17. kesäkuuta 2016

Täydellinen silmämeikin piristys

Oon viime aikoina innostunut värien käyttämisestä silmämeikissä ja huomaan jatkuvasti tykkäileväni Instagramissa niin vihreistä, violeteista kuin keltaisistakin meikkilookeista. Julkaisin viime kuussa kuvia vähän toisenlaisesta, värikkäästä silmämeikistä, jonka pääset katsomaan tästä :) 

Nyxin Sokoksille tulon jälkeen oon löytänyt itseni usein pyörimästä niiden pisteellä etenkin testailemassa Vivid Brights -eyelinereita. Tällä viikolla nappasinkin alla näkyvän Vivid Envy -sävyn mukaani, sillä ajattelin sen sopivan täydellisesti ruskeisiin silmiini.

vividenvy

Eyelinerissa on kapea ja pitkä kärki, jolla tuotetta saa levitettyä helposti ohuelti. Sävy on mun mielestäni juuri täydellisen vihreä. Valikoimaan kuuluu myös toinen, kellertävä limenvihreä.

vividenvy2

Halusin lähteä kevyesti liikkeelle, joten tein tuplarajauksen. Seuraavaksi täytyy kokeilla tehdä rajaus pelkällä vihreällä ;) 

IMG_0046-001_1

Luomivakoon ja alaluomelle lisäsin punertavan ruskeaa ja liikkuvan luomen jätin ihon sävyiseksi. Huuliin laitoin Nyxin Lingerie -nestemäistä huulipunaa sävyssä Bedtime Flirt. 

IMG_0043-001_1 IMG_0049-001_1 IMG_0066-001

Tykkäsin meikistä tosi paljon ja vaikka väriä vielä itselläni vähän vierastankin, sopi vihreä ruskeiden silmien pariksi täydellisesti :) Pidin eyelinerista sen verran, että kävin eilen nappaamassa hyllystä myös vaalean violetin ja oranssin!  

Onko joku muu hullaantunut Nyxiin? :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017