7. heinäkuuta 2016

Prahan kosmetiikkaostokset

IMG_0484

Syy blogihiljaisuudelle selvineekin jo otsikosta, mutta olimme siis poikaystäväni kanssa muutaman päivän reissulla Prahassa loman alkamisen kunniaksi! :) Olimme molemmat ensikertalaisia kaupungissa ja voin omasta puolestani suositella paikkaa lämpimästi. Itse ihastuin etenkin upeaan arkkitehtuuriin, suloisiin kahviloihin, hyvään ruokaan ja yksinkertaisesti siihen, että nähtävää oli paljon :) 

IMG_0485

Kosmetiikkafriikkinä yksi matkan kohokohdista ja eniten odotetuista asioista oli tietenkin shoppailu Sephorassa! Suureksi yllätykseksi me bongattiin sieltä jopa neljä liikettä :p Kolme sijaitsee vanhassa kaupungissa tai sen lähettyvillä (isoin Palladium-kauppakeskuksessa) ja yksi lännempänä Flora-kauppakeskuksessa.

Matkan aikana kävin pyörimässä Sephorassa moneen kertaan enkä meinannut osata päättää mitä ostan. Halusin kuitenkin pitää tuotteiden määrän maltillisena ja ostaa vain tuotteita, joille on oikeasti tarvetta ja käyttöä :)

IMG_0486

Ostin viime syksynä Tukholman Sephorasta yhden Too Facedin Melted -huulipunan, jonka koostumukseen rakastuin täysin. Olenkin jo pitkään haaveillut saavani lisää sävyjä, joten oli alusta asti selvää, että niitä lähtee mukaani Suomeen :) Harmikseni Prahan Sephoroissa ei kuitenkaan ollut kuin perusvalikoima eikä esimerkiksi lainkaan Metal- tai Chocolate -sarjoja, joten ostin vain sävyn Nude, joka onnekseni on todella upea! Hintaa tällä oli n. 21€. Esittelen sävyn myöhemmin kunnolla :)

IMG_0489

Olin ajatellut ostaa myös lemppariripsariani Benefitin They're Real, mutta päädyin jostain syystä ostamaan kuitenkin paljon kehutun Too Facedin Better Than Sex -ripsivärin. Muutaman kokeilukerran jälkeen olen oikein tyytyväinen ostokseeni :) Hintaa tällä oli n. 25€.

IMG_0490

Olen jo pidemmän aikaa haaveillut Benefitin mattaisesta Hoola -aurinkopuuterista, sillä sitä on kehuttu hurjasti! Olin kuitenkin todella yllättynyt kuinka hintava se oli Prahassa, joten se jäi melkein ostamatta. Jenkeissä sitä myydään $29, mutta Prahassa sen hinta oli jopa 39€. Puolustelin ostostani kuitenkin sillä, että tuote tulee palvelemaan minua monta vuotta :) 

IMG_0491

Ostin myös ihkaensimmäisen tuotteeni Narsilta ja mikäs muukaan se olisi kuin upea poskipuna sävyssä Orgasm! Poskipuna on todella kaunis helmiäinen pinkki ja omistaessani oikeastaan vain yhden persikkaisen ja yhden pinkin poskipunan, oli tämä mielestäni hyvä lisä kokoelmaani :) Tällä oli hintaa n. 36€. 

IMG_0493

En ole koskaan aiemmin koittanut kangasnaamioita ja ostinkin Sephorasta niitä kaksin kappalein, sillä olin kuullut niistä paljon hyvää. Valitsin useiden joukosta kokeiluun Vihreä Tee -kasvonaamion ja Hunaja-silmänympärysnaamion. Isommalla oli hintaa n. 4€ ja pienemmällä 1,80€ sen ollessa alennuksessa.

Tein tänään tuon kasvonaamion ja yllätyin kuinka hyvin se pysyi kasvoilla, sillä mulla on sellainen mielikuva, ettei kankaiset pysy paikoillaan vaan lähtee valumaan :D Jälkitunne oli miellyttävä, vaikka mitään maata mullistavaa vaikutusta en huomannut. Sen sanotaan tekevän ihosta mattaisemman ja vähentävän epäpuhtauksia. Innolla koitan tuota silmänympärysiholle tarkoitettua naamioita!

Ostin myös dm-nimisestä kaupasta Aussien 3 Minute Miracle Frizz Remedy -hiusnaamion, jonka unohdin kuvata ollessani niin innoissani Sephoran ostoksista, haha. Aussien tuotteet on mielestäni tosi ylihinnoiteltu Suomessa, mutta sattumalta huomasin hinnan olevan vain reilut 5€ Prahassa, joten nappasin yhden mukaani :) Muutamia tuotteita olen Aussielta testannut ja onhan niiden tuoksut vaan niin huumaavan ihania!

Kaiken kaikkiaan oikein mahtava reissu takana ja tietysti uusia ihania tuotteita, joita ottaa osaksi jokapäiväsiä meikkirutiineja! :) Kertoilen niistä varmasti lisää tulevaisuudessa, kunhan käyttökertoja on ehtinyt kertyä. Huomenna lähden aamusta kohti Turkua ja RuisRockia, joten palailen blogin puolelle taas ensi viikolla :)

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017