18. huhtikuuta 2018

Ihana Anastasia Beverly Hills Soft Glam -paletti


Nähtyäni ensimmäiset kuvat Anastasia Beverly Hillsin uudesta Soft Glam -paletista, ajattelin sen olevan kaunis paletti, mutta ei minulle tarpeellinen. Mietin jo mielessäni, kuinka se sopisi hyvin suunnitteilla olevaan anti-haul-postaukseeni eli postaukseen, jossa kerron tuotteista, joita en aio ostaa. Ja kappas kuinka kävikään! Aluksi tosiaan ajattelin paletin sävyjen olevan liian tavalliset, sillä minulta kuitenkin löytyy monia samankaltaisia sävyjä jo, vaikka palettikokoelmani varsin pieni onkin. Kuitenkin nähtyäni paletista enemmän ja enemmän kuvia aloin sittenkin pohtimaan sen ostoa ja perustelujahan löytyi ;) Perustelin itselleni paletin oston sillä, että a) tiesin ABH:n luomivärien tajuttoman hyvästä laadusta, b) paletti olisi oikeasti sellainen, että siitä löytyisi kaikki tarvittavat perusvärit ja c) se tulisi varmasti kovaan käyttöön. Niinpä laitoinkin paletin reilu viikko sitten tilaukseen ja nyt olen sen onnellinen omistaja :)


Anastasia Beverly Hills Soft Glam

Mikä: 14 sävystä koostuva luomiväripaletti, jossa on 9 mattaista, 3 pehmeästi hohtavaa ja 2 metallista sävyä. Paletin kuvaillaan olevan essential collection of perfect shades - ja sitä se tosiaan onkin!
Mistä: Ostin paletin Kicks.fi-verkkokaupasta, jossa sillä on hintaa 57,40€. Ostin omani 20% alekupongilla, joten maksoin siitä n. 46€. Palettia saa tilattua myös esimerkiksi Cult Beauty- ja Beauty Bay -verkkokaupoista.

Tilasin paletin tosiaan Kicksin verkkokaupasta, josta sain sen käsiini muutamassa päivässä. Valitsin toimitustavaksi noudon myymälästä, joten erillisiä postikuluja ei tullut. Paletti on pakattu ABH:n tapaan samettimaiseen pakkaukseen, joka on tämän paletin kohdalla nuden värinen. Pakkaus oli harmillisesti jo avatessani vähän sotkeentunut. Muokkasin kuvia muuten mahdollisimman vähän, jotta sävyt tulevat paremmin edukseen ja näyttävät oikeasti siltä kuin näyttävät :) 


Täydellinen paletti arkeen ja juhlaan...

Paletin sisältä paljastuu upea kokoelma hillittyjä sävyjä, jotka toimivat mielestäni täydellisesti sekä arki että juhlameikissä. Mielestäni paletti on täydellinen ottaa mukaan matkoille, sillä se sisältää kaikki tarvittavat sävyt. Tämän paletin avulla pärjää todella pitkälle :) Mukana tulee myös muista paleteista tuttu kaksipäinen sivellin, jonka toisella päällä onnistuu luomivärien häivyttäminen ja toista päätä voi käyttää sävyn pakkaamiseen. Sivellin on oikein kelpo, vaikkei voita parempia siveltimiäni. Paletissa on myös kivan kokoinen peili, vaikka tykkäänkin yleensä käyttää isompaa peiliä meikatessa :)


Glistening, Fairy ja Rose Pink ovat kaikki superkauniita sävyjä liikkuvalla luomella ja sopivat täydellisesti arkimeikkiin. Tempera on hyvä sävy luomenpohjustajan kiinnittämiseen ja Dusty Rose, Orange Soda ja Burnt Orange taas ovat täydellisiä häivytyssävyjä.


Sultry- ja Bronze-sävyillä saa aikaan säväyttämämmän lookin ja paletin oikeasta kulmasta löytyvillä ruskeilla ja tummilla sävyillä saa helposti tehtyä ilmeestä intensiivisemmän - ja ne sopivat myös täydellisesti rajausväreiksi. Eilen luomiltani löytyi Cyprus Amberilla tehty rajaus, joka pysyi hyvänä aamusta iltaan asti :)


Uskomattoman hyvä pigmentti...

