15. kesäkuuta 2016

2 x Ripsiväriniksi

Olen todella malttamaton ja meikkaamisessakin valitettavasti välillä vähän hätähousu. Siitä syystä kaikki meikkaamista nopeuttavat ja helpottavat niksit ovat enemmän kuin tervetulleita. Paljon löytyy myös pöhköjä "nikseja", mutta toisinaan sitä törmää oikeasti kokeilun arvoisiin juttuihin :)
Tästä syystä en malta olla postaamatta Youtubessa hetki sitten katsomaani Melissa Alatorren videota, jossa hän esittelee "Two MAJOR Mascara Hacks You Need to Know". Vähemmästäkin herää kiinnostus, sillä ripsiväri on yksi niistä meikkituotteista, jotka sotkeentuu ja pahimmassa tapauksessa pilaa koko silmämeikin.

Tässä siis Melissan vinkit nimenomaan siistimmän lopputuloksen aikaansaamiseksi :)

1. Mikäli ripsiväriä sotkeentuu luomiin tai muualle ihoon, odota! Anna sen kuivua kunnolla, jonka jälkeen se on helppo harjata pois kulmakarvaharjalla. Mä oon itseasiassa kuullut tämän niksin aiemminkin ja harjan sijasta käyttänyt pyyhkimiseen vanupuikkoa. Toimii! Tämä on pelastanut silmämeikin jo monta kertaa :) 

2. Kiinnitä alaripsien ripsiväri värittömällä irtopuuterilla estääksesi värin siirtymisen iholle päivän mittaan. Tämä oli mulle uusi juttu, joka pääsi heti testiin. Muutaman kokeilukerran jälkeen voin todeta, että toimii! :)Mitä mieltä ootte erilaisista meikkinikseistä? Aiotteko kokeilla Melissan vinkkejä? :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017