22. marraskuuta 2017

Anastasia Beverly Hills Prism -paletti


Olen haaveillut Anastasia Beverly Hillsin supersuosioon nousseista luomiväripaleteista jo pitkään, sillä etenkin ensimmäinen paletti Modern Renaissance on saanut osakseen todella paljon positiivista huomiota ja hehkutusta. MR on houkutellut minua monesti, sillä en ole koskaan kuullut tai nähnyt mitään huonoa sanottavaa siitä, vaan enemmänkin kaikki ovat ylistäneet sitä. Korkea hinta on kuitenkin saanut minut malttamaan mieleni ja tyytymään edullisempiin luomiväreihin. Viimeisen puolen vuoden aikana ABH-kuumeeni on kuitenkin noussut entisestään, sillä merkki on lanseerannut myös kaksi uutta palettia; Subculture ja Prism. Ihastuin Subculturen sävyihin todella paljon ja olisin varmaan päätynyt ostamaan sen, ellei se olisi saanut osakseen niin paljon negatiivista huomiota. Sitä kuvailtiin pöllyäväksi ja vaikeasti häivyttyväksi eikä oikeastaan kenelläkään tunnu olevan siitä kovin positiivista sanottavaa. (Täältä löytyy videoita aiheesta.) Olinkin siis todella ilahtunut nähdessäni kuvia merkin uusimmasta lanseerauksesta eli Prism-paletista, jonka sävymaailma on vähän Subculturen kaltainen, mutta itseasiassa vielä enemmän minun mieleeni :) Ja mikä parasta, Prism-vaikutti olevan laadultaan enemmän MR:n Subculturen kaltainen. Jei! Jahkailin Prism-paletin ostoa jonkin aikaa ennen kuin päädyin tilaamaan sen ja nyt haluan kertoa, onko tuote käytettyjen eurojen arvoinen! :)Anastasia Beverly Hills Prism

Mikä: Anastasia Beverly Hillsin Limited Edition -luomiväripaletti, joka sisältää 14 sävyä. Sävyistä 7 on mattaisia, joiden lisäksi paletista löytyy shimmerisiä, metallisia ja duo-chrome sävyjä.
Hinta: 51€ (Beauty Bay, tällä hetkellä loppuunmyyty), £43 (Cultbeauty), Kicks-myymälät

Tilasin oman palettini brittiläisestä Beauty Bay -verkkokaupasta, jossa sen hinnaksi tuli 51€ (£43.80). Postikuluja ei tullut. Beauty Baylta tilatessa kannattaa varautua siihen, että tuotteiden saapumisessa kestää tovi, sillä valitettavasti kovin nopeasti niitä ei käsiinsä saa. Tilasin paletin 2.11. ja hain sen postista 16.11. Toisaalta taas aika ei ole pitkä, kun vertaa eBay-ostosten kuukauden toimitusaikaan, mutta kyllä odottavan aika vaan on pitkä varsinkin tällaista tuotetta odottaessaan :D
Rakkaus geometrista pakkausta kohtaan...

Rrrakastan paletin pakkausta!! Kuvista ei ehkä kovin hyvin erota, mutta pakkaus on mustaa samettia ja mielestäni kultaiset yksityiskohdat tekevät siitä tyylikkään ja elegantin näköisen ♥ Geometriset kuvioinnit miellyttävät myös mun silmää, joten niidenkin osalta ulkoasu meni tämän kohdalla nappiin! Kuvittelin pakkauksen olevan ehkä vähän leveämpi enkä odottanut sen olevan niin "painava" :DMielenkiintoinen yhdistelmä erilaisia sävyjä...

Kaikessa erikoisuudessaan rakastan paletin sävyjä! Halusin sen nimenomaan siksi, että paletti sisältää erikoisia sävyjä, joita minulta ei löydy muista paleteista. Paletti on myös todella monipuolinen, sillä sen avulla saa luotua hyvin monenlaisia yhdistelmiä, jotka sopivat mielestäni hyvin niin arkeen kuin juhlaankin. Ajattelin koostaa erillisen postauksen, johon kerään paletilla tehtyjä meikkejä :) Sivellin: hitti vai huti?

Paletin mukana tulee kaksipäinen sivellin, jonka toisessa päässä on pieni, tiheä sivellin ja toisessa päässä häivytykseen soveltuva sivellin. Tiheä pää sopii luomivärin pakkaamiseen liikkuvalle luomelle, vaikkakin suosittelen ehdottomasti levittämään paletin metalliset sävyt mieluiten sormella. Häivytyssivellin toimii mielestäni ihan hyvin, vaikka onkin aika paljon karheampi ja jäykempi, kuin esimerkiksi Zoevan siveltimeni. Minusta on kuitenkin kiva, että sivellin on käyttökelpoinen, joten plussaa siitä! :)Entäs pigmentti ja häivyttyvyys?

