23. toukokuuta 2016

Kolme lempituotetta kesäksi

Aurinkoisen maanantain kunniaksi esittelen kolme tämän hetken lempituotettani. Suosikkituotteita löytyy paljon enemmänkin, mutta halusin tällä kertaa tulla kertomaan teille kolmesta tuotteesta, joita käytän lähes päivittäin, ja jotka sopivat mielestäni täydellisesti kesään!

IMG_9151

1. Garnier Respons -sarjan kuivan ihon kosteusvoide, joka sisältää argan- ja kameliaöljyjä
2. The Balm Mary-Lou Manizer -korostuspuuteri
3. Lumene Ihon Sävyn Heleyttäjä sävyssä 10 Honey Glow

IMG_9158

Olen kosteusvoiteiden suurkuluttaja ja tästä Garnierin kosteusvoiteesta on tullut yksi lemppareistani! Rakastan yleisesti kaikkia vaniljaisia, pehmeitä ja pähkinäisiä tuoksuja, joten tämän tuotteen tuoksu on todellakin mieleeni. Se tuoksuu pehmeältä, aavistuksen hunajaiselta eikä yhtään liian voimakkaalta. Tuote ei ole kovin tuhtia, vaan levittyy iholle hyvin ja imeytyy nopeasti, mutta kosteuttaa ihoa kuitenkin kivasti. Ihoni ei ole erityisen kuiva, mutta tykkään silti kosteuttaa sitä reilusti.

Voiteen kosteutustehon saa aikaan varsin tavalliset voiteissa käytetyt kosteuttavat aineet, kuten glyseroli ja mineraaliöljy. Glyseroli vetää puoleensa kosteutta ja näin ollen kosteuttaa ihoa, kun taas mineraaliöljy luo ihon pinnalle kalvon estäen kosteutta haihtumasta siitä. Tuote sisältää myös sheavoita, arganöljyä ja kameliaöljyä, jotka hoitavat ihoa. Tuotteen miellyttävä ihotuntuma saadaan aikaan dimetikoni-silikonilla.

IMG_9154

Highlighter-buumi taitaa olla tämän hetken isoin juttu meikkaamisessa, ja tässä olisikin minun ehdoton lempparini sitä varten! The Balmin upea Mary-Lou Manizer, joka sopii mielestäni lähes kaikille ihon sävyille. Käytän tuotetta yleensä viuhkamaisen siveltimen avulla poskipäille, ohimoille, kulmakarvojen alle, silmien sisänurkkiin, amorinkaareen ja hieman otsaan ja nenänpieliin. Tuotetta saa tilattua suomalaisista verkkokaupoista ja sen hinta on noin 21€. Minusta tuote on joka sentin arvoinen, sillä sen avulla saa kasvoille upean hohdon ja tuote kestää todella pitkään. Ainoana miinuksena mainittakoon, että se tuntuu hajoavan melko helposti. En siis suosittele kantamaan sitä mukanaan.

IMG_9159

Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä, Lumenen ihana Ihon Sävyn Heleyttäjä, jolla saa kasvoille todella kivaa hehkua! Tuote on minulle nykyään välttämättömyys, sillä rakastan sen tuomaa hohtoa kasvoille. Sitä voi käyttää kasvoille joko yksinään, meikkivoiteen alla tai siihen sekoitettuna. Sävy on sen verran tumma, että yksinään sitä ei tule käytettyä. Käytänkin tuotetta yleensä meikkivoiteeseen sekoitettuna, mutta joskus lopputuloksesta meinaa tulla liian tumma, joten varmin tapa on levittää hohtovoide ensin koko kasvoille ja sen jälkeen meikkivoide. Laitan vain pienen nokareen meikkivoiteen joukkoon juuri estääkseni liian tummaa lopputulosta.

Onko jollain muulla samoja lempituotteita ihon kosteutukseen ja kasvojen heleytykseen? :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017