13. lokakuuta 2016

Ensimmäinen ColourPop-tilaus


Ei riitä sanat kuvailemaan kuinka innoissani olin, kun sain tämän paketin käsiini viime viikolla! Colourpop on yksi niistä merkeistä, joiden tuotteita oon kuolannut jo pari vuotta. Youtube made me buy it - sopii tähän loistavasti, sillä merkki tuli tutuksi vasta kauneustubettajien kautta. Superpigmenttiset ja superedulliset tuotteet ovat siis olleet himoittujen meikkien listalla jo pitkään! :)

Jenkeistä kotoisin oleva Colourpop on melko tuore brändi, sillä se on perustettu vasta 2014. Tämä tuli mulle itseasiassa täytenä yllätyksenä, sillä oletin sen olleen markkinoilla jo pidempään. Merkin perusperiaatteena on tarjota kuluttajille lompakkoystävällisiä tuotteita, joita ei ole testattu eläimillä! 

Merkki aloitti maailmanlaajuisen toimituksen tänä vuonna, mutta postitus- ja alv-maksujen ollessa päätähuimaavan korkeat, en ole lähtenyt tuotteita tilaamaan. Syyskuun loppupuolella he kuitenkin järjestivät ilmaiset maailmanlaajuiset toimituskulut $50 tilauksille ja summan ollessa alle sen, sai postikulut $4,99 hintaan. En voinut vastustaa kiusausta! Ilman alennettuja postikuluja ne taitaa olla yli $20, joten suuresta säästöstä oli siis kyse :) (Lopussa lisää tarkemmin tilauksesta/toimituksesta jne.)Luomivärit on se juttu, josta ainakin itse tunnen Colourpopin. Niiden koostumusta ja pigmenttiä hehkutetaan todella paljon, eikä lainkaan turhaan! Koostumus on näissä todella erilainen kuin muissa kokeilemissani luomiväreissä, sillä ne ovat todella pehmeitä ja kermaisia eikä lainkaan kuivan puuterisia. Näitä suositellaankin levitettäväksi sormin, mutta onnistuu se hyvin siveltimelläkin. Nämä häivyttyvät myös todella helposti :) Ajan kanssa näiden kermaisuus saattaa hieman vähentyä, sillä ohjeissa neuvotaan pitämään näitä mahdollisimman vähän aikaa ilman korkkia juuri siitä syystä, ettei kosteus pääse haihtumaan näistä. Tästä huolimatta nämä ei kuitenkaan ole voidemaisia vaan siis todella pehmeästi levittyviä puuterimaisia luomivärejä. Todella vaikea selittää, haha.

Mun tilaukseeni sisältyi neljä Super Shock -luomiväriä, jotka maksaa $5/kpl. Halusin ostaa sellaisia sävyjä, joita multa ei vielä löydy, vaikka melko perusvärejä ovatkin. Kaikki ovat shimmerisiä, sillä rakastan sellaisia luomivärejä tällä hetkellä :) Näiden pakkaus on ihan söpö, vaikka yleensä pidän enemmän tyylikkäämmistä ulkoasuista.Ensimmäinen sävy on nimeltään Telepathy. Se on todella kaunis keltakultainen sävy, jollaista multa ei vielä ennestään löytynyt. Kuvissa sävy saattaa näyttää peruskultaiselta, mutta se on todellisuudessa todella kellertävä. Sävy on tehty yhteistyössä kauneustubettaja Kathleenlightsin kanssa ja se on yksi sävy hänen Where the night is -kvartetistaan. Ihastuin sävyn erilaisuuteen heti, kun näin sillä tehtyjä tutoriaaleja. Esimerkiksi LustreLux on tehnyt todella kauniin silmämeikin käyttäen juuri tätä sävyä.Halusin sisällyttää tilaukseen myös yhden hopeisen sävyn, sillä uskokaan tai älkää, multa ei ennestään löytynyt sellaista. Paljon on lämpimiä shimmer-sävyjä, mutta hopeinen puuttui valikoimasta. Colourpopilta löytyy juuri täydellinen sävy, joka on nimeltään Liberty. Oon sen verran rakastunut kuparisiin luomiväreihin, että tilasin myös sävyn Kathleenlights. Tämän tyylisiä multa kyllä löytyy, mutta ei ennestään mitään näin pigmenttistä. Kathleenlights on tehnyt myös toisen "paletin" yhdessä Colourpopin kanssa ja tämä sävy on ensimmäisestä kvartetista Where the light isOh it's so pretty! Tämä on mun lempparini näistä.Oon saanut jonkun päähänpinttymän violeteista sävyistä, sillä ne sopii todella hyvin ruskeille silmille. Netin kautta on tietysti vähän haastavaa tilailla meikkejä, kun sävyt voivat todellisuudessa olla hyvinkin erilaiset. Päädyin sävyyn Stereo, joka oli ehkä vähän pettymys. Näissä kuvissa sävy näyttää tosi violetilta, mutta luomilla sävy on aika ruskeahko. Oon kuitenkin vasta kerran koettanut tätä luomille, joten en vielä sano lopullista mielipidettäni :)Tässä vielä sävyt swatchattuna sormin. Kattokaa tota pigmenttisyyttä! Ja noi on tehty yhdellä sormenvedolla! Meinasin kiljua, kun kokeilin noita ekan kerran :DColourpopilla on myös huulituotteita ja tiesin oikeastaan heti, että haluaisin tilata yhden Lippie Stixin. Myös tämä sävy on tehty yhteistyössä Kathleenlightsin kanssa ja se on nimeltään Lumiere. Hän kuvailee sävyä: "I wanted a color that both bold and shy people could wear. It's not a nude..it would look great on EVERYONE​!" Mun mielestäni sävy on juurikin sellainen, joka sopii kaikille :) Tälläkin oli hintaa $5.

