30. heinäkuuta 2017

Loistava luomenpohjustaja essenceltä alle 4€ - dupe Mac Paint Potille?


Luomeni rasvoittuvat helposti, joten käytän aina luomenpohjustajaa, vaikka en edes laittaisi luomiväriä. Luomenpohjustaja estää luomille syntyvän meikki"vanan" ja saa luomivärit pysymään pidempään kauniimpana. Luomenpohjustaja auttaa myös luomivärin laitossa, sillä sävyt on helpompi häivyttää luomelle, kun se on pohjustettu. Monet käyttävät pohjustamiseen myös peiteainetta, mutta omille rasvoittuville luomilleni on pakko käyttää luomenpohjustajaa, joka on usein koostumukseltaan kuivempaa ja tuhdimpaa, kuin peitevoiteet. Pitkäaikainen suosikkini on ollut Mac Paint Pot, mutta kuullessani kehuja essence 2in1 eyeshadow & primer -pohjustajasta, tiesin haluavani kokeilla tuotetta. Samalla ajattelin lyhyesti vertailla Macin noin 20€ pohjustajaa tähän Essencen noin 3,5€ maksavaan pohjustajaan :)


Ostin essencen luomenpohjustajan Tokmannilta, jossa sen hinta oli noin 3,50€. Pohjustaja lupaa kirkasta ja virheetöntä lopputulosta sekä pitkäkestoisuutta. Melkoisen hyvältä kuulostavat lupaukset vai mitä! Pohjustajasta on saatavilla kaksi eri sävyä; nude rosé ja nude beige. Valitsin keltapohjaisemman sävyn nude beige ihon pohjasävyni mukaisesti. Tuotteen koostumus on mielestäni jännä, sillä se tuntuu aavistuksen öljyiseltä ja liukkaalta, mutta samanaikaisesti kuitenkin puuteriselta.

Onko se Mac Paint Potin veroinen?
Tuotteiden koostumukset eroavat toisistaan, sillä Mac on mielestäni kuivempi ja täyteläisempi. Essence taas on vähän puuterisempi eikä ehkä ihan yhtä peittävä. Sävyiltään ne eivät ole samanlaiset, sillä Macin sävy Soft Ochre on selkeästi tummempi ja keltaisempi, kun taas essence on kovinkin vaalea. (Mac Paint Potista on saatavilla todella monia eri sävyjä.) Paksun koostumuksensa ja sävynsä vuoksi Soft Ochre tasoittaa hyvin luomella olevia verisuonia ja sointuu kasvojen muuhun väriin. Essence kirkastavaa ihoa vaalean sävynsä vuoksi ja peittää myöskin kohtalaisen hyvin luomella olevat verisuonet. Essence pitää luomivärit paikallaan todella hyvin, mutta se ei ole täysin pettämätön. Muutaman kerran luomiväri on kasaantunut viiruksi luomivakoon, mutta kaiken kaikkiaan se yllätti minut positiivisesti. Mac Paint Pot ei ole pettänyt kohdallani juurikaan, vaan sen kanssa luomivärit pysyvät iholla kuin tauti. En siis sanoisi essencen olevan dupe, mutta kuitenkin todella varteenotettava vaihtoehto edullista pohjustajaa etsiessä! :)


Essence 2in1 eyeshadow & primer yllätti minut positiivisesti, sillä luomeni rasvoittuvat helposti ja ovat näin ollen melko hankalat. Tuote täyttää mielestäni lupauksensa ollessaan ihoa kirkastava sekä pitkäkestoinen. Lopputulos ei ole täysin flawless, sillä tuote on aavistuksen läpikuultavaa. Olen myös huomannut, että se voi lähteä levitysvaiheessa aavistuksen rullaamaan, jos iho on yhtään kostea silmänympärysvoiteesta. Jos siis kaipaat edullista luomenpohjustajaa, joka kirkastaa luomia ja tekee hyvän pohjan luomiväreille, suosittelen nappaamaan essencen testiin! :)

Oletko sinäkin ihastunut essencen luomenpohjustajaan? :)

8 kommenttia :

 1. Kiitos vinkistä, essencen primeria en ole hoksannut ollenkaan. Pitää vissiin testata, jos löydän Tokmannilta tai Cittarista.

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva kun kirjoitit postauksen näistä! Toi essence pääsee ehdottomasti testiin mulla jossain vaiheessa, tuote kuulostaa hintaansa nähden todella hyvältä :) Kiitos siis vinkistä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) kiva että vinkki oli hyödyllinen <3

   Poista
 3. Hyvä postaus! Mulle itselleni ei tollaset voidemaiset pohjustajat oikein sovi, tuppaa olemaan turhan paksuja ja kuivia. Suosin siis mieluummin täysin nestemäisiä pohjustajia tai sitten ihan vaan peitevoidetta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! :) Tässä huomaa hyvin eron ihotyyppien välillä, koska mun rasvoittuvilla luomillani ei peitevoide paljoa auta :)

   Poista
 4. Mä en ole hirveästi purkeissa olevia luomivärin pohjustajia kokeillut, mutta miksipäs en tätä voisi hommatakin. Essenceltä on niin kiva aina testailla kaikkea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taas on päinvastaisesti, että en ole juurikaan kokeillut muita, kuin purkissa olevia :D Haluaisin testata UD:n Primer Potionia, mutta vielä ei ole ollut sille tarvetta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017