25. syyskuuta 2016

Alle 6€ sivellinsetti Ebaysta

IMG_1491-001 - Copy_1-001

Oon niin innoissani näistä pari päivää sitten saapuneista siveltimistä, että säntäsin heti kuvaamaan ne ja halusin päästä mahdollisimman pian kertomaan niistä teillekin! :) Tilasin siis Ebaysta sivellinsetin, joka vaikuttaa laadukkaalta ja kevensi kukkaroakin alle kuuden euron verran!

Pieneksi pohjustukseksi haluan sanoa Ebayn olevan melkoisen koukuttava sivusto, jonne eksyn silloin tällöin tekemään tuhojani. Mulla on oikeastaan sellaisia kausia, jolloin odottelen useampaakin pakettia saapuvaksi postitse kotiin ja sitten saattaa taas mennä pari kuukautta ilman ainuttakaan tilausta. Oon tilannut sieltä mm. puhelimen kuoria, hiustarvikkeita, meikkejä ja muuta kosmetiikkaa (näissä olen tosi tarkkana!), pari vaatetta ja muita pikkujuttuja. Tämä taisikin olla ensimmäinen kerta, kun tilaan sieltä siveltimiä ja itseasiassa toista settiä vielä odottelen saapuvaksi, joten saa nähdä millainen se sitten on :D

IMG_1474-001

Ebay on täynnä vaikka ja mitä, joten valinnanvaikeus iskee jo alkumetreillä ja sopivan myyjän löytäminen voi olla haastavaa. Monesti sitä vaan turhautuu sivuja selatessaan, sillä sopivan tuotteen löytyminen voi olla haastavaa. Mä valitsen hakuperusteeksi joko "lowest price + PP" tai "best match". Ensimmäisen valitessaan siihen suodattuu edullisin tuote niin hinnan kuin postikulujenkin osalta. Postikulut kun ovat monesti enemmän kuin itse tuote, joten siksi tuo valinta on hyvä. En osaa sanoa kuinka jälkimmäinen vaihtoehto suodattaa valinnat, mutta sen avulla löytää usein laadukkaampia vaihtoehtoja. Pääsääntöisesti katsastan ennen ostopäätöstä myyjän positiivisten palautteiden prosenti, jonka täytyy olla lähellä sataa, jotta päädyn kyseiseltä myyjältä tilaamaan. 

Tilasin siis kahdeksan osaisen sivellinsetin täältä hintaan $6,11 (postarit 0€). Euroiksi käännettynä summaksi jäi vain 5,70€, joten naurettavan edullisesta setistä on kyse. Edullisuuden lisäksi ostopäätöstä vahvisti monet positiiviset kehut ympäri internettiä näistä Jessup-merkkisistä siveltimistä. Toimitus on usein hitaampaa, sillä monesti tuotteet tulevat Aasiasta. Siveltimet tulivat perille kuitenkin noin 2,5 viikossa, joten melko nopeasti. Joskus joutuu odottelemaan kuukauden tai ylikin. Maksan aina Ebay-ostot Paypalin kautta.

IMG_1476-001

Ebay:stä tilatessa on hyvä muistaa, että laatu voi olla mitä on ja joskus tuote ei edes vastaa myyntikuvaa. Nämä siveltimet on kyllä täysi 10! Niin pehmeät ja laadukkaan oloiset harjakset, jotka ovat osoittautuneet myös käytössä loistaviksi! Tietysti laadun näkee sitten vasta pidemmällä käytöllä ja jäänkin odottelemaan hajoaako nää jossain kohtaa käsiin :D Merkiltä löytyy myös isoja kasvosiveltimiä sekä muunlaisia settejä. 

IMG_1480-001

Kivana yksityiskohtana näistä löytyy kultaisin kirjaimin "Jessup" sekä siveltimen nimi. Ne tuntuvat käteen aavistuksen kevyemmiltä kuin esimerkiksi Zoevan siveltimet. Sävyvaihtoehtoja oli useita, jos musta-kulta -yhdistelmä ei houkuttele :) Tilasin siskolleni nämä vaaleansinisellä varrella ja hopealla metalliosalla.

IMG_1492-001

Settiin kuuluvat siveltimet ovat:

  Large Shader - Sopii hyvin liikkuvalla luomella käytettäväksi.
  Eye Shading - Sopii myös hyvin liikkuvalle luomelle.
 Pencil - Tätä haluan koittaa ainakin cut crease -lookin tekoon.
  Concealer - Täydellisen kokoinen liikkuvalle luomelle! Täytyy kyllä testata myös peiteaineen kanssa.
Tapered Blending - Loistava häivytyssivellin!
  Eyeliner - Vähän paksuhko, mutta sopii luomivärillä tehtyihin rajauksiin!
  Medium Angled Shading - Tämä käy varmasti hyvin alaluomen rajaamiseen.
  Small Angle - Tästä tuli just lemppari kulmasivellin! Ohitti jopa mun vanhan ABH:n.

"Medium" on kirjotettu väärin yhteen siveltimistä, mutta muutoin ovat täydelliset!

IMG_1471-001


Teettekö te ostoksia Ebaystä? Kiinnostaisiko Ebay Haul -tyyliset postaukset? :) 

2 kommenttia :

 1. Oi miten hyvältä toi setti vaikuttaa! Eikä tosiaan ole hinnallakaan pilattu :D Toivottavasti siveltimet kestää hyvin käytön ja myös pesut eikä karvoja ala heti irtoilla :)

  Mä en oo tilannut Ebaystä koskaan yhtään mitään, kun en oo sen maailmaan jaksanut ainakaan vielä perehtyä :D Toisaalta ehkä ihan hyvä, sillä mä shoppailen muutenkin vähän liikaa ja veikkaan, että saisin sinnekin menemään rahaa ihan mukavasti. Tämäntyyliset postaukset kiinnostaa kyllä ehdottomasti, eli lisää vaan näitä jos teet Ebaystä yhtä huikeita löytöjä jatkossakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, toivotaan! :) Haha :D Huomaamattaan sitä kuluttaa tonne paljonkin rahaa, kun yksittäiset tilaukset on edullisia :D

   Kiva juttu, täytyy kirjotella lisää! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017