8. kesäkuuta 2016

Näin teet mistä tahansa huulipunasta mattaisen

Tykkään lukea ja katsoa erilaisia beauty hack -juttuja, sillä välillä niiden joukosta löytyy jopa käyttöön asti päätyviä kikkoja! Näytin aikaisemmin teille miten "make any lipstick matte" :)
Tätä varten ei tarvitse muuta kuin palan wc-paperia tai nenäliinaa, irtopuuteria ja siveltimen.

IMG_9938

Paperista tulee irrottaa yksi kerros irti, jotta saadaan mahdollisimman ohut kalvo.

IMG_9942

Käytin huulilla L.A. Girl Glazed Lip Paint -huulipunaa (näistä on tulossa oma postauksensa!), sillä se on todella tahmaista eikä lähimainkaan mattaista. Tältä huulet näyttivät levityksen jälkeen.

IMG_9940

Paperinpala tulee asettaa kevyesti huulten päälle, jonka jälkeen niihin taputellaan siveltimellä irtopuuteria. Käyttämäni sivellin on Real Techniquesin Setting Brush ja irtopuuterina e.l.f. High Definition Powder. 

IMG_9945_1

On hyvä huomioida, että paperi tosiaan imaisee todella paljon tuotetta itseensä, ja mäkin taidoin kuvia ottaessa painaa sitä liikaa huulia vasten. Lisäsin niille vielä toisen kerroksen tuotetta ja toistin "mattauksen". Paperointi ja puuterointi lähinnä vain poisti huulilta tuotetta tehden lopputuloksesta hillitymmän eikä niinkään mattaisia. Itse tosin tykkään tästä lopputuloksesta, sillä överitahmaiset ja kiiltävät huulet ei ole tällä hetkellä mun juttu. 

Huulipuna1-002

En halunnut jättää kokeilua sikseen vaan tein sen uudestaan toisella tuotteella. Tällä kertaa käytin Nyxin Intense Butter Gloss -huulikiiltoa (sävy on Chocolate Crepe). Tässä sama juttu eli paperointi vain poisti huulilta suurimman osan tuotteesta eikä tehnyt meikistä mattaista. 

Huulipuna2-002

Vielä viimeiseksi kokeilin huulilla tavallista We Care Icon Magnetic Lips -huulipunaa (sävy 22 Perfect Red). Halusin vielä viimeiseksi kokeilla pelkkää kevyttä puuterointia ilman paperia jolloin lopputuloksesta tosiaan tulikin matta! Tämä tietysti sotkee helposti puuteria liikaakin huuliin, mutta ainakin lopputulos on se mitä halusin. Sivellin kuitenkin päätyi pesuun ennen kuin sitä voi taas käyttää silmänalusten puuterointiin, haha.

huulipuna_kollaasi

Voisin kuvitella käyttäväni tätä kikkaa huulimeikin neutralointiin silloin kun haluaa laittaa huuliin väriä ilman, että lopputulos on liian silmiin pomppaava :) Jossain tätä tekniikkaa käytettiin myös tekemään huulimeikistä kestävämpi... Sitäkin voisi joskus kokeilla!

Aikooko joku kokeilla tätä tai onko joku jo kokeillut?

EDIT// Blogia voi seurata myös Instagramissa @beautyblogdivine :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017