23. tammikuuta 2017

Too Faced Melted & Melted Matte - superit nestemäiset huulipunat ♥Nestemäiset huulipunat ovat valloittaneet myös minun meikkikokoelmani hyvän pysyvyytensä ja tietynlaisen huolettomuutensa vuoksi. Etenkin mattaiseksi kuivuvat huulipunat pysyvät huulilla hyvin jopa syödessä ja juodessa eivätkä leviä pitkin naamaa tai tartu hampaisiin kuivuttuaan. Tutustuin Too Faced Melted Liquified Longwear Lipstick -huulipuniin ensimmäisen kerran reilu vuosi sitten ja rakastuin niiden pehmeän voidemaiseen kostumukseen välittömästi. Vaikka äsken mainitsinkin mattaiset huulipunat, eivät Melted-huulipunat kuivu mataksi, vaan ne ovat huulilla kuin tavalliset kermaiset huulipunat. Ne ovat tästä huolimatta ehdottomasti yksiä lemppareitani, sillä silloin tällöin kaipaa huulilleen kiiltävämpää lopputulosta. Sain vihdoin kuitenkin käsiini myös Melted Matte -huulipunan, joka nimensä mukaisesti on mattahuulipuna. Kaikki tuotteet on ostettu Sephorasta ja niillä on hintaa reilut 20€ riippuen ostomaasta.Huulipunat ovat pakkauksiltaan ja aplikaattoreiltaan erilaiset, kuten kuvasta näkyy. Omaa silmääni miellyttää huomattavasti enemmän mattapunan ulkoasu, sillä se on minusta tyylikkäämpi ja ihanana yksityiskohtana teksti "melted matte" on kohokirjaimina. Tällaiset pienet yksityiskohdat lisäävät minusta luksuksen tunnetta :) Tavalliset nestemäiset punat ovat pakkauksiltaan vähän lapsellisemmat, mutta silti kuitenkin minusta myös kivannäköiset.

Mattapunassa on perinteinen "doe foot" -aplikaattori (valaiskaa minua, jos tiedätte sen suomenkielisen nimityksen :D) ja tavallisissa nestemäisissä punissa on tuollainen hassu pää, jolla saa kuitenkin levitettyä punan helposti huulille.Kuten kuvasta näkee, Sell Out on mattainen ja Peony sekä Nude jäävät kermaisen pehmeiksi. Pidän kaikista sävyistä paljon ja on kiva, että ne ovat keskenään selkeästi erilaisia. Sävyt tulevat parhaiten esiin tässä kuvassa :)Nude on lämmin oranssiin taittava nude (heh), joka on mielestäni täydellinen sävy minun ihooni. Olen muutenkin enemmän lämpimien huulipunien ystävä, joten tämä oli nappiostos kesäiseltä Prahan reissulta.Peony on kaunis kylmä pastellipinkki, joka oli ensimmäinen Melted-sävyni. Sävy ei ole minulle kaikista omin, joten en tiedä miksi päädyin ostohetkellä siihen. Tykkään kyllä sävystä, mutta sitä tulee käytettyä melko vähän. Keväisin minuun yleensä iskee halu käyttää värikkäämpiä ja keveämpiä huulimeikkejä, joten sävy pääsee varmasti taas käyttöön :) Sävy näyttää superkivalta yhdistettynä vähän tummemman väriseen huultenrajauskynään!

Too Faced Melted Matte
+ pigmenttisyys
+ levittyy helposti
+ tuntuu huulilla hyvältä
+ ei lähde "pakenemaan" huulilta, vaikka käyttäisi ilman rajauskynää
+ pysyy tavalliseksi huulipunaksi hyvin huulilla, vaikka tuotetta joutuukin lisäilemään monta kertaa päivässä

- saatavuus (vain Sephorat)
- hinta voisi olla vähän edullisempikin (~20€)
- kerrostuu joskus huulten sisäosiin (etenkin, jos tuotetta levittää vahingossa liikaa)Sell Out on sävyistä tummin ja se on punaisen rusehtava nude. Se kuivuu nopeasti täysin mattaiseksi ja pysyy huulilla tosi hyvin. Kestää hyvin kahvin- ja vedenjuonnit, mutta kärsii aavistuksen syödessä, kuten toki kaikki muutkin mattapunani.

