2. joulukuuta 2016

Marraskuun suosikkituote: Täydellinen luomiväripaletti ♥Kuukauden suosikkituote oli selvillä jo marraskuun alussa, jolloin sain hyppysiini vihdoin tämän upeista upeimman Morphe Brushes 35O -paletin. Olen himoinnut palettia jo siitä lähtien, kun se saapui markkinoille, mutta vasta viime kuussa sain tilattua sen itselleni. Käytin viime kuussa kerran TheBalm Nude 'tude -palettia, mutta muuten tein kaikki silmämeikit 35O:lla, mistä tietää että paletti ei tosiaan ollut hutiostos :)Morphe Brushes on ainakin minulle tuttu juuri näistä ihanista 35 luomivärinappia sisältävistä paleteistaan sekä laadukkaista siveltimistään. 35O on ensimmäinen tuotteeni heiltä, muttei varmasti viimeinen! Houkuttelisi kovasti tilata paletti joissain muissakin sävyissä, mutta maltetaan nyt hetki, haha. Siveltimiä olisi myös kiva joskus tilata! Kunpa saataisiin merkki kunnolla myyntiin Suomeen...

Pastel Beauty -verkkokauppaan tuli myyntiin marraskuun alussa pari Morphen tuotetta ja riemun kiljahduksien saattelemana klikkasin 35O:n ostoskoriin. Enkä voisi olla siihen tyytyväisempi! Paletin hinta oli 26,99€ eli se on todella edullinen kun miettii miten monta sävyä se sisältää.Nimensä mukaisesti paletissa on siis 35 sävyä, joista osa on mattaisia ja osa shimmerisiä. Paletti sisältää paljon oranssihtavia ja punertavia sävyjä sekä kultaa, ruskeaa ja vaaleaa. Juuri täydellinen paletti minulle, joka tykkää nimenomaan ruskeista ja lämpimämmistä silmämeikeistä :)Monet sävyt ovat todella lähellä toisiaan mikä ei minua haittaa, sillä yhden loppuessa voi siirtyä käyttämään toista :) Paletissa onkin runsaasti häivytyssävyjä ja ruskeita sävyjä erilaisilla sävyillä, jolloin lookia voi muuttaa haluamaansa suuntaan. Pidän siitä, että paletti on monipuolinen ja sillä saa loppupeleissä hyvinkin erilaisia silmämeikkejä aikaiseksi :)Eniten on tullut tähän mennessä käytettyä ylärivin kolmanneksi viimeisintä ja sen alapuolella olevaa sävyä häivytykseen ja luomivaossa. Liikkuvalla luomella olen käyttänyt paljon shimmer-sävyjä, kuten ylärivin kolmatta ja neljättä, toisen rivin toista ja kolmatta sekä alimman rivin viimeistä sävyä, joka on muuten varmaan kaunein omistamani luomiväri koskaan! Olen kokeillut myös montaa erisävyistä ruskeaa tummentamassa luomivakoa.Ainoat negatiiviset asiat paletista liittyvät pakkaukseen. En pidä tällaisista mattamustista paleteista, joissa näkyy samantien kaikki ns. lähmäjäljet, kuten tokasta kuvasta näkee. Peili olisi myös plussaa, mutta sehän tietysti nostaisi heti tuotteen hinnan korkeammaksi, joten parempi näin.Halusin swatchata muutaman sävyn ja kertoa tarkemmin mielipiteeni niistä :) Eli nämä tehty puhtaalla sormella puhtaalle iholle.

Paletin mattaiset sävyt ovat melko puuterisia, joten on syytä varautua siihen, että ne saattavat hieman karista meikkiä tehdessä. Siihen kuitenkin auttaa silmämeikin tekeminen ennen pohjameikkiä. Mattasävyjen pigmentti on hyvä, vaikka voisi varmasti olla parempikin. Mielestäni on kuitenkin ihan hyvä, etteivät tummat ruskeat ole tämän pigmenttisempiä, sillä muutoin niitä tulisi varmasti laitettua vahingossa liikaa kerralla :D Sävyjä pystyy kerrostamaan kuitenkin tosi helposti.Shimmer-sävyt ovat koostumukseltaan pehmeämpiä ja voidemaisempia ja niiden pigmenttisyys on tajuton! Ei minun varmasti tarvitse sanoa yhtään mitään, sillä yllä oleva kuva kertoo kaiken. Tuo ensimmäinen sävy on mielestäni upea, sillä se näyttää paletissa persikkaiselta, mutta valon osuesssa siihen se taittaa violettiin. Tämä on paletin toisen rivin toinen sävy.

Kolmas swatchaus on paletin kolmannen rivin toiseksi viimeisestä sävystä ja sekin on ihan älyttömän upea sävy! Paletin ehdottomasti kaunein sävy on kuitenkin viimeisin swatchattu sävy, joka on aikaisemmin mainitsemani viimeisen rivin alimmainen sävy. Kaunis punertavan kuparinen sävy, josta ei todellakaan puutu pigmenttiä!

Huh, saikohan paletti nyt varmasti tarpeeksi hehkutusta osakseen :D

Morphe 35O

+ 35 sävyä
+ kattava valikoima mattaisia ja shimmerisiä sävyjä
+ sekä lämpimiä että kylmiä sävyjä
+ todella hyvä pigmenttisyys
+ häivyttyy ja levittyy hyvin
+ edullinen hinta

- pakkaus näyttää helposti sotkuiselta
- saatavuus

Onko joku muu rakastunut 35O:hon? Onko teillä muita Morphe-suosituksia? :)

2 kommenttia :

  1. Näin tästä kuvan tällä viikolla Instagramissa ja rakastuin heti! Tietenkin tämä on kaikkialta loppu mutta ehkä se tulee jossain vaiheessa myyntiin ja saan omani. Siihen asti käyttelen omia paletteja.. tuossa on jonkin verran samaa kuin esim. Modern Renaissance-paletissa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin rakastuin tähän ensisilmäyksellä <3 Ja tosiaan jouduin odottelemaan todella pitkään ennen kuin sain sen käsiini. Paletti on kyllä odottamisen arvoinen :) Totta! Yhtäläisyyksiä löytyy.

      Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017