27. marraskuuta 2017

Unelmieni meikkivalot


Muutimme syyskuussa uuteen asuntoon, ja halusin muuton myötä uudistaa myös vähän meikkipöytääni. Valaistuksen kuuntoon laittaminen oli ensimmäisenä listalla, sillä varsinkin nyt pimeän vuodenajan alettua, halusin varmistaa, että pystyisin meikkaamaan helposti pöytäni äärellä :) Vanhassa kodissa meikkasin aina vessassa, jossa meillä oli todella hyvä valaistus. En kuitenkaan pitänyt ajatuksesta, että meikkini ovat samassa tilassa suihkun kanssa, joten halusin siihen muutosta. Halusin uudessa asunnossa laittaa meikkipöytäni ikkunan eteen, jotta voisin valoisaan aikaan hyödyntää luonnonvaloa, joten se toi vähän haasteita valojen löytymiselle. Löysin kuitenkin täydelliset valot, jotka ovat kuin suoraan unelmistani! :) Lamps4makeup

Kriteerini saattavat kuulostaa mahdottomilta, sillä halusin valojen olevan pöydällä seisovat, luonnonvaloa jäljittelevät (kunhan eivät ainakaan olisi liian keltaiset) ja kirkkaat, edulliset ja suht helposti saatavissa. Löysin kuin löysinkin juuri sellaiset valot, jotka täyttävät nämä kriteerit ja olen ollut niihin todella tyytyväinen Tilasin valot virolaiselta Lamps4makeup-nimiseltä sivustolta, joka toimittaa tuotteita ympäri maailmaa. Uskalsin tehdä tilauksen, sillä yrityksellä on myös suomalaiset nettisivut (joissa kieli on tosin osittain vähän kömpelöä) ja he ovat tehneet yhteistyötä suomalaisten tubettajien kanssa.Hinta, toimitus ja tekniset tiedot

Lamppuja on saatavilla neljässä eri koossa; 3+3, 4+4, 5+5 ja 6+6. Tilasin valot Basic 4+4 -kokoisina ja ne maksoivat 109€. Postikulut olivat 22,90€, mutta löysin netistä koodin, jolla sain 10€ pois hinnasta. Kokonaiskustannukset olivat siis 121,90€. Hinta on toki korkea, mutta mielestäni kuitenkin edullinen tämän tyylisistä valoista ja varsinkin, kun siihen sisältyi myös 8 LED-lamppua. Lamps4makeup valmistaa valot aina tilauksesta, minkä vuoksi niiden toimitusaika on aika pitkä. Tilasin valot 2.10. ja ne lähetettiin vasta 26.10 eli valmistukseen kului yli kolme viikkoa. Perillä ne olivat seuraavalla viikolla muistaakseni 2.11. eli kaiken kaikkiaan valojen saapumisessa kesti kuukausi. Olen niin malttamaton, että kuukauden odotusaika tuntui hirveän pitkältä :D LED-lamput sisältyivät tosiaan valojen hintaan, joten ne olivat lamppujen kiinnitystä vaille valmiit tullessaan.

●8 LED-lamppua, luonnollinen valkoinen valo (sisältyvät hintaan)
●Lämpötila 4500 kelviniä
●Lampun valo on lähes (97%) identtinen päivänvalolle
●Lamppujen käyttöikä – 20000 tuntia tai 18 vuotta (~3 työtuntia päivässä)
●Mattavalkoinen väri
●Korkeus 67cm
●Johto 2 m
●40% enemmän valoa verrattuna sarjaan 3+3
●Valmistettu Virossa (EU-standardien mukaisesti)
●Takuu 2 vuottaKäyttökokemus

