25. elokuuta 2017

Kankainen, hiuksia ravitseva myssynaamio KOCOSTARilta


Kerroin teille hetki sitten uudesta korelaisesta brändistä, KOCOSTARista, joka on juuri tullut Suomeen. Korealaisille brändeille tyypilliseen tapaan KOCOSTARin tuotteet ovat innovatiivisia ja hauskoja, mutta samalla myös tehokkaita. Sain tuotteen töistä testiin, mutta tulen varmasti ostamaan niitä jatkossakin, sillä sen verran olen tykästynyt heidän Home Salon Hair Pack* -hiusnaamioonsa! :)

Home Salon Hair Pack poikkeaa tavallisista hiusnaamioista korealaiseen tapaan, sillä hoitovoide onkin pakattuna hauskaan hiusmyssyyn! Myssy on ulkopuolelta muovia ja sisäpuolelta Tenceliä ja kätkee sisäänsä paksun, hiuksia ravitsevan naamion. Naamio sisältää reilun määrän, 30 ml, tuotetta ja se on tarkoitettu kertakäyttöiseksi. Hiusnaamion OVH on 6,90€ ja sitä saa tällä hetkellä ostettua Stockmannilta, eleven.fi:stä, beautypopup.fi:stä, Viking Line -laivoilta ja pian myös Sokoksilta. 


Myssynaamio asetetaan pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin tavallisen myssyn tavoin. Hiukset sujautetaan kokonaisuudessaan myssyn sisään ja se kiristetään mukana tulevan tarran avulla. Tarran ansiosta naamio pysyy hiuksissa hyvin ilman, että tarvitsisi pelätä niiden valumista sen sisältä. Tämä on toki oma kokemukseni, joten en osaa puhua todella paksuhiuksisten puolesta. Kun naamio on aseteltu hiuksiin, sitä tulee hieroa, jotta naamio levittyy kauttaaltaan hiuksiin, etenkin latvoihin. Naamiolla on melko pitkä vaikutusaika 15-20 minuuttia, jonka aikana voi olla saunassa, suihkussa tai katsoa esimerkiksi telkkaria (tässä kohtaa toki varaisin pyyhkeen olkapäille varmuuden vuoksi). Ajan saa helposti kulumaan, sillä samalla on hyvä tehdä kunnon vartalohoito kuorintoineen, sheivauksineen ja kasvonaamioineen :) Naamio sisältää mm. kuningatarhyytelöä, sheavoita, oliiviöljyä, kameliakukan siemenöljyä ja useita kasviuutteita, kuten lakritsin juuriuutetta ja riisiuutetta. Tuoksu ei ole kaikista lempparein, sillä se on minun nenääni jotenkin yrttinen. Vaikea kuvailla :D Pidän enemmän vaniljaisista ja kukkaisista tuoksuista, mutta se ei onneksi estä minua käyttämästä naamiota :)


Entäs se lopputulos? Heti, kun naamion menee huuhtelemaan hiukset tuntuvat sileiltä ja pehmeiltä. Olin todella yllättynyt, kuinka ihanilta ne tuntuivatkaan! Sama pehmeys ja sileys tuntui hiuksissa myös niiden ollessa kuivat. Hiuksista tuli myös ihanan kiiltävät ja terveen oloiset. Tämä on ehdottomasti yksi lempparituotteeni KOCOSTARin valikoimasta! :) Aion ottaa naamion jatkuvaan käyttöön n. kerran tai pari kuussa.

*Tuote saatu töiden kautta, mutta postaus tehty täysin omasta halusta

Oletko testannut jotain erikoista hiusnaamiota? Miltä Home Salon Hair Pack kuulostaa sinusta? :)

6 kommenttia :

 1. Ihan uusi juttu mulle, mutta ei yhtään hassumpi idea. Tosin normihoitoaineen parin minuutin vaikutusaikakin on joskus liian pitkä, mutta tuollainen myssysysteemi onkin kätevä. Antaa mahdollisuuden puuhastella jotain muuta siinä odotellessa. Kas, kun ei ole tullut mieleen aiemmin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin hauska konsepti! Antaa juurikin vapaudet tehdä muuta naamion vaikuttaessa :)

   Poista
 2. Kuulostaa hyvältä. Mietin vaan, että katoaako vaikutus heti seuraavassa pesussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni samalla tavalla, kuin muutkin maskit ja hoitotuotteet :)

   Poista
 3. Kuulostaapa mielenkiintoiselta, ja korealaiset tosiaan osaavat keksiä ties mitä ihmeellistä! :D Pääasia kuitenkin että itse tuote toimii :) Mä jo mietinkin, että miten tollasessa myssyssä sen naamion saa levittymään kaikkialle hiuksiin, mutta postauksessahan se selvisi :) Tollasta olisi hauska kokeilla, mutta toisaalta mä oon sen verran hätäinen, että jo 10 minuutin vaikutusajat tuntuu ikuisuuksilta. Toi 15-20 min kuulostaa siis enemmän kuin pitkältä ajalta, mutta tokihan siinä ajassa voi tehdä vaikka mitä, kuten totesitkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jep! :D Toisaalta naamio toimii varmasti myös lyhyemmällä vaikutusajalla ja jos kerran kuussa malttaa tuon 15-20 minuuttia, niin ei se ole niin paha :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017