17. elokuuta 2017

Ihanat ja superpigmenttiset k-beauty glitterluomivärit


Tämän hetken kaksi lemppariani ovat korealainen kosmetiikka ja upeasti hohtavat luomivärit. Voitte siis vain kuvitella, kuinka innostuin nähdessäni Tatin k-beauty-aiheisen videon, jolla hän esitteli korelaisen merkin superpigmenttisiä glitterluomivärejä! En oikeasti miettinyt edes kahta sekuntia, tilaisinko niitä vai en, sillä video vakuutti minut siitä, että tarvitsisin niitä kokoelmaani. Sain nämä käsiini viime viikon lopulla ja halusin mahdollisimman pian esitellä ne teille :)


Luomivärit ovat minulle entuudestaan tuntemattomalta merkiltä The SAEM, jonka tuotefilosofia on saanut inspiraationsa luonnosta. He myös tutkivat erilaisia etnisiä kulttuureja ja hyödyntävät näiden parhaita kauneussalaisuuksia. Merkin ideologia on, että terveellinen kauneus on lähtöisin luonnosta. Vaikka he puhuvat paljon luonnosta ja luonnollisuudesta, merkki ei silti ole luonnonkosmetiikkaa. Merkin tuotevalikoima on todella laaja; löytyy ihon- ja hiustenhoitotuotteita, parfyymejä ja meikkejä. Mielestäni erilaiset bränditarinat tekevät brändistä mielenkiintoisemman, joten niitä on hauska lukea :)


Tilasin The SAEM Eco Soul Glam Eyes -luomivärit eBaystä, jossa niillä oli hintaa $7,63/kpl eli noin 7,5€. Tuotteilla kesti poikkeuksellisen kauan tulla, sillä jouduin odottelemaan niiden saapumista kuukauden. Voi toki olla, että olen tottunut liian hyvään, kun tilaukseni ovat yleensä tulleet noin parissa viikossa :D Sävyjä olisi ollut yhteensä viisi, mutta tilasin kokeiluun kaksi kiinnostavinta; OR01 Orange Parrot & BE01 Gold Fizz. Kaivelin sävyjen nimet netistä, sillä eBayn myynti-ilmoituksessa luki vain sävyjen numerot. (Pääset tästä suoraan myynti-ilmoitukseen.)


Luomivärit on pakattu pikkuisiin purkkeihin, vähän samantyylisesti kuin ColourPopin Super Shock -luomivärit. Niiden sisällä oli kiva tuollainen pieni muoviosa, jolla luomiväriä voi ikään kuin pressata tiiviisti paikoilleen. Tämä oli kiva yllätys, sillä voidemaisen koostumuksen vuoksi sävyt saattavat helposti murentua.


Gold Fizz on upea, kultaa ja shampanjaa hohtava luomiväri. Tämä on sävyistä mielestäni enemmän glitterinen ja oi niin upea!


Orange Parrot on oranssipohjainen kuparimainen sävy, joka on myös todella upea!


Luomivärien koostumus on pehmeän voidemainen ja pigmenttiä riittää hurjasti! Molemmat sävyt on todella upeita ja tulevat varmasti käytetyiksi :) Pidän siitä, että sävyt erottuvat luomilla selkeästi eivätkä vain tuo hentoisesti sävyä. Joissain swatch-kuvissa sävyt nimittäin näyttävät enemmän läpikuultavilta, mutta ne ovat todellisuudessa todella pigmenttisiä sormella levittäessä!


Olen nyt pariin kertaan käyttänyt luomivärejä ja olen ollut niihin todella tyytyväinen! Suosittelen tekemään silmämeikin ensin, sillä tällaiset luomivärit aina vähän tiputtavat hileitä pitkin naamaa. Ihoni ja luomeni rasvoittuvat helposti, mutta nämä ovat pysyneet hyvänä koko työpäivän ajan.

Tämän tuotekokeilun myötä The SAEM -merkin tuotteet alkoivat kiinnostaa enemmän. Ehkäpä joku muukin päätynee siis ostoskoriin :)

Tykkäätkö sinä tällaisista voidemaisista luomiväreistä? :)

12 kommenttia :

 1. Oho näyttääpä lupaavilta! Tää on ihan outo merkki mulle, pitää tutustua selvästi lähemmin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mun on myös pakko tilata muita tuotteita testiin! :)

   Poista
 2. Aivan ihania molemmat, varsinkin orange parrot on sellainen sävy johon olen syksyisin heikkona. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin se on aivan ihana syksysävy! Mulla onkin jo monta syksyistä meikkiä mietittynä sen ympärille :D

   Poista
 3. Vau, tosi kiinnostavia:) . Voidemaisia luomivärejä tulee käytettyä aika harvoin, vaikka ne yleensä toimivat minun kaltaisen vanhemman ihmisen ruttuluomilla aika hyvin. Pitääpä tutkia lähemmin. Kiitos vinkistä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voidemaisten luomivärien käyttö unohtuu helposti, koska paletit jyräävät ne monipuolisuudellaan. Täytyykin siis pitää nämä näkyvillä, jotta niitä muistaa käyttää :)

   Poista
 4. Oiiih! Onpa kuniita ^^ tahtoo!

  VastaaPoista
 5. Gold fizz näyttää täydelliseltä😍

  VastaaPoista
 6. Oi kuinka kauniita! Kelpaisi kyllä mullekin<3 Harmi vaan, ettei korealainen kosmetiikka monestikaan ole cruelty freetä :/ Tekisi ihan älyttömästi mieli testailla ties minkä merkin tuotteita, mutta tällä hetkellä mun täytyy jättää välistä ne testailut. Ehkä vielä joku päivä tilanne on toinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä harmi :/ Koreassa tulee voimaan (tai pitäisi ainakin tulla) eläinkoekielto ensi vuonna, mutta toki varmaan suuri osa valmistajista myy silti tuotteitaan Kiinaan. Parannus kuitenkin toi maan sisäinen eläinkoekielto :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017