6. kesäkuuta 2016

Erikoinen hiusvinkki

Mulla on aika paljon lyhyitä hiuksia, jotka eivät yllä ponnariin ja jäävät sojottamaan hieman epäsiistin näköisesti. Törmäsinkin jo viime vuonna tähän kätevään "hair hackiin", jonka avulla hiukset saa näyttämään astetta siistimmiltä :) 

Tarvitset tätä varten ainoastaan hiuslakkaa ja puhtaan hammasharjan! Tässä siis kuvaa lähtötilanteesta:

IMG_9767

Koko homma on todella nopea toteuttaa! Suihkauta hammasharjaan hieman hiuslakkaa ja ala kammata sillä hiuksiasi. Mikäli hammasharja kovettuu, saa sen pehmennettyä ihan vaan sormilla hieroessa.

Yleensä suihkin hiuslakkaa harjaan muutaman kerran, jotta olen lopputulokseen tyytyväinen. Lopuksi suihkautan myös ohuen kerroksen lakkaa kiinnittämään juuri harjatut hiukset. Kannattaa olla varovainen lakan määrässä, ettei hiuksista tule "likaisen", hiuslakkaisen näköisiä ja korppuisia. Siksi onkin hyvä suihkaista lakkaa ensin vähän ja lisätä tarvittaessa.

IMG_9774

Tältä hiukset sitten näyttävät kun prosessi on valmis!

IMG_9775

Tässä vielä vertailuksi ennen ja jälkeen kuvat, joista eron huomaa selkeästi! :)

ennenjälkeen

Minusta tämä on hauska ja nopea tapa saada ponnarista astetta siistimpi, ja minä käytänkin tätä viikoittain! Vaikutus ei tietysti ole pysyvä, joten tämä kannattaa tehdä esim. vaatteiden pukemisen jälkeen :) Monesti myös riittää, että hieman lisää lakkaa päivän mittaan, jos tuntuu ettei hiukset meinaa pysyä aisoissa.

Kertokaa ihmeessä, mitä tykkäsitte postauksesta ja oletteko jo mahdollisesti kokeilleet tätä hiusniksiä :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017