Valot oli nopea ottaa käyttöön, sillä ainoastaan mukana tulleet lamput piti kierittää kiinni. Valoja ei siis tarvitse kiinnittää seinään, vaan ne seisovat pöydällä ikään kuin T-kirjaimen muotoisesti eli ne pysyvät oikein hyvin pystyssä. Suosittelen kuitenkin olemaan niiden lähellä varovasti, silllä ne voivat helposti kaatua kumoon. Valot voi asettaa arviolta noin metrin päähän toisistaan, joten sen puolesta on hyvin liikkumavaraa :) Valoissa on kytkin, mutta valitettavasti lamppujen kirkkaus ei ole säädettävissä. Täytyy myöntää, että minulla loksahti leuka, kun laitoin valot ensimmäisen kerran päälle :D Ne ovat aivan superkirkkaat! Voin kuvitella, että herkkäsilmäisimmille ja migreeniherkille ne voivat aiheuttaa päänsärkyä, jos niitä tuijottaa liian pitkään ja liian läheltä. Valojen luvattiin mukailevan päivänvaloa, mutta mielestäni ne ovat kylmemmät ja kovemmat, mitä tottakai keinotekoinen valo aina on. Tärkeintä kuitenkin on se, että lamppujen kirkkaus ja viileä sävy tekevät meikkauksesta helppoa. Niiden avulla näkee myös tarkasti jokaisen ihohuokosen ja pienimmänkin yksityiskohdan, joten ei ainakaan helposti tule suttuja :D


Olen ollut valoihin todella tyytyväinen, sillä mielestäni ne ovat kivan näköiset ja niiden avulla meikkaaminen onnistuu helposti vaikka ulkona olisi pilkkopimeää :) Vielä on kuitenkin matkaa unelmieni meikkipöytään ja seuraavana ostoslistalla on uusi peili. Sen löytyminen saattaa olla hivenen haastavaa, koska senkin tulisi olla pöydällä seisova. Toistaiseksi pärjään kuitenkin hyvin tuolla Ikean peilillä, joten sen kanssa ei ole niin kiirettä :) Tilausvahvistus oli muuten mulla mennyt roskaposteihin, joten kannattaa pitää se mielessä, jos teette tuolta tilausta.

Minkälaiset meikkausvalot teiltä löytyy? Miltä tilaamani valot vaikuttavat? :)

18 kommenttia :

 1. Näyttää todella hyvältä! Sopivia valoja meikkaukseen ei tosiaan oo helppo löytää, varsinkin jos sun tavoin haluaa sen meikkipöydän ikkunan eteen, jolloin valoja ei voi kiinnittää seinään :D Mä laitoin meikkipöytäni suosiolla ihan tavallisen seinän eteen, sillä meikkaan arkiaamuisin heti viiden jälkeen ja suurimman osan vuodesta Suomessa ei sitä luonnonvaloa vielä siihen aikaan ole riittävästi. Mulla on ihan Ikeasta ostetut kylppäriin tarkoitetut valot meikkipöydän peilin yläpuolella :) Alunperin oli tarkoitus laittaa kahdet valot molemminpuolin peiliä, mutta jo toi yksi viiden lampun setti oli sen verran kirkas, etten halunnut valoa enää yhtään enempää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kyllä todella innoissani nähdessäni noi, koska mun kriteerejä ei ollut helppo täyttää :D Seinän edessä oleva meikkipöytä antaa kyllä enemmän mahdollisuuksia niin valojen kuin peilinkin suhteen, mutta toisaalta näiden valojen kanssa sitä pöydän paikkaa on helppo muuttaa :) Ikeassa on ne kivat Musik-valot, joita varmaan tarkoitat! Ne näyttää tosi kivoilta :)

   Poista
 2. Itse yritän meikata luonnonvalossa, mutta näin talviaikaan tuota luonnonvaloa on sen verran vähän, että taitaa meikkausvaloni olla aika kehnot! Jossain vaiheessa täytyy kyllä hankkia kunnon meikkausvalot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnonvalo on kyllä aina paras! Harmi, että siitä ei saa täällä juurikaan nauttia tähän vuodenaikaan :( Nämä valot on kyllä olleet ihanat, koska kirkkaus ja lämpö ovat juuri sopivat meikkaamiseen!

