25. maaliskuuta 2018

Ulkomaalaiset kauneusboksit vertailussa


Oikein mukavaa palmusunnuntaita kaikille 

Olen jo jonkin aikaa miettinyt ulkomaalaisen kuukausittaisen kauneusboksin tilaamista, sillä haluaisin tutustua uusiin tuotemerkkeihin ja kukapa ei rakastaisi kuukausittaista yllätysboksia! Sain joku aika sitten blogin kautta testiin kolmen kuukauden Bette Boxit, joten viimeistään nyt on boksihimoni kasvanut sellaisiin lukemiin, että joku boksi on tilattava. Bokseja on kuitenkin todella paljon erilaisia, joten seuraava ongelmani onkin - minkä boksin tilaisin? Tätä kysymystä pohtiessani ajattelin, että ehkä siellä on joku muukin samaa asiaa pohtiva, joten miksen kokoaisi aiheesta postausta :) Kokosin tähän 5 omasta mielestäni mielenkiintoisinta boksia, joista kaksi toimitetaan USA:sta ja kolme Briteistä. Eiköhän siis mennä katsomaan, mikä bokseista päätyy ostoslistalleni? :)


Look Incredible Beauty Box £25

Look Incredible Beauty Box on joka toinen kuukausi toimitettava kauneusboksi, joka sisältää 5 täysikokoista tuotetta. Lupaavat, että bokseissa ei ole lainkaan matkakokoja.
Sisältö: 5 täysikokoista, laadukasta tuotetta meikeistä ihonhoitoon. Ei matkakokoisia tuotteita.
Toimituskulut Suomeen: £6.99
Kokonaiskustannus euroina: Noin 37€ riippuen kurssista (yhden kuukauden boksi).
Settihinta: Ei erityistä settihintaa. Tilaus on automaattisesti jatkuva eli jos haluat tilata vain yhden boksin, sinun tulee peruuttaa tilaus ensimmäisen boksin jälkeen.
Maksutapa: Maksukortti
Tuotemerkkejä: Lorac, Sally Hansen, Sleek, No7, Benefit, TheBalm, Becca, Vichy, Huda Beauty jne (kaikki brändit näkee täältä.)
Huomioitavaa: Kynsilakkoja ja hajuvesiä ei voida kuljettaa UK:n ulkopuolelle.

"At Look Incredible we strongly believe in value for money and ensure that 
you always get more for your money's worth in every box."

Kuvat @cohorted

Cohorted Beauty Box £35

Cohorted Beauty Box on kuukausittain ilmestyvä, ylellisenä pidetty kauneusboksi.
Sisältö: En löytänyt tarkkaa tietoa tuotteiden määrästä, mutta kuvia katselemalla sanoisin 5-6 tuotetta.
Toimituskulut Suomeen: En löytänyt kunnollista vastausta tähän, mutta ilmeisesti he toimittavat ilmaiseksi Suomeen. Jostain blogista löysin tiedon, että Jenkkeihin toimitus olisi £12, mutta ilmeisesti Euroopan sisällä toimittavat ilman lisäkuluja.
Kokonaiskustannus euroina: Noin 40€ riippuen kurssista (yhden kuukauden boksi).
Settihinta: En löytänyt tietoja tästä mahdollisuudesta.
Maksutapa: Chargify
Tuotemerkkejä: Bobbi Brown, bareMinerals, ciaté, Dior, Lancôme, L'Oréal Paris, MAC Cosmetics, Maybelline, NARS, Rimmel jne (kaikki brändit näkee täältä.)

"Treat yourself to our gorgeous Beauty Box. It contains a secret selection of hand-picked beauty must haves, enclosed in an elegant all black exterior, and finished with a luxury hand tied bow."


Look Fantastic Beauty Box 20€

Look Fantastic Beauty Box on samannimisen kauneuden verkkokaupan kuukausittain ilmestyvä kauneusboksi. Viime vuonna he perustivat myös suomalaisen verkkokaupan, joten sivuston käyttö on helppoa, kun kaikki tieto löytyy suomeksi. Luulisin, että tuotteet toimitetaan silti UK:sta.
Sisältö: Tuotteiden määrä vaihtelee, mutta huhtikuun boksissa on esimerkiksi 6 tuotetta. Boksin mukana tulee ELLE- sekä Lookfantastic Beauty Box -lehdet.
Toimituskulut: 6,99€ (Jos tilaat useamman kuukauden boksit kerralla, maksat postikulut vain ensimmäisestä boksista)
Kokonaiskustannus euroissa: 26,99€ (yksi boksi). Jos tilaa kerralla kolme boksia, ensimmäinen maksaa 24,99€ ja seuraavat 18€.
Settihinta: Useamman boksin tilaajalle parempi hinta (esimerkiksi kolmen boksin kuukausihinta on 18€.)
Maksutapa: PayPal, Klarna-lasku, maksukortti
Tuotemerkkejä: Look Fantastic -nettisivuilla myytävät brändit (kaikki brändit näkee täältä.)

