Tietoja minusta

Kuka olen?
Joulukuussa 2016 estenomiksi valmistunut 25-vuotias pääkaupunkilaistyttö, jonka intohimoja ovat kosmetiikka, meikkaaminen ja ihonhoito. Nimeää itsensä kosmetiikan sekakäyttäjäksi, sillä innostusta löytyy niin synteettisiä kuin luonnonkosmetiikankin tuotteita kohtaan. Innostuu erityisesti edullisista ja hyvistä tuotteista sekä rakastaa k-beautya. Superkoukkuuntunut kauneustubettajiin ja Pinterestiin. Tekee töitä kauneudenhoitoalan maahantuojalla, jonka brändejä ja tuotteita näkyy silloin tällöin myös blogissa.

Intohimona kosmetiikan raaka-aineet, joista haluaisi tietää kaiken! Blogista löytyy tuote- ja kauneusvinkkejä, ihonhoitoa, tuotearvosteluja, meikkitutoriaaleja, DIY-juttuja sekä raaka-ainetietoutta. Tervetuloa seurailemaan! :)

Ihotyyppi: Rasvoittuva sekaiho
Hiukset: Värjätyt, kuivat ja luonnostaan taipuisat/kihartuvat. Oma väri vaalea.

Estenomi?
Kauneudenhoitoalan ammattikorkeakoulututkinto, joka sisältää kemiaa, biokemiaa, mikrobiologiaa, laboratoriotöitä, lainsäädäntöä, liiketaloutta, markkinointia ja kieliä. Estenomiopinnot eivät pidä sisällään käytännönopetusta, kuten meikkaamista, ihonhoitoa tai hiusten värjäämistä. Ainoat käytännön työt opintojen aikana tapahtuvat labrassa, jossa valmistetaan mm. shampoita, hoitoaineita ja voiteita.

-Ida

beautyblogdivine(at)gmail.com


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017