Too Faced Melted Matte 
+ pigmenttisyys
+ hyvä pysyvyys (kestää juomiset, syönnin jälkeen joutuu lisäämään huulten sisäosiin)
+ sopivan pieni aplikaattori, jolla levittäminen onnistuu helposti
+ upea pakkaus
+ mieto, toffeemainen tuoksu

- saatavuus (vain Sephorat)
- hinta voisi olla alhaisempi (~20€)
- korostaa huulten kuivuutta (tämä tosin koskee kaikkia mattapunia)Pahoittelut siitä, että ihonsävyni näyttää jokaisessa kuvassa vähän erilaiselta. Minulla on viime aikoina ollut mahdoton kamerakuume, sillä tuntuu muutenkin etten saa vanhalla Canonillani kunnollisia meikkikuvia. Tai sitten minun pitäisi ostaa kunnollinen macro-objektiivi. Toivottavasti sävyistä saa kuitenkin edes jonkinlaisen kuvan :)Ovatko Too Faced Melted -punat teille tuttuja? Mitkä ovat teidän lemppareita nestemäisistä huulipunista? 

16 kommenttia :

 1. Multa löytyy pari noita tavallisia Melted-punia, ja ne ovat ihania! Mulla on juuri tuo sävy Melted Nude ja lisäksi melted Chihuahua, joka on ihana vähän viileämpi Nude. Melted Matte punia en ole vielä testannut :)

  VastaaPoista
 2. Multa löytyy perus-Melted sävyissä Nude ja Chihuahua, sekä Melted Metal sävyssä Debutante. En normaalisti tykkää nestemäisistä huulipunista, mutta noista tykkään. Meltedin koostumus muuttuu jossain vaiheessa aika kuivakkaaksi, mutta tuntuu silti siedettävältä. Toi Melted Matte-koostumus näyttää mun silmään liian kuivalta, vaikka onkin tosi kaunis säy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään molemmista koostumuksista. Molemmissa on hyvät ja huonot puolensa :) Tällä hetkellä enemmän on käytössä perus Melted-sävyt, koska huulet on vähän kuivakat.

   Poista
 3. Mulla on toi Melted Peony enkä ymmärrä miks kaikkien kuvissa se on tollainen barbi-vaaleanpunainen sillä mun huulilla sen on tummempi ja taittaa violettiin?! Oonkohan saanut jotenkin viallisen huulipunan vai onks mun huulet vaan luonnostaan niin eri väriset :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä se näyttää noissa mun huulikuvissa barbimmalta, kuin on todellisuudessa :D Mutta toki huulten pohjaväri vaikuttaa aina lopputulokseen, ja itseasiassa näitä kuvia ottaessa pohjustin huulet aavistuksen meikkivoiteella, jotta huulteni puna ei vaikuttaisi sävyyn :)

   Poista
 4. Hyvä väri tuo nude, vähän korallihtava! :)

  -banana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se sopii lähes kaikkien meikkien pariksi, joten oli hyvä ostos :)

   Poista
 5. Peony on todella kaunis sävy<3 Ton haluaisin ehdottomasti itsellenikin! Tykkään erityisesti keväällä ja kesällä käyttää ton sävyisiä huulipunia :) Multa löytyy pari sävyä noista Melted punista - Chihuahua ja Melted Berry, jotka on kumpikin hurjan kauniita mun mielestäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy ehdottomasti ottaa peony parempaan käyttöön kevään aikana :) Chihuahua ja berry ovat myös tosi kauniita sävyjä :)

   Poista
 6. Oooh, näitä olisi kiva kokeilla! <3

  VastaaPoista
 7. Mä oon haaveillut noista punista kauan, mutta nyt kun Too Facedia on niin hankala saada Suomeen, en oo päässyt vielä kokeilemaan. Varsinkin tuo Sell Out on superkaunis sävy!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä suuri vääryys, ettei meillä ole täällä yhtäkään Sephoraa :( Onneksi Tukholmasta löytyy yksi ja monista muistakin Euroopan maista. Ilmeisesti Euroopan sisällä pystyy tilaamaan tuotteita, vaikka postikulut ovat toki todella korkeat.

   Poista
 8. Oi vitsi oon jo pitkään itsekkin haaveillut noista Too Faced:n huulituotteista, mutta hankalan tilattavuuden & suolaisen hinnan vuoksi en ole vielä raaskinut ostaa. Nuokin sävyt näyttävät niin ihanilta!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kyllä todella mahtavaa, jos saisimme jossain kohtaa oman Sephoran Suomeen <3

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017