5. maaliskuuta 2017

Morphe 35P - purppurainen unelmapalettiOlin himoinnut Morphe Brushes -merkin luomiväripaletteja jo pitkän aikaa ja vihdoin viime syksynä sain käsiini punaisia ja oransseja sävyjä sisältävän 35O-paletin. Rakastuin paletin monipuolisuuteen ja pigmenttisyyteen niin kovasti, että tiesin ettei se tulisi olemaan viimeinen kyseisen merkin paletti. Aloin katselemaan eri sävyvaihtoehtoja ja nähdessäni tämän purppuraisia ja luumuisia sävyjä sisältävän 35P-paletin, tiesin sen olevan seuraavana ostoslistallani. Mutta kuten 35O, oli myös 35P kaikkialta pitkään loppu. Vihdoin sain kuitenkin ilmoituksen sähköpostiini, että sitä oli saatavilla cultbeauty:n nettisivuilta, joten klikkasin tuotteen ostoskoriin. Kyseinen nettisivu on muuten melkoinen aarreaitta, jonne voisin hukuttaa satoja euroja mm. Huda Beautyn, Jouerin ja Beccan tuotteisiin!Paletti maksoi £23,50 ja postikulut olivat £4,95. Alennushaukkana löysin kuitenkin -15% kupongin, joten paletti tuli maksamaan kaikkinensa 30,77€. Ei mielestäni kovin paha hinta paletista, jossa on 35 luomivärinappia.Paletti sisältää niin upeita indigon, purppuran, luumun ja ruusun sävyjä kuin......vaaleita, lämpimän ruskeita ja tummiakin sävyjä. Paletissa on mielestäni kaikki sävyt, joita tarvitsee onnistuneeseen meikkilookiin. Löytyy vaalea sävy, jolla kiinnittää pohjustus, vaaleahkoja sävyjä, joita käyttää häivyttämiseen, helmiäisiä ja glitter-sävyjä liikkuvalle luomelle ja tummia sävyjä varjostamaan ulkonurkkaa.Päädyin kyseiseen palettiin myös siitä syystä, että minulla ei ole entuudestaan juuri tämän sävyisiä luomivärejä (lukuunottamatta tietysti noita ruskeita). Paletti on monipuolinen ja sillä saa tehtyä niin neutraaleja kuin räväkämpiäkin lookeja :)En lähtenyt swatchailemaan jokaista paletin sävyä, vaan valitsin siitä mielenkiintoisimmat. Yläkulman vaalea violetti on superupea liikkuvalla luomella, kuten on varmasti myös ihana magentan sävyinen luomiväri (reunimmaisen rivin kolmas ylin), jonka sävy ei muuten tule edukseen koko paletin kuvassa. Kiinnostukseni herätti myös tumman ruskea, jossa on mukana punertavia ja lilahtavia hileitä. Sävy oli kuitenkin pienoinen pettymys ainakin sormella swatchattaessa. Täytyy kuitenkin antaa sille vielä mahdollisuus luomella :)

Vaikka paletti aika isokoinen (17x23 cm) onkin, mahtuu se littanuutensa (1,5cm) vuoksi suht pieneen tilaan. Tykkään siitä, että paletti sisältää kaiken tarvittavan, eikä esimerkiksi matkalle tarvitse kantaa montaa pienempää palettia. Pienen miinuksen annan kuitenkin sille, etteivät Morphen paletit sisällä peiliä. Se toki taas selittää niiden alhaisen hinnan, joten en valita :)Omistatteko te Morphe Brushes luomiväripaletteja tai siveltimiä? :)

6 kommenttia :

 1. Mulla on 35T ja se on oikein kiva paletti. Morphelta tuli nyt hetki sitten ne uudet neliön muotoiset paletit jotka voisin kotiuttaa saman tien!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 35T:ssä on paljon kivoja neutraaleja sävyjä :) Sama juttu täällä!

   Poista
 2. Morphen luomiväripaletit on lähes kaikki ihan superkauniita, niin toikin! <3 Morphen siveltimistä mulla ei kyllä ole kovinkaan paljon hyvää sanottavaa, sillä jo muutaman käyttökerran jälkeen toisen omistamani siveltimen puuosa lähti heilumaan siitä metalliosasta ja lopultahan se irtosi kokonaan :/ Voi hyvin olla, että sivellin oli vaan joku maanantaikappale, mutta en usko että tulen itse niitä enää ostamaan. Cultbeautyssä on myynnissä kyllä toinen toistaan ihanampia meikkejä, mä oon jo pitkään miettinyt tilauksen tekemistä sinne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa harmi, että sivellin meni niin nopsaan rikki :( Ihan ymmärrettävää, että ei enää tee mieli tilata niitä. Mä oon kuullut niistä paljon hyvää, joten voisin joskus tilata joitain :)

   Poista
 3. Wow mitä sävyjä! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017