Lumiere on "dusty mauve pink" eli pinkkipohjainen malvanvärinen :D Noita on aika vaikea lähteä suomentamaan (kertokaa, jos tiedätte :D), mutta itse kuvailisin sävyä jopa punapohjaiseksi ruskeaksi. Sävy ei ollut ihan sellainen, kuin ajattelin. Odotin sen olevan vaaleampi ja enemmän juurikin mauve mitä se ei mielestäni täysin ole. Tässä törmää taas siihen ongelmaan, että netistä tilatessa sävyt eivät aina vastaa mitä odottaa. Linkin takana kuva Colourpopin sivuilta, hieman erilainen kuin mun ottama kuva alla.....Mun huulilla sävy on siis todella punertava, ja tottakai huulten pohjasävy vaikuttaa aina lopputulokseen. Ehkä se tosiaan näyttäisi enemmän mauvelta huulilla, joissa ei ole pigmenttiä yhtä paljon. Sävy ei ole huono, mutta ei ihan sitä mitä odotin. Käyttöön se tulee kuitenkin, mikä on pääasia :)

Koostumus tässä on tosi kiva! Levittyy hyvin ja pehmeästi jättäen huulille melko mattaisen lopputuloksen. Tuotetta tuntuu kuluvan melko paljon jo yhdellä levityskerralla, joten saa nähdä kauanko tämä kestää. En tosin ole tainnut koskaan kuluttaa huulipunaa loppuun... Tämä pysyy huulilla tosi hyvin, vaikka juomisen ja syömisen myötä kuluukin helposti huulien sisäosista.

Oon jo niin tottunut nestemäisten huulipunien ihaniin tuoksuihin, joten tämän tuoksu on kyllä kaikkea muuta kuin houkutteleva. Tuoksuu siis ihan vaan raaka-aineiltaan ja tekee tuotteesta halvan oloisen, mitä se toisaalta onkin. Pakkaus on ihan suloinen, vaikka yleensä pidän enemmän tyylikkäämmistä ulkoasuista :)Tilasin tuotteet 24.9, mulle tuli ilmoitus niiden lähetyksestä 28.9 (luultavasti oli melkoinen ruuhka tuolloin alennettujen postareiden vuoksi) ja paketti saapui postiin 5.10 eli kahdeksassa arkipäivässä tuotteet olivat jo mulla. Todella nopeasti siis!

Tuotteet tulivat pahvilaatikossa, joka oli sisältä tosi nätti! Ne oli pakattu tosi hyvin vaahtomuoviin ja kaikki tulivat ehjinä perille. Tästä olin hieman huolissani, sillä näin jokunen kuukausi sitten suomalaisen tubettajan tekemän videon Colourpopin tuotteista ja suuri osa hänen tilaamista luomiväreistä oli osittain hajonnut. Luultavasti he ovat saaneet muitakin reklamaatioita ja näin ollen parantaneet pakkaamistaan.

Maksoin neljästä luomiväristä ja yhdestä huulipunasta yhteensä 23,20€ postikulujen kanssa. Postikulut olivat siis $4,99 ja kaikki tuotteet kappalehinnaltaan $5. Sain kuitenkin kivana yllärinä $5 alennusta, kun liityin uutiskirjeen tilaajaksi. Alv-maksuja ei tarvitse maksaa EU:n ulkopuolelta tilatuista tuotteista, mikäli tuotteiden arvo on alle 22€. Kokonaissumma voi siis olla yli 22€, kunhan itse tuotteiden hinta jää sen alle eli postikuluja ei oteta siinä kohtaa huomioon. Maksoin tuotteet Paypalin kautta.Paketin mukana tuli myös hauskan hellyyttävä kortti, jossa oli kiva sanoma :) Tällaiset pienet yllärit on tosi mukava lisä paketteihin!

Onko Colourpopin meikit teille tuttuja? :)

4 kommenttia :

 1. Viiden dollarin postareilla olisin voinut itsekin tilata pari juttua testiin. Toivottavasti tulisi taas tarjous tai pysyvämpi muutos postareihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis kyllä huippua, jos postit olis aina noin edulliset :)

   Poista
 2. Nyt loppuvuoden on myös ilmaiset postarit yli 50 dollarin tilauksille ja muuten olisko 9,90 dollaria eli ihan kohtuulliset �� Mä oon ihan hulluna ColourPopiin ja kokoelma onkin sen mukainen! Ainiin ja Kathleenlights sävy on aikaisemmasta Where the light is kokoelmasta ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, huomasin tämän myös. Voi olla, että lähtee vielä toinen tilaus tämän vuoden puolella :D Liquid lipstickejä tekisi mieli myös kokeilla!

   Oho, lipsahtanut vahingossa lightin tilalle night! Kiitos huomautuksesta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017