11. kesäkuuta 2016

Meikki Carli Bybel -paletilla

Esittelin jokin aika sitten Carli Bybel -paletin, joka on yksiä lemppareistani tällä hetkellä! Paletista löytyy luumuisia mattasävyjä sekä lämpimiä shimmer-sävyjä, joilla saa aikaan monenlaisia silmämeikkejä. Tässä meikissä yhdistin luumun sävyjä ja kuparia, jotka eivät harmikseni kuvissa välity samalla tavalla kuin luonnossa. 

IMG_9867-001_1 IMG_9837-001_1

Tässä tähdillä merkittyinä sävyt, joita käytin. Vaaleinta koko luomelle ja toiseksi vaaleinta luomivakoon ns. transition-sävynä. Sekoitin tummaa violettia ja kylmää ruskeaa, joita laitoin silmien ulkonurkkiin. Kuparista shimmeriä lisäsin liikkuvalle luomelle. Laitoin transition-sävyä ja kahta tummaa sävyä myös kevyesti alaluomiin. Viimeistelin silmämeikin kissamaisella rajauksella ja irtoripsillä. Huuliin laitoin nudea NYX Soft Matte Lip Cream -huulivoidetta sävyssä Abu Dhabi.

IMG_9232_1

Kruunasin meikin uusilla Ardellin Demi Wispies -irtoripsilläni, jotka tilasin Ebaystä hetki sitten. Ne maksoivat postikulujen kanssa 6€. Kiinnitin ripset DUO:n liimalla, ja täytyy mainita etten tosiaankaan ole mikään mestari irtoripsien kanssa, mutta nyt olen onnistunut jo kaksi kertaa peräkkäin laittamaan nämä yhdellä kerralla silmiin! En tiedä johtuuko se ripsistä ja liimasta vai onko mukana vain ollut hyvää tuuria, haha. Paras vinkkini niihin onkin se, että laittaa liimaa ohuen kerroksen ja antaa sen kuivua minuutin verran ennen laittoa. 

IMG_9215 IMG_9850-001

Musta nämä ovat heittämällä upeimmat ripset, joita olen kokeillut! Nämä näyttävät yllättävän luonnollisilta tehden ripsistä kuitenkin runsaat ja kauniit :) 

IMG_9851-001

Carli Bybel -paletissa on myös neljä highlighter-sävyä, joista käytin toisiksi vaaleinta, persikkaista sävyä korostamaan kasvojen korkeimpia kohtia. Mielestäni niistä löytyy pigmenttiä sopivasti ilman että poskilla olisi älytön kasa hilettä. 

IMG_9855-001
IMG_9846-001_1

Mitä pidätte meikistä? :) 

6 kommenttia :

 1. Onpa kiva meikki! Tosi luonnollisen näköinen, i like :-)
  -Satu, http://mylifes-stripes.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihana meikki, sopii sulle tosi hyvin! Ja noi ripset kruunaa kaiken :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis meikki! :) xoxo A

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017