   Poista
 3. Onpa tyylikäs ja yksinkertainen systeemi. Mulla on kans meikkauspöytä ikkunan edessä ja käytän valona normi pöytävalaiseminen ohella kirkasvalolamppua. Kirkasvalolampun kirkkauden takia käännän lampun hieman sivuttain, niin kirkasvalolampun hieman liian kirkas valo ei sojota suoraan silmiin;) Se on minusta toiminut kohtuuhyvin tähän saakka, vaikka ihan oikeat meikkausvalot ovatkin haaveissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin noi on nimenomaan tyylikkäät ja kiva kun voi siirrellä halutessaan paikasta toiseen :) Haha, hauska idea tuo kirkasvalolamppu! Mutta se toimii varmasti myös :)

   Poista
 4. Mä olen katsellut näitä valoja monesti, ihan sairaan näppärät, kun ei tarvitse porailla seiniin mitään. :)

  VastaaPoista
 5. Hih, multa löytyy sama Ikean meikkipeili ja oon kyllä tykännyt siitä :D Valoina mulla on semmoinen Clas Ohlsonista ostetty työtasovalaisin (vähän niinkuin vessan loisteputki :’D), joka on meikkipöydässä (Ikean Micke lisätasolla) kiinni. Vähän semmosia budjettiratkaisuja nämä, itse haaveilisin isosta, valoisasta ja suihkusta erillään olevasta wc-tilasta, joka palvelisi myös meikkipisteenä :) Ehkä sitten joskus!

  Sun ratkaisu vaikuttaa erittäin toimivalta, näkisin mieluusti myös sun uuden peilin ja muutenkin enemmän meikkipöytää ja sen sisältöä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha hauska kuulla! :D Toi on kyllä näppärä, kun sitä pystyy siirtämään lähemmäs ja kauemmas. Sellainen iso peili olisi toki tyylikäs, mutta tuollainen pieni on enemmän mun tarpeisiin sopiva :)

   Tuo sunkin valosetti kuulostaa oikein hyvältä! :)

   Kiitos toiveesta! Aion ehdottomasti sitten postata valmiista pöydästä tarkempia kuvia :)

   Poista
 6. Liputan myös näiden puolesta! Tilasin itse kyseiset valot (tosin ne kolmen lampun) vuosi sitten, enkä voisi olla tyytyväisempi siihen, että silloin ne uskalsin pistää tilaukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että olet vielä vuodenkin jälkeen tyytyväinen valoihin! :)

   Poista
 7. Itse tilasin myös nuo (ne 5+5) loppuvuodesta ja olen kyllä ollut niihin aivan rakastunut <3 ja valot on kyllä niin kirkkaat että meinaa ensin aina sokaistua kun laittaa ne päälle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kyllä ollu niin ihanat ja jokaisen euron arvoiset! <3 Joo, edelleenkin ne melkeen sokaisee joka kerta kun ne laittaa päälle :D

   Poista
 8. Moi, tuleeko lähetys kotiin vai haetaanko se postista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Olisi tuotu ihan ovelle asti, mutta olen aina päivisin töissä, joten kävin hakemassa valot postista :)

   Poista
  2. Kiitos paljon tiedosta, ja hyvä tietää myös, että toimitus saattaa kestää useitakin viikkoja, nyt kesällähän ne ehtii sitten hyvin tilata. Aika uskomaton tuo lamppujen käyttöaika, ehtiikö sitä lamppuja polttaa loppuun elinaikanaankaan..

   Poista
  3. Joo, kannattaa tosiaan varautua pitkään toimitusaikaan. Mutta oli kyllä sen arvoista :) Ei ole edelleenkään mitään moitittavaa valoista, vaan ne ovat olleet ihan täydelliset!

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017