28. maaliskuuta 2018

Testissä kehuttu uutuusripsiväri


Suosikkiripsiväreihini lukeutuvat Maybelline Lash Sensational ja Too Faced Better Than Sex, joista toinen on ollut todellinen löytö edullisuutensa puolesta ja toinen ylellisempi tuote, jonka saa harvoin ostettua Sephora-reissuilta. Vaikka olen löytänyt kaksi omiin tarpeisiini lähes 5/5 ripsiväriä, kokeilen silti mielelläni uusia tuotteita - minun on vaikea pysytellä vain tutuissa ja turvallisissa tuotteissa :) Tiesin välittömästi haluavani kokeilla uutta L'Oréal Paris Paradise Extatic -maskaraa, kun se saapui Suomeen, mutta vasta nyt oikeasti ostin sen itselleni. Ripsiväriä on verrattu jopa tuohon mainitsemaani Too Facedin ripsiväriin, joten olihan se nyt pakko ostaa testiksi! :)


L'Oréal Paris Paradise Extatic

Upeaan, kupariseen hylsyyn ja näyttävään ulkopakkaukseen pakattu Paradise Extatic (tunnetaan muuten Jenkeissä nimellä Lash Paradise) lupaa pidentää ja tuuheuttaa ripset vieden ne "paratiisiin". Ripsivärin muotoilu on saanut selkeästi inspiraationsa Too Faced Better Than Sex -ripsiväristä, jota on myös monin paikoin verrattu tähän. Jos katsotte tätä kuvaa Jenkkien versiosta, yhdennäköisyys on aika selvä.


Myös ripsin ulkopakkaus tuo mieleen Too Facedin ripsivärin, jolle on tyypillistä se, että pakkauksessa on ennen ja jälkeen -kuvat sekä lueteltuna upealta kuulostavia prosenttilukuja. Tsekkasin netistä ja pakkauksessa lukee "1944% lisää volyymia" - melkoiset lupaukset siis :D Paradise Extaticissa ei ole varsinaisia lupauksia, vaan taakse on koottuna itsearviointitutkimuksen tuloksia. Esimerkiksi 98% 107 testaajasta koki ripsiensä näyttävän pidemmiltä. Pidän siitä, että pakkaukseen liitetty ennen ja jälkeen -kuva on realistinen. Ainakin minun silmääni kuva näyttää siltä, että siinä ripset on taivutettu ja niihin on laitettu tätä kyseistä maskaraa (eli ei ole käytetty tekoripsiä). Toki ripsirajaan tehty musta rajaus korostaa sitä, että ripset näyttävät runsaammilta ja paremmilta.


Ripsivärin harjaspää on aavistuksen tiimalasimainen ja kooltaan melko iso. Se ei kuitenkaan ole omaan makuuni liian iso, mutta pientä varovaisuutta sen käyttö ehkä vaatii, ettei tule sotkuja. Tiimalasimainen muoto auttaa ripsien kaartuvuudessa ja isosta koosta huolimatta sillä pääsee kuitenkin ihan hyvin myös silmän sisäripsiin.


Tässä postauksen kiinnostavin osuus eli toimiiko tuote. Kuvasarjassa näette paljaat ripseni sekä ripset, kun niissä on yksi tai kaksi kerrosta maskaraa. Ripsiväri saa mielestäni ripset näyttävään kivan pitkiltä ja tuuheilta, mutta välitöntä rakastumista en kokenut. Ripsiväriharjaan tarttuu mielestäni sopivasti massaa, sillä en voi sietää sitä, jos harja on liian märkä ja ripsistä tulee oitis paakkuiset. Aluksi kuitenkin koin, että massaa olisi voinut tulla yhdellä kerroksella enemmänkin, mutta mielestäni näin on parempi. Tuotetta kun pystyy helposti kerrostamaan. Toivoisin ripsivärin tekevän ripsistä ehkä aavistuksen tuuhemmat ja erotellummat, mikä saattaa olla vähän ristiriitainen toive :D


En yleensä taivuta ripsiäni, mutta tiedän monien pohtivan ripsivärien kohdalla sitä, miten hyvin ne pitää taivutukset. Tässä siis ripset heti taivutuksen ja laiton jälkeen ja 9 tunnin päästä laitosta. Täytyy kyllä sanoa, että en ollut ihan tarpeeksi nopea nappaamaan tuota "heti laiton jälkeen" -kuvaa, sillä mielestäni jo tuossa kohtaa taivutukset olivat ehtineet vähän laskea (omat ripseni ovat luonnostaan kaarevat). Ripset kuitenkin ovat lähes saman näköiset molemmissa kuvissa. Silmäni ovat kuivuvaa ja siitä johtuen vuotavaa sorttia, joten minulla on paha tapa hieroa silmäkulmiani. Tästä johtuen ripsiväri on aavistuksen varissut, joten ripset ovat jälkeen-kuvassa vähän erotellumman näköiset. Ripsiväriä tarttui aavistuksen myös yläluomelle päivän mittaan, mutta olen huomannut pohjameikin vaikuttavan tähän asiaan. Siirtyminen ei ole kovin pahaa, mutta se on mielestäni hyvä mainita.


