15. maaliskuuta 2017

3€ Essence vs. 30€ Too Faced ripsiväriEssencen superedulliset meikit ovat tällä hetkellä kovassa huudossa, sillä ne ovat monen mielestä huokeasta hinnastaan huolimatta varteen otettavia tuotteita. Tuotteista käytävä keskustelu on kuitenkin kiivasta, ja niitä joko rakastaa tai vihaa. Yhtä tuotetta olen nähnyt kehuttavan sen verran paljon, että se oli pakko ostaa ihan vain puhtaasta mielenkiinnosta. Kävin pariinkin otteeseen Tokmannissa aikeissa ostaa kehutun Essence Lash Princess -ripsivärin, mutta suuren suosionsa vuoksi hyllyt olivat aina tyhjät. Onnekseni sain sen kuitenkin tilattua Pretty.fi-verkkokaupasta. Perinteisen tuotearvostelun sijasta halusin toteuttaa pienimuotoisen testin, jossa vertaan Essencen ripsiväriä ehdottomaan lemppariini Too Faced Better Than Sex -maskaraan. Onko Lash Princess "dupe" Better Than Sexille? :)Rakastan Too Faced Better Than Sex -ripsivärin paksua harjaa, joka erottelee ripset kauniimmin kuin mikään aikaisemmin käyttämäni ripsiväri, joten odotin innolla pärjääkö suorastaan halpa. Essence Lash Princess -ripsiväri samaan. Too Faced maksaa ostopaikasta riippuen noin 30€, kun taas Essence vain lähes kymmenyksen tuosta hinnasta eli 3,50€. Levitin testiä varten ripsiväriä ripsiin täysin samalla tavalla ja kaksi kerrosta kumpaakin.Too Faced Better Than Sex -ripsivärissä parasta on se, että se erottelee ripset ja saa ne näyttämään tuuheilta. Ripsiväri on myös helposti kerrostettavissa, joten lopputuloksesta voi halutessaan tehdä näyttävämmän.

Too Faced Better Than Sex
+ Tekee ripsistä erotellut
+ Tuuheuttaa ja pidentää ripsiä
+ Helposti kerrostettavissa halutun volyymin saamiseksi

- Ei saa Suomesta
- Korkea hinta (n. 30€)
- Ei ole vedenkestävä (saatavilla myös vedenkestävänä)
- Kuivahtaa avaamisen jälkeen tuubiin
- Karisee aavistuksen silmien alle (hieron jonkin verran silmiäni, mikä vaikuttaa karisemiseen)Ensimmäisellä kerralla kokeiltuani Essence Lash Princess -ripsiväriä, olin positiivisesti yllättynyt. Lopputulos oli tasaisen kaunis, vaikkakin massaa tuli ripsiväriharjaan aavistuksen liikaa. Tykkäänkin aina vähän pyyhkiä ylimääräistä massaa ripsivärin reunoille. Lash Princess ei erottele ripsiä yhtä hyvin, kuin Better Than Sex, vaikkakin lopputulos on silti kaunis.

Essence Lash Princess
+ Halpa hinta (3,49€)
+ Saatavilla kivijalkamyymälöistä ja verkkokaupoista Suomessa
+ Erottelee ripset suht hyvin (mutta tekee helposti paakkuja)

- Massaa tarttuu ripsiväriin liikaa → helposti paakkuiset ripset
- Ei ole vedenkestävä
- Karisee aavistuksen silmien alle (hieron jonkin verran silmiäni, mikä vaikuttaa karisemiseen)Tätä kuvaa katsoessa ei edes huomaisi minulla olevan kahta erilaista ripsiväriä ellei sitä tietäisi. Tarkemmin tutkailtua huomaa kuitenkin sen, että Too Faced -puolen ripset ovat aavistuksen pidemmät, erotellummat ja tuuheammat, mutta mielestäni Essence-puoli ei näytä hullummalta sekään :)Tässä vielä joskus aikaisemmin ottamani kuva, jossa ripsiväriä levitetty samalla tavalla eli kuvan vasemmalla puolella Better Than Sexiä ja oikealla puolella Lash Princessiä. Halusin tehdä testin pariin otteeseen, jotta mielipiteeni eivät perustu vain yhteen kertaan. Mielestäni tässäkin on nähtävissä selkeä ero puolien välillä :)

Onko Lash Princess Better Than Sexin veroinen? 
Ei mielestäni ylletä ihan samoihin lukemiin, mutta edullisen hintansa puolesta annan ison peukun Essencelle! Vaikkei Lash Princessistä lemppariani tullutkaan, on se silti päässyt arkikäyttöön, ja olen sitä muutamalle jo suositellutkin. Voi hyvin olla, että innostun kokeilemaan myös muita merkin ripsivärejä tämän kokeilun myötä :)

Oletteko te löytäneet hyviä tuotteita Essenceltä? :)

6 kommenttia :

 1. Ihanaa kun teit tälläsen testin! Kalliin ja halvan tuotteen väliset testauspostaukset on vahvasti mun suosiossa ihan sen takia, että kalliille tuotteille on mahtavaa löytää halvempi korvaaja.
  Mä oon rakastunut essencen huulipuniin. Eivät ole mitään kamalan pitkäkestoisia huulilla, mutta todella kermaisia ja kauniin sävyisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit! Pidän myös itse tämänkaltaisista vertailuista, joten katsotaan josko näitä tulisi jatkossakin! :)

   Kiitos vinkistä! Täytyy ostaa yksi testiin :)

   Poista
 2. essencen ripsivärit ovat ihan parhaita, enkä oikeastaan enää muita käytäkään. Mutta mulla oli tästä Princess maskarasta punainen versio, joka tuntui kuivalta. Joten se ei levittynyt erityisen kauniisti kuten tämä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, täytyykin kokeilla myös jotain toista ripsaria :)

   IL kehui The False Lashes mascaraa!

   Poista
 3. Kiva lukea näitä vertailuja, koska yritän uudistaa meikkejäni tällä hetkellä...ripsari taitaa olla yksi sellainen, jossa luonnonkosmetiikka ei ole mun juttu (allergisoi jostain syystä silmiäni...kolmea ripsaria testattu)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit! :) voi harmi :/ Minä en ole kokeillut yhtäkään luonnonkosmetiikan ripsaria, joten en osaa niitä suositella.

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017