27. heinäkuuta 2017

L'Oréal Paris Pure Clay -saviputsariKäytin aika pitkään sekaiholleni hyväksi koettua Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit -putsaria, josta tykkäsin erityisesti sen hellävaraisuuden vuoksi. Ennen sitä tykkäsin käyttää vaahtoavia tuotteita, mutta ne ovat yllättävän kuivattavia. Vaikka ihoni on rasvoittuva ja siinä esiintyy epäpuhtauksia, en missään nimessä halua puhdistaa sitä kuivattavilla tuotteilla, jotka pahimmassa tapauksessa saavat ihoni talintuotannon vain lisääntymään. Olen kuitenkin sitä mieltä, että iho kaipaa vaihtelua, joten olen viime aikoina halunnut kokeilla myös muita putsareita. Olen jo aikaisemmin todennut L'Oréalin Pure Clay -savinaamiot loistaviksi, joten nappasin mielelläni sarjaan uutuutena tulleen saviputsarin testiin. Savinaamioista tekemäni postaukset ovat muuten olleet yksiä blogini luetuimmista, joten jos et vielä ole lukenut niitä, löydät ne täältä :)


L'Oréal Paris Pure Clay Purifying Cleansing Gel lupaa puhdistaa iholta epäpuhtaudet ja tehdä siitä mattapintaisen. Putsari sisältää sarjalle ominaisella tavalla kolmea eri savityyppiä; kaoliinia, montmorilloniittia ja rhassoulia, jotka vetävät puoleensa ihon epäpuhtauksia. Tuotteessa on myös eukalyptusta, joka antaa sille ominaisen tuoksun ja lupaa myös puhdistaa ihoa.


Käyttökokemus tuotteesta
• Tuote on koostumukseltaan geelimäistä ja yllättävänkin ohutta ottaen huomioon, että se sisältää savea. Yllätyin, sillä odotin paksumpaa koostumusta.
• Tuoksu on sama, kuin vihreässä Pure Clay Purify Mask -naamiossa.
• Tuote levittyy kasvoille hyvin ja tekee ihosta puhtaan ja etenkin raikkaan tuntuisen.
• Putsari ei ole vaikuttanut ihoni rasvoittuvuuteen eli mattapintaisuutta en allekirjoita.
• Sisältämästään savesta huolimatta putsari ei juurikaan kuivata ihoa. Jälkitunne on tosin aavistuksen kuivempi, kuin muiden putsareideni kanssa.
• En ole kokeillut poistaa putsarilla meikkejä, sillä poistan ne ensin aina puhdistusöljyllä.
• Plussaa edullisuudesta! (Noin 6,90€ / 150 ml)


Tuotetta on ollut miellyttävä käyttää, mutta suosikkia siitä ei jostain syystä ole tullut. Käytän mieluusti tuotteen loppuun, mutta uskoisin sen jälkeen päätyväni kokeilemaan jotain muuta :) Käyttökokemuksiini saattaa jonkin verran vaikuttaa se, että minua kiinnostaa paljon enemmän korealaiset tuotteet eivätkä ns. perusmerkit jaksa innostaa samalla tavalla. Seuraavaksi otan käyttööni Innisfreen Green Tea Cleansing Foamin, joka on nimestään huolimatta voidemaisesti vaahtoavaa :)

Oletko kokeillut L'Oréal Paris Pure Clay -saviputsareita? :)

2 kommenttia :

  1. Tuubi on kivan pirteä! :) Ulkoasun kelpuutan, vaikka en tosiaan markettikosmetiikkaa ihonhoidossa juurikaan käytä, kun panostan luonnonkosmetiikkaan. Selektiivinen kosmetiikkakin on ihonhoidossa jäänyt mulla paljon vähemmälle, kun luonnonkosmetiikka on vaan niin mun juttu nykyään ;) Iho tukkeutuu helposti muusta, enkä uskalla enää hirveästi leikkiä ihon kunnolla, kun on vielä tuo ruokapuoli ja stressikin, joka vaikuttaa ihoon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon koittanut vain muutamaa luonnonkosmetiikan ihonhoitotuotetta, mutta olisi kiva kokeilla enemmänkin :) Täytyy käydä lukemassa tarkemmin sun blogin tuotesuosituksia! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017