Lopuksi vielä tuotteen plussat ja miinukset eroteltuna. Antaisin ripsivärille kokonaisarvosanaksi 4/5, vaikka suosikkini siitä ei tullutkaan. Ripsiväri on kuitenkin mielestäni oikein kiva, sillä se saa ripset näyttämään pidemmiltä ja erottelee ne suht hyvin. Arvosana olisi ollut parempi, jos se olisi tuonut lisää massaa ripsiin. Miinusta se saa myös siitä, ettei se pidä taivutuksia ja se karisee helposti päivän aikana. Verrokiksi sanottakoot, että antaisin Maybellinen ripsivärille arvosanaksi 5-/5 ja Too Facedille 4,5/5 (kalliin hinnan vuoksi). Eli tämä tulee hyvänä kolmosena noiden jälkeen :) Ellen keksi uutta testattavaa ripsiväriä tämän jälkeen tai jostain syystä rakastu tähän jossain kohtaa, ostan varmaan seuraavalla kerralla taas Mybellinen Lash Sensationalin.

L'Oréal Paris Paradise Extatic 4/5
+ edullinen hinta (14,90€ / Sokos.fi)
+ hyvä saatavuus
+ kaunis pakkaus
+ hyvän muotoinen harja (joka tosin vaatii varovaisuutta, ettei tule sotkuja)
+ pidentää ripsiä
+ tekee ripsistä suht erotellut ja runsaat
+ peseytyy helposti öljyputsarilla

- ei pidä taivutuksia
- karisee päivän aikana (varsinkin, jos niihin koskee)
- siirtyy rasvoittuvilla luomilla aavistuksen iholle


Oletteko te kokeilleet tätä uutuusripsiväriä? :)

10 kommenttia :

  1. Jälleen erittäin hyvä, perusteellinen ja havainnollinen arvio:) Sun arviointipostausten perusteella voi hyvinkin tehdä ostopäätöksen, koska siinä on kaikki mitä tarvitaan. Kiitos:)
    Harjan koko on nykyisin itselleni aika ratkaiseva tekijä, koska mitä vanhemmaksi tulee, sitä ruttuisemmaksi luomet tulevat (yllätysyllätys), joten kovin iso harja on hankala käyttää, jos pitää saada se ujutettua pieneen tilaan ja saada ripsiväri nätisti ilman, että se on luomilla suhruna heti alkuunsa. Sen vuoksi suosin kapeita harjoja, ja tässä L'Orealin uutuudessa harja vaikuttaa hieman liian isolta, ehkä. Muuten ominaisuudet kyllä riittäisivät minulle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, kiitos mahtavasta kehusta! Tällaiset kommentit ovat juuri niitä, joiden vuoksi postauksia on ihana kirjoittaa :)

      Mainitsemani Maybellinen ripsivärin harja on kapeampi ja se kapenee kärkeä kohti, joten suosittelen testaamaan sitä, ellei ole jo tuttu tuote :)

      Poista
  2. Tosi hyvä ja perusteellinen arvio, just tällaisia pitäisi saada enemmän blogimaailmassa! Minua ainakin kiinnostaa tosi paljon miten ripsiväri on käyttäytynyt päivän päälle. Itse kestän pientä varinaa, mutten taas yhtään tarttumista luomille tai luomien ympärykselle, ehdoton no-no. En ole kamalasti länkkäri markettimaskaroita käyttänyt, mutta kumppani osti tämän Halloweenina ja hänen ripsensä näyttivät mahtavilta! Varmaan kokeilen jossain vaiheessa.

    xx Laura / Laura Loukola Art & Beauty Blog

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura! Tosi mahtavaa saada tällaisia kommentteja - tulee niin hyvälle mielelle :)

      Mua myös häiritsee se, jos ripsiväri yhtään tarttuu luomelle. Siitä syystä mulle on kehittynyt sellainen refleksi, että pyyhin tiedostamattani sormella kulmakarvojen alta, vaikken edes tietäisi ripsivärin siirtyneen siihen :D

      Poista
  3. Ihanan perusteellinen ripsiväriarvio! :) Mäkin tykkään Maybellinen ripsiväreistä yleensä, mutta kaikki ei tietenkään ihastuta yhtä lailla. Esim. uusin Total Temptation on ihan kiva arkiripsari, mutta ei aiheuttanut wau-efektiä mun ripsiin, niinkuin blogista tänään näkyykin :D Ja hei, mun kaikkien aikojen suosikkeihin kuuluu myös Too Faced Better Than Sex Mascara :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! :) Mä mietin ensin ostavani sen Total Temptationin, mutta päädyinkin tähän. Ehkä kuitenkin jossain kohtaa ostan myös sen testiin :)

      Poista
  4. Loistava postaus ja arvostelu, tästä tosiaan sai kattavan kuvan tuotteesta! :) Mä olen vasta löytänyt Lash Sensationalin, eikä nyt ihan heti edes houkuttele muita testata kun meistä tuli niin hyviä kavereita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, kiva kuulla! :) Lash Sensational on kyllä super! <3

      Poista
  5. Mulla jäi tämä ostamatta, koska ainakin kaupan testeri oli liian kuivan oloinen, ja itse tykkään enemmän notkeasta koostumuksesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ehkä kuvailisi tätä kuivaksi, mutta en kuitenkaan myös märäksikään :) Voi olla, että tämä tosiaan kuivahtaa, kun on ollut hetken aikaa auki...

      Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017