27. toukokuuta 2018

Nämä kauneustuotteet pidän jatkuvasti työpöydälläni

Teen päivittäin töitä tietokoneen ääressä ja tykkään siitä, että minulla on tarvittavat kosmetiikkatuotteet jatkuvasti saatavilla. Tästä inspiroituneena ajattelin jakaa teille ne tuotteet, jotka löytyvät aina joko työpöydältäni tai sen välittömästä läheisyydestä :)


Käsien ja kynsien hoito on minulle todella tärkeää, ja siitä syystä haluan pitää siihen tarvittavat tuotteet lähelläni :) Käsieni iho, mutta myös kynteni ja kynsinauhani kärsivät kuivuudesta, joten  minulla on ehdottomasti oltava lähettyvilläni käsivoide, kynsinauhaöljy sekä kynsiviila. Usein työpöydältäni löytyy joku laukkuun sujautettava minikokoinen käsivoide, kuten kuvissa näkyvä ihana The Body Shopin Mango <3 Kynsinauhaöljyn virkaa toimittaa jojobaöljy, jota olen ostanut isommassa pullossa luontaistuotekaupasta. Kynsiviila on ostettu Kampissa sijaitsevasta Blue Lagoon -hoitolasta. Tuo on todella tehokas!

Työpöytäni läheisyydessä tulee aina olla myös yksi ehdottomia lempituotteitani eli beautyblender blotterazzi. Ihoni rasvoittuu pitkin päivää, joten blotterazzilla saa nopeasti ja helposti blotattua iholta ylimääräisen kiillon. Pakkauksessa on myös näppärä peili.

Käytän päivittäin silmälaseja, joten kannan aina mukanani myös silmälasien puhdistusainetta, jonka olen ostanut Prismasta. Tuo on näppärän kokoinen, jotta lasit saa puhdistettua tarvittaessa ja näkee tehdä töitä ;)


Tavallinen näky työpöydälläni on myös huulivoide, joka ei perusteluja kaipaa. Kuvissa tämän hetkinen suosikkini Oh Yeahh! Melon, joka tuo huuliin kevyttä sävyä :) Tämän koostumus on niin ihanan hoitava, että sitä ei tarvitse olla koko ajan lisäämässä.

Huulilta löytyy myös päivittäin joko huulipunaa tai -kiiltoa, joten pöydällä pitää silloin olla tottakai myös joku muu huulituote voiteen lisäksi :) Yksi suosikeistani on Jouer Cosmetics Lip Topper sävyssä Skinny Dip <3 Kiillot ovat tällä hetkellä niin mun juttu!

Vesilasi on myös ehdoton, sillä muuten saatan unohtaa juoda sitä!


Minua hieman huvittaa, kuinka erilaiselta työpöytäni oikeasti näyttää verrattuna tähän kotioloissa lavastettuun tilanteeseen :D Voi kunpa sen oman työympäristön saisi aina pidettyä näin siistinä! Ajattelin teidän kuitenkin nauttivan enemmän tällaisista kuvista, joissa ei ole runsaasti satunnaisia muistilappuja, tulostettuja excel-taulukoita tai pöydälle unohtuneita tuotteita :D

Mitkä tuotteet teillä on ehdottomasti oltava aina työpisteellä? :)

12 kommenttia :

 1. Olipas kiva postaus, ja hurjan mielenkiintoinen myös :) Mulla ei varsinaisesti töissä oo työpöydällä mitään, mutta työpaidan taskuta löytyy aina kyseisenä päivänä käytössä oleva huulipuna. Mitenkään hirveesti me ei saatais työvaatteiden taskuissa pitää mitään erikoista eikä sinne pahemmin mitään mahdukaan, mutta se huulipuna pitää aina olla mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit! :) Jos mun pitäisi valita tärkein kosmetiikkatuote näistä, se olisi ehdottomasti huulirasva. Ilman muita vielä pärjäisin :)

   Poista
 2. Omalta työpöydältä löytyy muutama käsivoide, huulirasva, huulipuna tai kiilto sekä usein myös face mist. Kesällä kuljen töihin pyörällä niin on ihana suihkauttaa virkistävää suihketta kasvoille kun tulee töihin ja myös päivän mittaan. Katsoin kateellisena, että olispa munkin työpöytä noin siisti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvosuihke on yksi sellainen, jonka haluaisin löytyvän työpöydältä :) Täytyisi vain ensin ostaa joku sellainen, josta tykkäisin - sitä kun olisi tosiaan ihana suihkia kasvoille raikastukseksi pitkin päivää :) Joo siis olispa munkin työpöytä oikeasti noin siisti kuin näissä lavastetuissa kuvissa :D

   Poista
 3. Mullakin on oltava huulivoide, käsivoide ja vesilasi, eli kosteuttavuutta kaipaa aina :)

  VastaaPoista
 4. Mulla on työpisteen läheisyydessä aina käsirasva ja huulivoide,ilman niitä ei tule mitään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla sama juttu - ne on kaikista tärkeimmät :)

   Poista
 5. Oho, mulla ei ole melkein mitään näistä paitsi huulirasva! Käsivoidetta en käytä, mutta sen sijaan käsidesi on aina lähelläni pöydällä. Kasvosuihke on ehkä se tärkein, sillä sitä tulee silloin tällöin kuumana päivänä suihkutettua.

  xx Laura / Laura Loukola Beauty Blog

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään töiden ohessa hoitaa huulia, käsiä ja kynsinauhoja, joten siksi monta erilaista tuotetta on koko ajan lähettyvillä :) Rasvoittuvan ihon vuoksi myös tuo blotterazzi on must! Olisi ihana löytää joku hyvä kasvosuihke, jota voisi suihkia kasvoille pitkin päivää.

   Poista
 6. Kiva postausidea! Mulla on myös käsirasva aina työpöydällä, lisäksi huulikiilto ja vesipullo. Taidampa napata tän idean mukaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017