"Boksin sisältä paljastuu niin kosmetiikan kulttituotteita, kuin myös täysin 
uusia tuotteita, joista saattaa tulla uusia suosikkejasi!"
Kuvat @boxycharm

Boxycharm $21

Boxycharm on Yhdysvaltalainen kuukausittainen kauneusboksi, joka sisältää vain täysikokoisia tuotteita.
Sisältö: 4-5 täysikokoista tuotetta, jotka voivat olla ihonhoitoa, meikkejä tai meikkivälineitä. Jokaisen boksin arvo on vähintään $100.
Toimituskulut Suomeen: Eivät toimita suoraan Suomeen eli toimitus onnistuu ainoastaan välityspalvelun, kuten Shipiton avulla. Konsepti on minulle ihan vieras, mutta lyhyesti sanottuna se toimii siis niin, että tilaat tuotteet Shipiton varastolle Jenkkien sisällä ja he toimittavat tuotteet sieltä sinulle. Täältä voi lukea Shipitosta lisää suomeksi. Toimituskulut Jenkkien sisällä ovat 0€, joten toimituskulut koostuvat siis vain Shipiton lähetyskuluista. Ymmärtääkseni toimituskulut riippuvat täysin paketin painosta ja koosta, mutta pyörivät 10-15 dollarin tienoilla kauneusboksien kanssa.
Kokonaiskustannus euroina: Noin 30€ (yhden kuukauden boksi, laskettu postikulut $15)
Settihinta: Useamman boksin tilaajalle parempi hinta (esimerkiksi kolmen boksin kuukausihinta on $19.66.)
Maksutapa: Maksukortti
Tuotemerkkejä: Tarte, bareMinerals, ColourPop, Makeup Geek, Smashbox, Ofra jne (merkkejä ei selkeästi lueteltuna)

"At BOXYCHARM, we like to focus on makeup cosmetics but we also include 
nail care, skin care, hair care, fragrance and much more."

Kuvat @ipsy

Ipsy Glam Bag $10

Ipsy Glam Bag on personoitu kuukausittain ilmestyvä kauneuspussukka Yhdysvalloista. Pussukan tilaaminen lähtee käyntiin kauneuskyselyllä, jolla he kartoittavat tilaajan mieltymyksiä ja tarpeita. Kyselyssä kysytään mm. ihonsävyä, silmien ja hiusten väriä, kuinka paljon tykkäät meikeistä, mistä listatuista brändeistä pidät sekä muita tarkentavia kysymyksiä. Kyselyn voi tehdä koska tahansa uusiksi, jos mieltymykset muuttuvat.
Sisältö: 5 kauneustuotetta, jotka on valittu personoidun kauneuskyselyn perusteella. Heillä on joka kuukausi tietyt tuotteet, joista valikoituu jokaiseen pussiin muutama. Tuotteiden mukana tulee myös joka kuukausi erilainen pussukka.
Toimituskulut Suomeen: Myös Ipsy-kauneuspussukan joutuu tilaamaan Suomeen Shipiton tai muun välityspalvelun avulla. Toimitus on ilmainen Yhdysvaltojen sisällä eli jälleen kerran toimituskulut koostuvat välityspalvelun lähetyskuluista (n. $5-7).
Kokonaiskustannus euroina: Noin 14€ (yhden kuukauden boksi, laskettu postikulut $7)
Settihinta: Ei settihintaa eli aina $10 kuukaudessa.
Maksutapa: Maksukortti
Tuotemerkkejä: Ofra, Bang Beauty, -417, Pür Cosmetics, Clinique, Ciaté, Nudestix, Too Faced, Smashbox ja monia muita. Joukossa myös todella paljon sellaisia merkkejä, joista en ole koskaan kuullut.

"Over here at ipsy we are constantly on the hunt for the next holy grail in beauty, and we want you to have the change to try these new, exciting products before anybody else."Siinä olisi siis koottuna viiden erilaisen kauneusboksin tiedot :) Yllätyin siitä, kuinka paljon jouduin käyttämään aikaa ja vaivaa kaivaakseni erinäisiä tietoja eri bokseista. Toisten boksien kotisivuilta tietoa oli todella helppo löytää (kuten Look Incredible) ja toisten tietoja taas sai kaivella sieltä sun täältä (kuten Cohorted). Turhaudun siitä, jos tiedot eivät ole selkeästi esillä ja pidän siitä, että kaikki tieto on listattuna johonkin yhteen paikkaan. Onko muita, joiden ostopäätökseen vaikuttaa informaation löytymisen helppous?