Jos en olisi tiennyt jo entuudestaan ABH:n luomivärien pigmenttisyydestä, en luultavasti olisi ostanut palettia - samankaltaisia sävyjä kun löytyy muistakin paleteistani. Minulla oli kuitenkin 100% luotto siihen, että myös Soft Glamin sävyt tulevat olemaan samalla tavalla laadukkaita, kuin Prism-paletissa. Enkä onneksi joutunut pettymään! Kuvat puhuvat puolestaan, sillä pigmenttiä todellakin löytyy! Tiedän, että mattaisia sävyjä on haastavampi saada pigmenttisiksi, mutta näiden kohdalla on onnistuttu täydellisesti. Tämä aiheuttaa kuitenkin valitettavasti pari huonoa puolta paletissa: korkea pigmenttisyys vaatii enemmän häivyttämistä ja hellempää otetta eli tämä ei ole aloittelijan paletti, sävyt ovat myös vähän pöllyävämpiä, joten niiden kanssa täytyy käyttää hentoa otetta :)

Olisittepa muuten nähneet kun hehkutin kuvia ottaessa swatcheja miehelle, joka ei ihan osannut elää tunteideni mukana! :D

Plussat & miinukset

+ Kattava valikoima perussävyjä, joilla onnistuu helposti niin arki- kuin juhlameikkikin
+ Todella laadukkaat ja pigmenttiset sävyt (kehuja etenkin mattasävyistä)
+ Monipuolinen paletti, jolla saa tehtyä simppelimpää, mutta myös värikkäämpää ja tummempaa meikkiä
+ Toimiva sivellin paletin mukana

- Ei ole paras valinta alottelijoille, sillä sävyt vaativat enemmän häivyttämistä ja kevyempää otetta
- Kallis hinta (vaikkakin paletin laatu kompensoi)


Onko teillekin käynyt niin, että ensin tuote ei kiinnosta, mutta hetken päästä ette saa sitä enää mielestä? :)

12 kommenttia :

 1. Ihania sävyjä <3 Sopivan hempeitä vaihtoehtoja, mutta myös vähän tummempia - vaikuttaa siis melkoisen täydelliseltä paletilta!

  http://erelkee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Tää paletti on kyllä kaunis<3 Tosi kiva kun kirjoitit tästä! Mä mietin pitkään hankiko tän vai en, mutta lopulta päätin jättää hankkimatta. En oo niinkään mattasävyjen ystävä, vaikka toki niitäkin meikeissä tarvitsee. Suosin kuitenkin mieluummin paletteja, joissa on suhteessa enemmän tai vähintään yhtä paljon shimmerisiä sävyjä :) Varsinkin kun multa noita paletteja löytyy jo jonkin verran eikä uudelle oikeesti ole tarvetta niin en näe järkeä lähteä tätä ostamaan. ABH:n laatu on kyllä ihan huippua<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taas oli juuri tämän paletin kokoinen aukko kokoelmassa, koska en esimerkiksi omista yhtäkään UD:n nakedia :) Mutta ymmärrän hyvin, että onhan tämä tosi peruspaletti ja sultakin löytyy jo niin paljon vastaavanlaisia esim Too Facedilta :)

   Poista
 3. Soft Glam on kyllä mielettömän ihana paletti, onneksi tuli hankittua <3

  VastaaPoista
 4. Oikein nätit sävyt<3

  VastaaPoista
 5. Tää on aivan ihana, sävyt just eikä melkein omaan makuun. En vaan ole vielä pystynyt perustelemaan itselleni tämän ostamista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ymmärrän - tässä on kuitenkin niin perussävyt :D

   Poista
 6. Mullakin oli eka vähän "tylsistyneet" fiilarit tästä paletista, mutta ihastuin sitten kuitenkin pikkuhiljaa tähän aivan täysin ♥ Mulla ei onneks ollu mitään tällästä nudea arjesta juhlaan palettia, joten olihan tää pakko ostaa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ihan sama homma! :D En omista mitään tämänkaltaista palettia ainakaan näin hyvälaatuista, joten oli kyllä hyvä ostos :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017