19. maaliskuuta 2017

Step by step: Leikkisät kuplaletit


Pitkästä aikaa olisi luvassa kampausjuttuja blogin puolella, ja tämä on itseasiassa ensimmäinen toteuttamani step by step -ohjeistus, jota seuraamalla kampaus on helppo toteuttaa itselleen :) Rakastan kampausten tekemistä, mutta viime kuukausina niitä on tullut tehtyä harmillisen vähän. Olen nykyään päivätyössä, joten aamuisin menen yleensä sieltä mistä aita on matalin ja hiukset päätyvät korkeintaan nutturalle tai ranskanletille. Monet kampaukset tekee kuitenkin alle viidessä minuutissa, joten täytyy ehdottomasti reipastua aamuisin :) Törmäsin hetki sitten instagramissa kuvaan tällaisista hauskoista kuplaponnareista, joten samalla kun kokeilin kampausta ensimmäistä kertaa, kuvasin siitä myös helpot ohjeet tänne :)

Kampausta varten tarvitset:
● Kampa jakauksen tekoa varten
● Noin 10 pientä pompulaa riippuen hiuksien pituudesta. Käytin invisibobble nanoja, jotka ovat nykyään ehdottomia lemppareitani kampausten teossa! Ne ovat hellävaraisempia hiuksille, kuin kumiponnarit ja niiden avulla kampausta on helppo työstää repimättä hiuksia.
● Hiuslakkaa kiinnittämään kampauksen paikoilleen1. Jaa hiukset kahteen osaan ja kiinnitä toinen puoli ponnarilla.

2. Kiinnitä päälaelta pieni osio hiuslenkillä.3. Kiinnitä toinen samanlainen osio edellisen alapuolelta.

4. Ala sormin lätyttämään lettia auki saadaksesi sille kuplamaisen muodon. Termi lätyttäminen tulee englanninkielisestä sanasta pancaking, jota käytetään kuvamaan juuri nimenomaan hiusosioiden avaamista runsaamman näköiseksi.


5. Tältä näyttää, kun osiota on lätytetty kuplamaiseen muotoonsa.

6. Seuraavaksi kiinnitetään jälleen hiusosio aikaisemmin tehtyjen alle.7. Lätytä myös näiden kahden hiuslenkin väliin jäävä osio runsaammaksi.

8. Jatka edellisiä vaiheita niskaan asti.9. Tässä kohtaa tein samat vaiheet toiselle puoliskolle hiuksia. Kampauksen voisi jättää näin, mutta halusin jatkaa kuplien tekemistä myös lopuille hiuksille.

10. Lisää hiuksiin pompula pari senttiä edellisen alapuolelle ja toista väliin jäävälle osiolle lätyttäminen. Jatka kunnes saavutat hiusten pään.Tältä näyttää valmis lopputulos! :) Vielä voisi hieman hioa kampausta, jotta molempien puolien kuplat olisivat samanlaiset, mutta toisaalta tämän tyylisissä kampauksissa juuri parasta on se, että se saakin olla rento. Älä siis ole turhan tarkka karkailevien hiustupsujen tai epäsymmetrisyyden kanssa :) Kampaus on mielestäni leikkisä ja sopisi erinomaisesti esimerkiksi festareille! Näkisin kampauksen kyllä myös arkikäytössä, vaikka se ei mikään siistein ja aikuismaisin olekaan. Täytyy ehdottomasti kokeilla kampausta myös yhdellä lettijonolla, jonka tekeminen on vielä tätäkin kampausta simppelimpi! :)Iskeekö kuplaletti-kampaus teihin? Tykkäättekö kokeilla erilaisia kampauksia?

2 kommenttia :

  1. Ihanan veikeät:) En ole kokeillut, koska a) hiukseni ovat liian lyhyet ja b) olen tumpula nakkisormi;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tämäntyyliset letit on tosi helppo tehdä, kun ne voi tehdä rauhassa eikä käsiä tarvitse pitää koko ajan ylhäällä. On hyvä olla kunnon peilit aluksi apuna :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017