2. lokakuuta 2016

Syyskuun suosikkituote


Oon muutaman kerran toteuttanut kuukauden suosikkituotteet -postauksen (heinäkuukesäkuu ja toukokuu), mutta tästä eteenpäin ajattelin nostaa esille menneeltä kuukaudelta vain yhden THE suosikkituotten :) 

Syyskuun suosikkituote on kuvissa näkyvä TheBalm NUDE 'tude -luomiväripaletti*, jota oon käyttänyt ahkerasti sen saatuani. Monta muutakin vaihtoehtoa suosikiksi olisi ollut, kuten uusi Sleekin highlighter-paletti, mutta valitsin kuitenkin tämän :) Rakastan erilaisia luomiväripaletteja ja tästä löytyy monta mieleistä sävyä!Paletti henkii retroa 50-luvun tyyliä, kuten muut TheBalmin tuotteet ja sisältää luomivärien lisäksi peilin ja kaksipäisen siveltimen. Sivellintä en ole oikeastaan vielä testannut, sillä yleensä palettien mukana tulevat eivät ole laadultaan hyviä ja lyhyen vartensa vuoksi niiden käyttö ei ole kovin sujuvaa. Pakkauksen ainoa miinus on se, ettei kannen ja luomivärinappien välissä ollut muovikalvoa, joka yleensä on uusien palettien sisällä. Sen vuoksi peili on alemmassa kuvassa jo likainen, vaikka palettia ei oltu vielä käytetty kuvien ottohetkellä. Nude'tude sisältää 12 luomivärisävyä, joista 4 on mattaisia ja 8 helmiäisiä. Sävy silly on melkoisen glitterinen, sillä sisältää selkeämmin erottuvia hileitä. 

TheBalmilta löytyy samaan sarjaan kuuluva NUDE Dude -luomiväripaletti, jossa komeilee pin up -tyylisten naisten sijasta miehiä :D Päädyin kuitenkin tähän "naisversioon", sillä pidin sävyistä enemmän ja itseasiassa NUDE 'tudessa on 1,5 g enemmän tuotetta :P
Yläriviltä löytyvät sävyt, joista lempparini ovat Selfish ja Sexy. Helmiäiset luomivärit ovat tällä hetkellä kovasti mieleeni, joten etenkin ne ovat päässeet tästä paletista käyttöön :) Sexy on kaunis luumuinen sävy, joka on mielestäni täydellinen syksyksi. Sassy on hyvä korostussävy kulmaluulle ja Stubborn pääsee luultavasti enemmän käyttöön ensi keväänä :) Vaikka omistan melko paljon luomivärejä ja -paletteja, ei multa ole aikaisemmin löytynyt kunnollista mustaa sävyä, joten senkin kannalta tämä oli hyvä lisäys kokoelmaan. 
Tokalta riviltä löytyvistä sävyistä suosikkejani ovat Sultry ja Seductive. Sultry on lämmin mattainen ruskea ja Seductive pronssinen helmiäinen. Sävy Silly ei oikeastaan ole mieleeni, sillä se on epätasainen eikä glitteriset sävyt houkuttele tällä hetkellä. Muutkin tummimmat sävyt näyttävät swatcheissa epätasaisilta, mutta siveltimen kanssa olen saanut niillä tasaisen lopputuloksen. Toisaalta myös ehkä parempi, ettei ne ole liian pigmenttisiä, sillä häivyttäminen voisi olla tuskallisempaa :D

TheBalm NUDE 'tude
Plussat
● pigmenttisyys
● helppo häivyttää
● laaja sävyvalikoima

Miinukset
● värit puuterisia, joten pakkaus sotkeutuu nopeasti


Onko jollain käytössä sama paletti? :)


*tuote saatu työharjoittelun kautta

2 kommenttia :

  1. Nude 'tude on aivan ihana paletti<3 Multa löytyy myös Nude Dude, mutta tää on ollut ehdottomasti kovemmassa käytössä, vaikka ihania sävyjä siinäkin paletissa toki on! Tykkään erityisesti tän paletin sävyistä Stand-offish, Sassy ja Selfish :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän erilaiset lempparit meillä siis! :D Sassy olis kyllä tosi kaunis sävy korostamaan kulmaluuta, mutta usein siihen tulee sipaistua ihan vaan highlighteria :)

      Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017