Jokainen bokseista on omalla tavallaan kiinnostava ja minusta on kiva, että joukosta löytyy eri hintaisia bokseja. Olen positiivisesti yllättynyt, että on bokseja, jotka panostavat täysikokoisiin tuotteisiin. Ipsy Glam Bagin personoitu idea on mielestäni huippu! Shipiton kautta tilaaminen tuntuu työläältä, mutta haluaisin silti koittaa sitä :) Kun sen käytön kerran opettelee, mahdollistaa se tilaamisen niin monesta muustakin ulkomaalaisesta verkkokaupasta. Uhka vai mahdollisuus..? Postauksen selvitystyön tuloksena luulen päätyväni kahteen eri vaihtoehtoon: Brittiläiseen Look Incredible- sekä Yhdysvaltalaiseen BOXYCHARM-boksiin :) Cohorted on omasta mielestäni tässä kohtaa turhan kallis ja Look Fantastic taas jostain syystä näistä vähiten kiinnostava. Ipsy-pussukkaa jään vielä miettimään, sillä edullisuuden vuoksi se olisi todella kiinnostava. Lupaan päivitellä teille sitten boksien sisältöjä, kun olen päätynyt tilaamaan ja saan ensimmäisen käsiini :)


Tilaatteko te ulkomaalaisia kauneusbokseja? Oliko postauksesta teille hyötyä? Laittakaa parhaat boksivinkkinne jakoon :)

12 kommenttia :

 1. Olipa hyvä postaus, tosi kattava! Voisi itsekin tehdä tällaisen, kokemusta kun erilaisista bokseista on yllinkyllin :) mulle tulee Boxy, Ipsy ja Look Incrediblelta se deluxe-box. Lisäksi vielä sheetmaskeja sisältävä Facetory myös. Tykkään kyllä kaikista! Lookfantasticin boksi tuli mulle pitkään mutta laitoin sen tauolle kun tuntui että muista bokseista tuli kivempia juttuja. Boxy ja Look Incredible ilahduttaa usein luomiväri- tai muilla paleteilla ja ne on aina tosi kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! :) Tee ihmeessä, koska mua ainakin kiinnostaisi tosi paljon kuulla oikeita kokemuksia näistä bokseista! Facetorysta en olekaan kuullut, mutta lienee samankaltainen kuin ruotsalainen Sheet Happens. Mahtava kuulla, että oot ollut noihin bokseihin tyytyväinen, sillä se vahvistaa entisestään sitä, että oon oikeilla jäljillä :)

   Poista
 2. Mielenkiintoisia boxeja löytyy maailmalta ja lähempääkin ! Kiva esittely näistä. Toisaalta näitä boxeja ei kukaan tarvitsisi ostaa säännöllisesti koska kosmetiikkaa kertyy niin paljon kuin boxi tulee usein , ja toisissa on kalliit toimituskulut. Itse suosin Betteboxia missä ei ole toimituskuluja eikä sisällöstä ole valittamista !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bette Box on mullekin tuttu ja tottakai suomalaiset boksit on tullut tsekattua :) Bette Box on ihan kiva ja edullinenkin, mutta kaipaan sen rinnalle nyt myös ulkomaalaista boksia, jonka kautta pääsee tutustumaan uusiin brändeihin. Hienoa, jos oot ollut Betteen tyytyväinen :)

   Poista
 3. Mulle tulee ipsy ja boxy charm, molemmista olen todella paljon tykännyt <3 etenkin boxy charm on ihan huippu! Lookfantasticin beauty box tuli myös pari vuotta mutta vuodenvaihteessa lopetin sen, vaikka ihan kivoja juttuja olikin mutta ei kuitenkaan enää niinkään mitään wau efektiä saanut aikaan.. nyt alkoi kyllä tuo Look Incredible kiinnostamaan, pakko varmaan kokeilla sitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava kuulla, että sullakin on hyviä kokemuksia ipsysta ja Boxycharmista! :)

   Poista
 4. Jos jaksaisin alkaa kikkaileen Shipiton kanssa, toi Boxycharm olisi jo tilauksessa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakaan ei yhtään houkuttaisi Shipiton kanssa pelaaminen, mutta ehkä se osoittautuukin helpommaksi kuin oon olettanut :D

   Poista
 5. Boxycharmin haluaisin tilata, mutta jotenkin toi Shipito ei innosta sitten yhtään :D Pitäisi varmaan ottaa itseään niskasta kiinni ja koittaa vaan tilata. Ei se niin vaikeaa voi olla! LF:n Beauty Boxia tilasin jossain vaiheessa melko kauankin, mutta lopulta kyllästyin täysin. Lähestulkoon kaikki tuotteet oli näytekokoisia ja vaikka joukkoon mahtui ihan kiinnostaviakin brändejä, suurin osa tuotteista jäi vaan nurkkiin pyörimään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ihan sama - en millään jaksaisi ottaa selvää sen käytöstä :DD Muistelinkin, että olisin jotain sen suuntaista lukenut LF:n boksista. Halusin ottaa sen postaukseen mukaan, koska se on ns tuttu ja turvallinen :)

   Poista
 6. Moikka! (Ma joskus aiemmin jo kyselinkin vinkkeja mita hamstrata ennen suomeen muuttoa) kuulemma boxycharm vie voiton ipsysta ��
  Mulle tulee sephoran play box, 10$/kuukausi, ihan ok, menettamassa kyllakin suosiotaan kun niin monia eri boxeja tarjolla nykyaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Boxycharm kuulostaa kyllä täydelliseltä! Se saattaa olla seuraava valintani, jos päätän tilata jonkun boksin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017