15. lokakuuta 2017

Täydellinen huulituote - Jouer Lip Topper Skinny Dip


Olen rakastunut! Nimittäin kuvissa näkyvään Jouer Cosmetics Long-Wear Lip Topper™ -huulituotteeseen sävyssä Skinny Dip. Jo pitkään huulitrendien ykköspaikkaa ovat pitäneet mattaiset huulipunat, mutta vihdoin ja viimein tänä vuonna huulikiillot ovat kiilaamassa niiden ohi. Ja mikä parasta, nykyään huulikiiltojen koostumukset eivät ole ne enää inhottavan tahmaisia ja klähmäisiä, vaan jopa hyvin miellyttäviä. Vaikka mattapunista pidänkin, täytyy myöntää että tällä hetkellä olen ehdottomasti enemmän samettisten ja kiiltävien koostumusten puolella. Tuote on siis nimeltään Lip Topper, joten en ole varma, mikä tuotteen suomenkielinen nimi olisi. Huulikiilto? Huulitopperi? Huulilakka? Minä kuitenkin kutsun sitä kiiltävän pintansa vuoksi huulikiilloksi :)

Tuotekuvaus: Tuote lupaa olla huulia hoitava, kevyen tuntuinen huulilla ja tahmaamaton. Se on suunniteltu käytettäväksi joko yksinään tai yhdessä Jouer Long-Wear Lip Créme -huulituotteiden kanssa. Sisältää jojobaöljyä, kookosöljyä ja E-vitamiinia.
Hinta: 15,60€
Mistä saa? Esimerkiksi www.beautybay.com ja www.cultbeauty.co.uk


Pakkaus
Ennen, kuin pääsemme itse tuotteen ominaisuuksiin, suodaan hetki tämän aivan upean pakkauksen ihastelulle! Ei kylläkään mikään ihme, että tämä miellyttää tällaisen glitterharakan silmiä :D Tuote on pakattu neliskulmaiseen, läpinäkyvään tuubiin, josta tuotteen sävyn näkee samantien. Pakkauksessa on jostain syystä tuollainen outo uloke yhdellä sivulla, mutta muuten tykkään ulkoasusta kovasti!


Applikaattori
Tuotteessa on perinteinen "doe foot" -applikaattori, jolla sen levitys on miellyttävää. Tuotetta tulee kerralla mielestäni sopiva määrä. Pakko kuitenkin antaa pieni nega siitä, että tuotteen korkki on melko pieni. Minulla se ei ole aiheuttanut ongelmia, mutta voisin kuvitella, että toiset tykkäisivät sen olevan isompi, jotta siitä saisi paremman otteen tuotetta levittäessä.


Sävy
Jouerin nettisivujen mukaan sävy on "metallic shimmering golden nude", joka kuvaa sävyä mielestäni täydellisesti. Sen pohjana toimii nude, johon on lisätty upeasti hohtavia metallisia hiukkasia. Ne eivät ole glitterhiukkasia, vaan paljon pienempiä, mutta kuitenkin erottuvia. Jos et siis tykkää hohtavasta lopputuloksesta, et varmaan tykkäisi tuotteesta. Minä tykkään tuotteesta kovasti enkä voisi olla siihen tyytyväisempi :) Tämä on ehdottomasti ollut viimeisen kuukauden käytetyin huulituote.


Käyttö, tuntuma & pysyvyys
Huulikiilto levittyy huulille pehmeästi ja ei ole lupaustensa mukaisesti lainkaan tahmaava eli koostumus eroaa huimasti perinteisistä huulikiilloista. Tuote tuntuu huulilla kaiken kaikkiaan miellyttävältä, lähes huulivoidemaiselta ja huulia hoitavalta. Se ei kuivu, vaan jää huulille voidemaiseksi. Huulikiilto pysyy huulissa todella hyvin ja kestää esimerkiksi juomisen suht hyvin. Syömisestä tämä ei selviä, mutta pysyvyys on ehdottomasti perinteisiä huulikiiltoja parempi. Olen tykännyt laittaa tätä yhden ohuen kerroksen, sillä liian paljolti laitettuna lopputulos on ehkä vähän pöhkön näköinen minun mielestä. Kuvat eivät valitettavasti tee täysin oikeutta tuotteelle ja saa sen näyttämään perinteisen huulikiillon kaltaiselta. Tästä kuvasta näkee hyvin, minkälaisen pinnan kiilto tekee :)


Yhteenveto
Tuote on siis suunniteltu käytettäväksi joko yksinään tai muiden huulituotteiden, tarkemmin sanottuna nestemäisten huulipunien, kanssa. Olen lähinnä käyttänyt tätä yksinään, sillä pidän sen luomasta ilmeestä. En ole oikeastaan kokeillut tätä vielä nestemäisen punan kanssa, mutta sen sijaan tavallisen huulipunan kanssa koitin. Siinä ongelmaksi muodostui se, että huulipunaa tottakai tarttui myös huulikiillon applikaattoriin. Sen voisi toki välttää taputtelemalla kiillon huulille sormin. Rakastan tällaisia tuotteita, jotka ovat monipuolisia ja yhdistävät useiden tuotteiden hyvät puolet. Lip Topper yhdistääkin huulilakan miellyttävän koostumuksen ja pysyvyyden sekä huulikiillon kiiltävän pinnan. Tämä on ehdottomasti yksi parhaista omistamistani huulituotteista ja haluaisin näitä ja muita Jouer Cosmeticsin huulituotteita lisää :)

Jouer Long-Wear Lip Topper Skinny Dip™
+ Huulia kosteuttava koostumus
+ Upea, vaalealle iholle sopiva sävy
+ Pehmeä koostumus, joka ei tahmaa
+ Pysyy huulikiilloksi yllättävän hyvin
+ Kiva tuoksu
+ Hyvän hintainen
+ Pystyy yhdistämään muiden tuotteiden kanssa

- Lyhyt korkkiosa, josta voi olla vaikea pitää kiinni huulikiiltoa laittaessa
- Ei saa Suomesta


Mitä te tykkäätte tämän hetken huulikiiltotrendistä? Iskeekö Jouer Skinny Dip teihin? :)

6 kommenttia :

 1. Looks really beautiful!
  xx

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis. Olen itseasiassa innostunut vuosien tauon jälkeen huulikiilloista taas vähän enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin :) Käytän viikottain jopa peruskiiltoja, jotka ovat niitä hieman tahmaisempia. Niiden käyttö on toisaalta niin huoletonta.

   Poista
 3. Aivan ihanan ja luonnollisen sävyinen huulikiilto! Olen kans itse ollut tässä jo hetken aikaa mattasien huulituotteiden ystävä, mutta niiden lisäksi olen vuosien jälkeen ihastunut myös erilaisiin huulikiiltoihin! Ennen ei ole tullut käytettyä huulikiiltoja, sillä nuoruus vuosilta on jäänyt mieleeni vain klähmäiset ja tahmeat huulikiillot. Onko kyse siitä että huulituotteiden koostumus on muuttunut mukavemmiksi huulilla sekä kosteuttavammaksi. En tiedä, mutta nykyään melkein kiireisinä päivinä huulille menee jokin huulikiilto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ihan sama, että pitkään en käyttänyt kiiltoja lainkaan ja nyt käytän niitä enemmän, kuin mattaisia :) Tietysti trendit vaikuttavat, mutta myös mielestäni juurikin koostumusten parantuminen :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017