30. tammikuuta 2017

Violetti silmämeikki kuparisella rajauksella // tutoriaaliMinun on jo pitkään tehnyt mieli kokeilla violettia silmämeikkiä ihan toden teolla, sillä se korostaa kauniisti ruskeita silmiä. Viikonloppuna päätin vihdoin kaivaa kaikki violetit luomivärini esille ja laittaa siveltimet heilumaan. Halusin samalla ottaa myös kameran mukaan meikkailuun ja kuvasin teille pienen tutoriaalin :)Meikin päätähdet:

L'Oréal Paris Color Riche -luomiväri sävyssä 301 Smoky
Pierre René Professional -yksittäisnappi nro 101
ColourPop Super Shock Shadows -luomivärinapit sävyissä Stereo ja Kathleenlights
Carli Bybel -paletin tumman violetti1. Pohjustin luomet Mac Paint Potilla sävyssä Soft Ochre ja kiinnitin sen Lumene Translucent -puuterilla. Toiset eivät tykkää kiinnittää pohjustajaa, jotta luomivärit näyttäisivät intensiivisemmiltä, mutta rasvoittuvat luomet omaavana silmämeikkini pysyy kauniimpana, kun pohjustus on huolellisesti kiinnitetty. Luomivärit häivyttyvät näin myös helpommin.

2. Laitoin luomivakoon pehmeällä häivytyssiveltimellä todella kevyesti Pierre Renén mattaista violettia.

3. Silmän sisänurkkaan laitoin ohuella kynämäisellä siveltimellä Carli Bybel -paletin tummaa violettia.

4. Häivytin tumman violetin kunnolla, jotta silmiin ei jäänyt selkeitä rajoja.5. Lähikuvaa L'Oréalin ihanasta shimmerisestä violetista, joka on jäänyt ihan liian vähäiselle käytölle.

6. Levitin sävyä koko liikkuvalle luomelle ja häivytin huolellisesti puhtaalla siveltimellä.

7. Lähikuvaa ColourPopin ihanasta Stereo-sävystä, jota taputtelin varovasti sormella luomen keskiosaan, sillä halusin siihen vähän enemmän hohtoa.9. Lähikuvaa ColourPopin Kathleenlights-sävystä.

10. Rajasin koko alaluomen tuolla ihanan kuparisella sävyllä käyttäen pientä, ohutta sivellintä. Korostin kuparia sävyä vielä lisäämällä rajauksen päälle samansävyistä luomiväriä Carli Bybel -paletista.

11. Tein hennon kissamaisen rajauksen käyttämällä mustaa luomiväriä ja aavistuksen kostutettua sivellintä.

12. Loppusilaukseski levitin ripsiin Essence Lash Princess -ripsiväriä.

note to self: luomivärit ennen pohjameikkiä... Tottumuksesta tulee aina tehtyä pohjameikki ennen luomia. Tilannetta saa onneksi pelastettua esimerkiksi teipin avulla, jolla voi varovasti painella varisseet luomivärit pois. Pidin valmiista lookista paljon ja mielestäni kuparinen rajaus alaluomella oli kiva lisä meikkiin. Inspiraatiota meikkiin sain Pinterestistä, josta etsin aina silloin tällöin uusia ideoita :) Violetti on mielestäni kaunis ja hillitty väri, joka sopii erinomaisesti juuri ruskeille silmille, mutta käy myös muun värisille silmille. Tämä menee ehdottomasti uudelleenkin käyttöön :)

Mitä pidätte meikistä? Minkälaisia silmämeikkejä te tykkäätte tällä hetkellä käyttää?

2 kommenttia :

  1. Kathleenlights on niin upea sävy<3 Haluaisin ton ehdottomasti itsellenikin :) Todella kaunis silmämeikki muutenkin ja kiva kun teit tästä ihan tutoriaalinkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on yksi ehdottomia lemppareitani <3 Kiitos Linda! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017