11. maaliskuuta 2017

Meikkimaailman parhain keksintö



Voitteko kuvitella, että Suomessa vasta pari vuotta myynnissä ollut beautyblender täyttää tänä vuonna jo 15-vuotta! Beautyblender on amerikkalaisen meikkitaiteilija Rea Ann Silvan kehittelemä ainutlaatuinen meikkisieni. Hän huomasi työssään jatkuvasti leikkaavansa kolmion malliset meikkisienet pyöreiksi saadakseen meikistä mahdollisimman tasaisen. Lopulta vuonna 2012 hän päätti kehitellä valmiiksi pyöreän sienen, jolla meikki häivyttyisi kasvoille kauniisti ja rajattomasti! :) Thank you Rea Ann! 



Minusta on aivan ihanaa, että markkinoille on tullut beautyblenderin kaltainen huipputuote!

Miksi beautyblender on mielestäni yksi parhaimmista (ellei jopa parhain) keksintö meikkimaailmassa?

Meikkipohjasta tulee tasainen, kuulas ja hehkeä - ei enää pakkelinaamaa!
Meikkivoide ei vain pyöri iholla, kuten monien siveltimien kanssa, vaan se sulautuu ihoon
♥ Mikään muu tuote ei saa koko meikkipohjaa häivyttymään yhtä kauniisti
♥ Vedellä kostutettu meikkisieni ei ime tuotetta sisäänsä, joten tuotetta säästyy
Se on todella monipuolinen apuri: sopii kaikille voidemaisille tuotteille sekä irtopuuterille

On ihanaa, että minulle riittää mainiosti yksi pumppaus tuotetta, sillä beautyblender ei imaise sitä uumeniinsa. Mielestäni on myös loistavaa, että sitä voi kosteudestaan huolimatta käyttää huoletta irtopuuterin kanssa ja näin meikkipohjan saa kiinnitettyä ilman, että kasvoista tulee pakkelisen näköiset! En ole ainoa, joka hehkuttaa sitä parhaimmaksi keksinnöksi meikkimaailmassa, sillä se on voittanut monesti Allure Best of Beauty -palkinnon ja monia muita, myös kotimaisia tunnustuksia :) 



Kuvissa näkyy beautyblenderin juhlavuoden uutuussävy, pinkin shampanjan sävyinen beautyblender bubble*. Saatavana ovat sekä normaalikokoinen beautyblender että pienet micro.minit, joiden avulla on supernäppärää levittää peitevoidetta, korostustuotetta tai vaikkapa pohjustaa silmäluomet!



Kaikki beautyblenderit on valmistettu samasta materiaalista ja värjätty luontoystävällisillä, vesiliukoisilla väriaineilla. Sienissä on kuitenkin huomattavissa pieniä eroja johtuen juurikin luultavasti käytetyistä väriaineista. Musta on sienistä mielestäni karhein (ei kuitenkaan millään tavalla kova, vaan ainoastaan vähän erilainen) ja nude pehmein. Bubble tuntuu käytettäessä yhtä pehmeältä kuin nude :) Tiesittekö muuten myös sen, että beautyblenderit viimeistellään käsin, joten niiden ulkonäössä voi olla pieniä eroja? Pakko myös lisätä, että beautyblender on tarkoituksella kirjoitettu postauksessa pienellä alkukirjaimella, sillä se on brändin oma kirjoitusasu :)

Tuli muuten myös minulla lisää ikää mittariin pari päivää sitten; 24 it is!

Mikä on teidän mielestänne paras ominaisuus beautyblender-meikkisienissä? :)

* Tuotteet saatu töiden kautta, mutta postaus tehty täysin omasta aloitteesta

4 kommenttia :

 1. Niiden pehmeys ja värit !



  https://tiialehto.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aidot beautyblenderit tosiaan ovat kaikista pehmeimmät niiden uniikin materiaalin vuoksi! :)

   Poista
 2. Paljon onnea! :)

  Mä en ole varmaan vuoteen käyttänyt alkuperäistä beautyblenderiä, koska tykkään Real Techniquesin versiosta enemmän. Nykyisin en kuitenkaan tulisi toimeen ilman kostutettua meikkisientä, koska sellaisella saa minkä tahansa meikkivoiteen näyttämään täydelliseltä. Tykkään RT:n versiossa tasaiseksi leikatusta päästä, sillä sen kanssa saan itse meikkivoiteen nopeammin naamalle, mutta nämä ovat makuasioita. Toisaalta beautyblender on ehkä hitusen pehmeämpi ja parempi voidemaisten varjostusten kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Mä olen myös kokeillut RT:n sientä ja se oli ihan kiva, mutta ei kuitenkaan mielestäni beautyblenderin veroinen. Beautyblenderin materiaali on niin pehmeä ja lopputuloskin on mielestäni kevyempi, kuin RT:llä. Mutta makuasioita tosiaankin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017