemyksesi siitä. Olkoot se sinusta valkokulta, minusta ruusukulta ja jonkun toisen mielestä vaikka pinkkikulta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017