13. kesäkuuta 2016

Edullinen kuivashampoo ruskeille hiuksille

Olen käyttänyt kuivashampoota jo muutaman vuoden ajan ja mun suosikkeja on ollut Batisten tuotteet ja etenkin sävytetyt Medium/Brunette ja Dark/Deep Brown. Olen kuitenkin yrittänyt pitää silmät auki siinä toivossa, että vastaan tulisi edullisempi sävytetty vaihtoehto. Sokoksella pyöriessäni huomasin Klippoteketin Styling Dust Spraystä tulleen tummille hiuksille tarkoitetun kuivashampoon enkä voinut olla ostamatta sitä kokeiluun. Hintaa sillä oli 4,90€, joten hintaero Batisteen on 3 euron luokkaa. Niitä saa toki usein alennetulla hinnalla, mutta yleensä siihen ei kuulu sävytetyt versiot.

IMG_9112 IMG_9114

Klippoteketin kuivashampoon tuoksu on keinotekoisen hedelmäinen, vähän tulee mieleen persikka. Batisten tuoksu taas on tietyllä tavalla hienostuneempi, puuterisempi ja pidän siitä enemmän. Klippoteket on sävyltään samankaltaista, harmahtavan ruskeaa kuin Batisten tummempi kuivashampoo. Molemmat jättävät tyveen aluksi selkeän, harmahtavan pilven, joka kuitenkin häviää hiusten pöyhimisen ja harjaamisen jälkeen. Jälkituntuma on myös tuotteissa samanlainen. En siis ole huomannut muuta eroa kuin tuoksun :)

Pakko kuitenkin myöntää, että mulla on viha-rakkaussuhde kuivashampoita kohtaan. Ne ovat toki kiireisten päivien ja likaisten hiusten pelastajia, mutta samalla ne tekevät päänahasta tunkkaisen tuntuisen ja kutiavan. Kelkka kallistuu kuitenkin enempi hyödyllisen puolelle, joten toistaiseksi kuivashampoo pysyy vakkarina hiustuotteiden joukossa :)

Mikä on teidän lemppari kuivashampoiden saralla? :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017