29. kesäkuuta 2016

Vaahtoava naamio

Jos haluat tietää miten saat tämän upean michelin man -lookin, jatka lukemista ;)

naamiokupla¨

Tässä tulisi postaus elämäni hauskimmasta ja erikoisimmasta naamiokokemuksesta! Kirjoitin aikaisemmassa postauksessani tilanneeni tuotteita Iherbistä, kun näin sinne tulleen korealaisia uutuustuotteita. Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask on tuotteista se, jonka testaamista odotin kaiksita eniten, sillä olin nähnyt sen käytöstä muutamia Youtube-videoita. Tuote on sen verran erikoinen, että mahdollisuuden tullessa eteen, en voinut olla ohittamatta tilauksen tekemistä. Naamiolla oli hintaa 9,16€.  

IMG_0181

Naamio sisältää mm. valkoista savea, vihreä tee -uutetta, bentoniittisavea, hiiltä, kollageenia ja piparminttu-uutetta. Sen sanotaan syväpuhdistavan ja kuorivan ihoa sekä hillitsevän talintuotantoa saaden aikaan hehkuvan ihon. Valkoinen savi ja bentoniittisavi todistetusti imee iholta talia, mutta suurina pitoisuuksina ne voi kuivattaa sitä.


Kannen alta löytyi välikansi, jonka päällä oli pieni spaatteli. Tuotetta ei tietysti suositella pidettäväksi auki, sillä kuplimisreaktio alkaa juuri tuotteen reagoidessa hapen kanssa. Levitin naamiota spaattelilla kasvoille, mutta seuraavalla kerralla aion levittää sen sormin. Purkki oli alle minuutin auki ja päällimmäinen kerros alkoi jo kuplia.

IMG_0193

Tuotteen tuoksu on kevyt ja siitä tulee mieleen spa! Ei hassumpi siis :) Koostumukseltaan naamio on paksuhkoa ja levittyy kasvoille hyvin. Olin yllättynyt miten nopeasti kupliminen alkoi, joten en ehtinyt nappaamaan kuvaa naamiosta ilman kuplia. Kannattaa muuten varoa, ettei sitä pääse nenään, suuhun tai silmiin!


Seuraavaksi näette blogihistoriani upeimmat kuvat! :D 

kuplanaamio1.png - Copy

Naamio alkoi siis kuplia kasvoilla todella nopeasti ja noin viidessä minuutissa se oli kuplinut kokonaan. Se tuntui iholla aavistuksen kutittavalta ja muutoin naamio aiheutti pienen pientä kipristelyä. Hauskinta naamiossa on tietysti kuplimisen seuraaminen ja oman naaman muuttuminen todella oudoksi :D 


kuplanaamio2.png - Copy

Naamio vaikutti iholla noin 5 minuuttia, jonka jälkeen pyörittelin sitä pari minuuttia veden avulla kasvoilla. Iho tuntui sen jälkeen pehmeältä ja sileältä. Aion varmasti käyttää tuotteen loppuun! :) 


Innostuiko joku muukin kuplanaamiosta? :D

2 kommenttia :

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017