27. joulukuuta 2017

Joulun kosmetiikkalahjat


Toivottavasti teidän kaikkien joulu sujui hyvin  Meillä joulu meni mukavasti ja rennosti perinteisin menoin :) Syksy on ollut töiden osalta todella kiireinen, joten olen nauttinut vapaapäivistä täysin rinnoin. Itse asiassa työt jatkuvat vasta ensi tiistaina eli tässä on mukavasti yhteensä reilu viikko vapaata :) Sain muutamia kivoja kosmetiikkalahjoja, jotka halusin tulla esittelemään teille. Lahjat eivät ole minulle jouluisin se tärkein asia, mutta kyllä niiden antamisesta ja saamisesta tulee hyvä mieli :)


Olen himoinnut tätä Viktor & Rolf BonBon -hajuvettä jo pidemmän aikaa, joten oli ihana löytää se lahjojen joukosta Olen makeiden tuoksujen ystävä, joten rakastuin tähän toffeelta, mandariinilta, mustaviinimarjalta ja jasmiinilta tuoksuvaan hajuveteen jo muutama vuosi sitten :) Sain lahjaksi setin, joka sisältää tuoksun lisäksi myös samalta tuoksuvan suihkugeelin ja vartalovoiteen.


Olen aika huono ostamaan itse hajuvesiä, joten oli kiva, kun minua hemmoteltiin tänä vuonna kahdella tuoksulla :) Acca Kappa Vaniglia Fior Di Mandorlo on kaikista lempparein tuoksuni, joten oli ihana saada siitä tällainen iso 100 ml pullo. Olin todella innoissani saadessani tämän, sillä tuoksua ei ole ihan helppo saada käsiinsä. Tuoksu on nimensä mukaisesti täyttä vaniljaa ja se iskee ainakin minuun ihan täysin ♥ 


Sain myös ihanan pakkauksellisen Sephoran kertakäyttöisiä naamioita ja setti on todellakin nimensä mukaisesti "mask-me all over", sillä se sisältää naamiot hiuksille, kasvoille, nenälle, huulille, silmänympärysiholle, käsille ja jaloille. Sain niiden lisäksi vielä myös erillisen käsinaamion. Aivan ihana setti tällaiselle naamio- ja kosmetiikkahullulle! :) 


Mitä lahjoja joulupukki toi teille? :)

8 kommenttia :

 1. Onpa kivoja ja tyylikkäitä lahjoja:) Tuo Viktor & Rolf -hajuvesipullo on tosi soma värisävyään myöten. Olen itse myös aika huono ostamaan mitään tuoksuja, ja itseään pitää melkein pakottaa ostamaan joskus jokin tuoksu, joten on ihan helpottavaa, että saa tuoksulahjoja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös hurjasti tuosta hajuvesipullosta! Sitä kelpaa pitää esillä :)

   Poista
 2. Noi tuoksut kuulostaa molemmat sellaisilta, joista itsekin saattaisin tykätä! Varsinkin toi Viktor & Rolfin BonBon alkoi kiinnostaa, pitääkin käydä tuoksuttelemassa sitä jossain vaiheessa :) Oi noi Sephoran naamiot kuulostaa hauskoilta! Toivottavasti kirjoittelet niistä vielä tarkemmin blogiin<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksu on todella makea, mutta mielestäni kuitenkin niin ihana! :D Sen kanssa saa tosin olla varovainen, sillä pari suihkausta todellakin riittää :) Kiitos Linda, voisin kirjoitella naamioista erikseen :)

   Poista
 3. Mä en saanut jouluna mitään kosmetiikkaa, mikä on ihan hyvä juttu, koska muuttoa varten pakatessa tajusin kuinka paljon omistan kosmetiikkaa :). Toivoin lahjaksi siis kaikkea käytännöllistä, vaikka toki kosmetiikkakin olisi ollut mieluisa lahja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet varmaan tietävät, että meillä on niin paljon kosmetiikkaa ja tykkäämme ostaa ne itse, joten eivät siksi osta niitä lahjaksi :D Käytännölliset lahjat ovat ehdottomasti parhaita! Me saatiin tänä vuonna esimerkiksi keittiöön yleiskone :)

   Poista
 4. Ooooh nyt kävi uteluttamaan tuo tuntemattomampi tuoksu! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin ihana ja siksi onkin niin harmi, että sitä ei pääse tuoksuttamaan oikein missään!! :( Merkkiä kyllä tuodaan Suomeen, mutta en ole varma missä kaikkialla sitä myydään.

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017