23. toukokuuta 2018

Toukokuun kiinnostavin uutuustuote: Huda Beauty Rose Gold Remastered

(Kuva)
Toukokuu lähestyy jo loppuaan, joten olisi aika kirjoitella kuukauden kiinnostavimmasta uutuustuotteesta, joka on tällä kertaa meikkituote yhdeltä itseäni eniten kiinnostavalta brändiltä, Huda Beautylta :) 

Huda Beauty ilmoitti viime vuonna lopettavansa suosituimman tuotteensa, Rose Gold -paletin valmistamisen, mistä monet olivat harmissaan. Palettia myytiin kahden vuoden ajan ja se ehti saamaan jo tietynlaisen kulttituotteen maineen. Merkin perustaja Huda Kattan paljasti tässä kuussa tuovansa paletin uudestaan markkinoille, mutta paranneltuna versiona! Uudistettu Rose Gold Remastered -paletti pääsi toukokuun kiinnostavimmaksi uutuustuotteeksi ja itseasiassa se lanseerattiin eilen.

Psst... Aikaisempien kuukausien postaukset löydät oman tagin alta täältä :)
(Kuva)
Huda Beautyn uutuustuotteen lanseerauksesta tuli asteen verran mielenkiintoisempaa, kun hän  paljasti, että he eivät voineet investoida paletin pakkaukseen ja innovaatioon julkaistessaan sen alkuperäisen version vuonna 2016. Nyt he toivat siis markkinoille parannellun version, jossa sävyjä  on aavistuksen muokattu, mutta kuitenkin niin, että värimaailma pysyi alkuperäisen kanssa samanlaisena. Uuden paletin sävyjä ja pigmenttejä paranneltiin ja pakkaus on saanut uuden ilmeen sekä peilin.

Monet ovat arvatenkin ottaneet nokkiinsa siitä, että Huda myöntää tuoneensa markkinoille paletin, johon ei ollut varaa panostaa. Minusta on kuitenkin arvostettavaa, että hän kirjoittaa tästä avoimesti ja on kuunnellut asiakkaiden palautteita tekemällä paletista uudistetun version. Ymmärrän toki niiden harmituksen, jotka ovat alkuperäisen ostaneet kalliilla hinnalla (n.60€) ja esimerkiksi pettyneet sen laatuun, mutta en usko että tämä on ensimmäinen kerta kun jotain tuotetta parannellaan :) Palettia on myyty aivan hulluna, joten varmasti se on kuitenkin monen mieleen ollut eikä siinä mielessä todellakaan mikään floppi! En omista palettia, joten omakohtaista kokemusta minulla ei siitä ole.
(Kuva)
Minusta tuo uusi pakkaus on hurjan kaunis ja mahtavaa, että hän on tehnyt parannuksia koostumuksiin. Alkuperäisen paletin tunnetut glitterimäiset sävyt ovat monien arvostelujen perusteella olleet hankalia käyttää, sillä ne levittyvät hyvin vain sormen avulla. Siveltimeen sävyt eivät tartu. Jotkut ovat kritisoineet myös mattaisia sävyjä. Jännä siis nähdä, minkälaista palautetta paletti saa käyttäjiltä :) Jos minä olisin ollut Huda, olisin ehkä luonut täysin uudet sävyt ja hyödyntänyt paranneltuja koostumuksia uutena palettina, mutta toisaalta ymmärrän miksi hän halusi tehdä alkuperäisestä paletista tämän remastered-version :)

Mitä mieltä te olette tästä lanseerauksesta?6 kommenttia :

 1. Onpa upean näköinen paletti ja kattava sävyvalikoima :). Mielestäni ihan hyvä, että on tehnyt parannellun version. Toki mielipiteeni voisi olla toinen, jos omistaisin alkuperäisen paletin :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä - mielipude voisi olla negatiivisempi jos omistaisin alkuperäisen :D

   Poista
 2. Rose Goldista haaveilin todella pitkään, mutta just ne vähän negatiivisemmat arvostelut noista glittersävyistä on saaneet mut jättämään paletin ostamatta. Ne kun on juuri ne, jotka mua paletissa kaikkein eniten kiinnostaisi :D Paranneltu versio on siis mun mielestä enemmän kuin hyvä juttu, vaikka ymmärränkin kyllä niiden ihmisten harmin, jotka on laittaneet tohon ison summan rahaa ja nyt tehdään sitten paranneltu versio paletista. Jään odottelemaan arvioita tosta uudesta versiosta ja ehkä se sitten pitää itsekin hankkia jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
 3. Mulla ihan sama, että negatiivisten arvostelujen takia oon jättänyt ostamatta. Toivottavasti uudistettu versio olisi hyvä! :)

  VastaaPoista
 4. Kuulinkin tästä! Napit on kuulemma kermasempia ja pigmenttisempiä,tosin useet harmittelee kun joitain sävyjä on tiputettu kokonaan pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa kuulla, jos parannusta on oikeasti tapahtunut :) Musta on ihan kiva, että osa sävyistä on muutettu, ettei ole ihan täysi kopio.

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017