12. toukokuuta 2017

Sleekin paletilla luomivärit intensiivisemmiksiNäin viime syksynä Melissa Alatorren videon, jolla hän näytti, kuinka helposti luomiväristä saa intensiivisemmän. Videolla on muitakin hyviä vinkkejä, mutta mielenkiintoni herätti erityisesti se, että hän käytti mustaa puikkoluomiväriä lisäämään puuterisen sävyn intensiivisyyttä. Olen nähnyt myös muita meikkivideoita, joissa samaa tyyliä on toteutettu kirkkailla voidemaisilla väreillä, joten nähdessäni kuvan Sleek MakeUp i-Divine Primer -paletista, halusin ostaa sen kokeiluksi :) Melissa vinkkasi myös siitä, ettei pohjustajaa kannata kiinnittää puuterilla, vaan levittää luomiväri suoraan pohjustajan päälle. Vinkki on varmasti todella toimiva, mutta omilla rasvoittuvilla luomillani en voisi kuvitella jättäväni pohjustusta puuteroimatta. Senkin takia lähdin mielenkiinnolla testailemaan Sleekin palettia :)Sleek MakeUp i-Divine Primer -paletti sisältää 12 voidemaista luomivärin pohjustukseen tarkoitettua sävyä. Kaikki sävyt ovat hohtavia, mikä oli itselleni alkuun pieni pettymys, sillä olisin toivonut etenkin mustan ja valkoisen olevan mattaisia. Paletilla on hintaa noin 13€ ja sen mukana tulee sivellin, joka on arvatenkin surkea :D Mielestäni voidemaiset tuotteet on muutenkin kätevämpää levittää sormin, joten sivellin on siinä mielessä turha.Ylärivin sävyt sormella swatchattuna. Eniten mieleeni ovat moonshine ja pink frost. Värit levittyvät sormella pehmeästi ja niissä on mielestäni juuri sopivasti pigmenttiä. Sävyjä voisi varmasti käyttää myös yksinään, mutta suosittelen ehdottomasti laittamaan puuterisen sävyn niiden päälle saadakseen lopputuloksesta pehmeämmän. Rasvoittuvilla luomilla voidemainen väri saattaisi myös kasaantua herkästi luomivakoon ilman sen kiinnittämistä :)Alarivin sävyt sormella swatchattuna. Näistä mieluisimmat ovat olleet peach ja truffle. Noir oli tosiaan hieman pettymys, sillä olisin toivonut mattaista ja vieläkin mustempaa sävyä.Heikoiten pigmenttiä löytyy jostain syystä mustasta noir- ja kullertavasta money honey -sävystä. Tykkään käyttää pääasiassa shimmerisiä sävyjä, joten nämä sopivat loistavasti niiden alle :) Mattaisten sävyjen alta hohto ei tule esiin yhtä runsaasti, mutta osittain siltikin.Tästä kuvasta näkee hyvin eron siihen, kuinka paljon pigmenttisemmältä sävyn saa näyttämään, kun sen yhdistää voidemaiseen primeriin :) Persikkainen ja pinkki sävy näyttävät primerin kanssa täyteläisiltä ja hohtavat enemmän, kun taas mattaiseen violettiin ja oranssiin yhdistettynä pohjustusvärit saavat sävyt näyttämään todella intensiivisiltä :) Harmillisesti luomiväri pakkautuu aavistuksen helpommim, kun sen alla on tällainen voidemainen tuote, mutta ihotyyppini onkin rasvoittuva. Muuten tykkään paletista :)

Vasemmalta oikealle: peach + sävy Morphe 35O -paletista, pink frost + TheBalm Nude 'Tude sävy Stubborn, ultra violet + sävy Morphe 35P -paletista, hot wired! + NYX Color Riot -nelikon oranssi sävyKäytätkö sinä voidemaisia luomivärejä puuteristen alla? :)

4 kommenttia :

 1. Oon havainnut aika monelta tubettajalta, että nykytrendinä on laittaa luomiväri suoraan peiteaineen päälle. En ole tätä konstia itse kokeillut, koska päähäni on iskostunut, että se välipuuterointi on tehtävä, jepulis;) Aika usein laitan vedenkestävää voidemaista luomiväriä ja sen päälle puuteroinnin ja sitten puuteriset luomivärit. Vedenkestävä voidemainen luomiväri ikään kuin liimaa muut tuotteet tukevasti paikoilleen.
  Tuo Sleekin paletti vaikuttaa tosi kivalta. Voisin vaikka intoutua hankkimaan sen, koska kaikki keinot on otettava käyttöön, kun pitää saada luomiväri pysymään siistinä ruttuisilla luomilla;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vedenkestävää voidemaista luomiväriä täytyisi minunkin kokeilla, sillä se pitäisi varmasti rasvoittuvat luomet paremmin kurissa :) Sleekin paletin värit ovat todella pehmeitä, mutta eivät jämähdä luomille, mikä on vähän harmi. Luulen, että juuri vedenkestävät tuotteet olisivat parempi vaihtoehto sekä rasvoittuvilla että ryppyisillä luomilla :)

   Poista
 2. Mullakin on tosi rasvaiset luomet ja olen tykännyt käyttää Nudestix luomivärikynää puuterisen värin alle. Kynä taitaakin olla vedenkestävä ja pysyy taatusti koko päivän, mutta tälläinen palettikin on hyvä idea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosta merkistä en olekaan kuullut, mutta täytyy pitää mielessä! :) Paletti on toki kätevä, kun sisältää monta eri sävyä, mutta toisaalta pelkän mustankin laittaminen pohjaväriksi tekee jo ihmeitä lopputulokselle :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017