1. lokakuuta 2016

Harjavinkki paksuille ja kiharille hiuksille


Tangle Teezer -takkuharjat on varmasti kaikille tuttu juttu eli kyse on siis hiusalan ammattilaisen Shaun Pulfreyn luomista uudenlaisista hiusharjoista, jotka vähentää hiusten katkeilua, haaroittumista ja vahingoittumista. Niiden harjasten asettelu on jopa patentoitu. Mulla on ollut kyseisiä harjoja jo usean vuoden ajan ihastuessani niihin ensikokeilulta :)

Harjat tunnetaan niiden erikoisesta muotoilusta, mutta monet kaverini ovat harmitelleet harjasten olevan liian lyhyitä paksuille hiuksilleen. Mun hiukset on melko ohuet, joten Tangle Teezer puree niihin oikein hyvin. Harjathan on nimenomaan suunniteltu takkujen hellävaraiseen avaamiseen, joten oikea tekniikka on niitä käyttäessä tärkeää. Takkuja ei siis missään nimessä saa väkivalloin repiä vaan avaaminen tulee aloittaa hellästi läheltä hiusten latvaa siirtyen kohti hiusten tyveä. Käytän tätä tekniikkaa aina hiuksia harjatessani, vaikka oma hiuslaatuni ei taipuvuudestaan ja karheudestaan huolimatta juurikaan takkuunnu.Kerroin teille aloittavani työharjoittelun maahantuontiyrityksessä, jossa oon tutustunut tarkemmin juurikin mm. Tangle Teezer -harjoihin. En aikaisemmin tiennyt tuoteperheeseen kuuluvan alkuperäisen ja pienen, laukussa kannettavan Compact Stylerin lisäksi muitakin harjoja. Sain harjoittelun alussa kasan tuotteita kotiin ja yksi niiden joukossa olevista oli Tangle Teezer Thick & Curly* -takkuharja, joka on suunniteltu paksuille ja kiharille hiuksille.

Harjakset ovat sekä pidemmät että vahvemmat kuin alkuperäisessä harjassa (olemalla kuitenkin silti taipuisat ja pehmeät), joten takkujen selvittely ja hiusten harjaaminen onnistuvat todella helposti myös paksumman tukan kanssa :) Tätä harjaa olenkin suositellut jo parille kavereilleni, jotka ovat harmitelleet TT:n lyhyitä harjaksia. Mulla tämä toimii yhtä hyvin kuin alkuperäinenkin, vaikka jostain syystä mun tulee tartuttua tähän useammin :) Voinee johtua tuosta upeasta viininpunaisesta väristä! Ainoa miinus harjoissa on se, että tällainen tumpelo kuin olen, tuppaavat ne joskus lentämään kädestäni pitkin kylppärin lattiaa, haha.
Harjoihin liittyy muuten aika hauska tarina, sillä Pulfrey osallistui BBC:n Dragon's Den -ohjelmaan, jossa hän esitteli Tangle Teezerin ohjelman sijoittajille. Sijoittajat kuitenkin lykkäsivät idean eikä kukaan lähtenyt mukaan. Noh, tänä päivänä hän on harjansa ansiosta rikkaampi kuin yksikään silloisen kauden sijoittajista ;) Ootteko te jo tutustuneet Thick & Curly -takkuharjaan? Onko TT:t teidänkin suosikkiharjoja? :)

*Tuote saatu maahantuojalta työharjoittelun yhteydessä ja postaus kirjoitettu täysin omasta tahdosta

4 kommenttia :

 1. Ootko NBI:llä harjottelussa? :D

  VastaaPoista
 2. Ensimmäisen Tangle Teezerin ostettuani en oo muihin hiusharjoihin enää koskenut :D Noi on vaan ihan huippuja ja todella hellävaraisia hiuksille! Mahtavaa, että noista on kehitetty myös paksummille hiuksille paremmin soveltuva versio, toi tulee varmasti todella monelle tarpeeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon niin samaa mieltä! :) Oon ihastunut myös heidän föönaukseen tarkoitettuun harjaan ja aion kirjoitella jossain kohtaa myös uudesta tuotelanseerauksesta, kunhan se on tullut markkinoille ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017