Olen kuullut niin paljon kehuja ABH:n luomivärien pigmenttisyydestä, että en epäillyt hetkeäkään pettyväni siihen. Onneksi odotukset myös pitivät paikkansa, sillä sävyt, etenkin mattaiset, ovat todella pigmenttisiä! Paletti on ehdottomasti pigmenttisin omistamistani paleteista, joten olen todella innoissani testaillut sitä viime päivät :) Pelkäsin paletin kohdalla eniten sitä, että sävyt olisi vaikea saada häivyttymään, sillä Subculture-paletti sai osakseen negatiivista palautetta juuri vaikean häivyttämisen vuoksi. Muutamaan kertaan Prism-paletin sävyjä kokeiltuani olen kuitenkin huomannut, että runsaasta pigmenttisyydestään huolimatta sävyt häivyttyvät kauniisti. Monien muiden tapaan en ehkä suosittelisi palettia aloitteleville meikkaajille, sillä sävyt ovat voimakkaita ja niitä tulee helposti liikaa kerralla siveltimeen. Näiden sävyjen kanssa kerrostaminen onkin mielestäni todella tärkeää siistin lopputuloksen aikaansaamiseksi. Riittää, että luomiväriä koskettaa ainoastaan siveltimen päällä. Ainoa sävy, jonka pigmenttiin olen pettynyt, on Osiris. Sävyä oli hankala saada jopa sormella paletista, joten uskoisin, että siveltimellä se olisi vieläkin hankalampaa.Paletti täynnä suosikkeja...

Suosikkisävyjäni paletissa ovat Lucid, Dimension, Throne, Saturn ja Lure ♥ En odottanut ihastuvani vaaleaan Lucid-sävyyn, joka osoittautui aivan mielettömän pigmenttiseksi ja koostumukseltaan pehmeäksi. Sävy on kerrassaan upea! :) Saturn ja Lure toimivat kivasti luomivaossa häivytyssävyinä ja Dimension ja Throne taas puolestaan liikkuvalla luomella. En malta odottaa, mitä kaikkia meikkejä keksin luoda paletilla! :) Paletissa on onneksi vain yksi sävy, jonka laatu ja pigmenttisyys ei ole vakuuttanut minua. Osiris näyttää paletissa upealta tummansiniseltä, jossa on violetihtavia/punaisia vivahteita, mutta iholla sävy ei tule edukseen. Se ei ole yhtä pigmenttinen, kuin muut :/ Odotan innolla keltavihreän Sphere-sävyn testaamista, koska se on niin erilainen muihin omistamiini sävyihin verrattuna. Paletin sävymaailma on sen verran erikoinen, että minulla on mielessäni jo monia erilaisia meikkejä, joita sen kanssa pystyy tekemään. Loppuvuoden meikit taitavatkin aika pitkälti syntyä tällä paletilla :DOliko paletti käytettyjen eurojen arvoinen?

+ Kaunis ja laadukas pakkaus
+ Monipuoliset sävyt
+ Kattava sekoitus mattaisia sekä hohtavia sävyjä
+ Toimiva sivellin paletin mukana
+ Tooodella pigmenttiset, mutta silti helposti häivyttyvät sävyt

- Osiris-sävy ei täyttänyt odotuksia
- Paletti ei ole paras vaihtoehto alottelijoille

Paletin pigmenttisyys yllätti minut todella positiivisesti, sillä minulla ei ole aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta koostumuksesta. Paletti on toki hintava, mutta mielestäni sen arvoinen, sillä laatu on niin huikea! Tilasin omani siis Beauty Bayltä, mutta palettia voi käydä ihastelemassa myös Kicks-myymälöissä :) Prism ei varmasti jää viimeiseksi ABH:n paletikseni! ;)


Iskeekö Prism-sinuun? :) Minä olen aivan rakastunut! 

6 kommenttia :

 1. Ooh, miten kiinnostavat sävyt ja aika erilainen kokoonpano, ei siis normipaletti ollenkaan.
  Dimension ja Throne pistivät heti silmään, samaten Osiris. Harmi, ettei Osiris ole niin pigmenttinen miltä päälle päin näyttää. RawBeautyKristi teki Prism-paletista kiinnostavan videon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri siksi paletti herätti mielenkiintoni, kun on niin erilainen 😊 kiitos vinkkauksesta, täytyy käydä katsomassa!

   Poista
 2. Olen myös rakastunut <3 Aivan huikea paletti!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa että oot ollut tyytyväinen tähän palettiin! <3 Osiris on tosiaan ärsyttävän huonolaatuinen :/ Onneksi paletin muut sävyt on suurimmaksi osaksi tosi hyviä niin ei haittaa niin paljon toi yksi sävy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä tosi harmi :/ niinpä, muiden sävyjen laatu onneksi kompensoi sen 😊

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017