10. lokakuuta 2017

Mutainen kangasnaamio - TONYMOLY Mud Mask Sheet


Olen hurahtanut erilaisiin kangasnaamioihin, jotka kosteuttavat ja kirkastavat ihoa. Ne ovat olleet helppo tapa lisätä ihonhoitorutiiniin kosteutusta, sillä olen aina tottunut käyttämään vain ihoa puhdistavia ja mattaavia naamioita. Kangasnaamioiden maailma on kuitenkin paljon testaamiani tuotteita laajempi ja tuotteita löytyy moneen lähtöön. Netissä onkin tullut vastaan jos minkälaisia houkuttelevia tuotteita, kuten kuplivia ja kumisia naamioita. Yksi kiinnostavimmista on kuitenkin ollut mutainen kangasnaamio, joka siis yhdistää kangasnaamion helppouden ja mutanaamion puhdistavan vaikutuksen. Täydellistä! Huomasin sattumalta Rodoksen Sephorassa TONYMOLY Earth Beauty Mud Mask Sheet -naamion, joten pakkohan se oli napata mukaan :)


Käytän savi- tai mutanaamioita viikottain, mutta joka kerta kiroan niiden pois pesemistä. Tuntuu, että kasvoja saa huuhdella vedellä ikuisuuden. Olinkin siis iloinen kuullessani kankaisesta mutanaamiosta juuri siksi, että sen irrottaminen kasvoilta sujuisi huomattavasti helpommin. TONYMOLY Earth Beauty Mud Mask Sheet -naamion vaikuttavia aineita ovat korealainen Boryeongin alueelta saatu muta, niasiiniamidi (niacinamide, B3-vitamiini) ja taikapähkinä (witch hazel). Se lupaa irrottaa iholta epäpuhtauksia, pienentää ihohuokosia ja kirkastaa ihoa.

Pakkaus sisältää naamion, jonka molemmin puolin on suojakalvot. Naamio on kahdessa osassa, joten kasvojen ylä- ja alaosille on omat kappaleensa. Kuvista sitä on ehkä vaikea erottaa, mutta tarkkaan katsomalla näkee nenän vierellä menevän rajan eli kappaleet menivät hieman toistensa päälle :) Ensin naamiosta poistetaan läpinäkyvä kalvo, jonka jälkeen se asetetaan kasvoille. Tämän jälkeen siitä poistetaan päällimmäinen valkoinen kalvo.


Naamion asettaminen on superhelppoa ja mielestäni on todella kätevää, että naamio tulee kahdessa palassa. Näin on myös helpompi säätää naamio osumaan juuri oikeille kohdille kasvoja. Ainoa osa, joka ei asettunut kunnolla, oli nenä. Joskus perinteisten kangasnaamioiden kohdalla on vaikea saada silmien ja suun aukkoja osumaan okeille kohdille, joten tämän kanssa ei ollut sitä ongelmaa. Naamion pinta tuntui aavistuksen mutaisalta, mutta yllätyin, ettei mutaa ollut enemmän. Naamio myös pysyi kasvoilla todella hyvin ja oikeastaan se jämähti nopeasti niille kohdin, joille sen asetteli. Tästä iso plussa, sillä kosteuttavat kangasnaamiot lähtevät helposti valumaan pitkin kasvoja :D


Naamion vaikutusaika on 40 minuuttia tai kunnes se on kokonaan kuivunut. Vaikutusaikana oli helppo tehdä muita juttuja, sillä naamio pysyi kasvoilla hyvin. Kasvojen liikuttelu tosin oli vaikeaa, sillä naamio jämäköityi kuivuessaan :D Näin tosin tapahtuu myös perinteisten savi- tai mutanaamioiden kohdalla. Kuivunut naamio oli helppo poistaa kasvoilta. Se jätti iholle pienen kerroksen mutaa, joka oli helppo pestä pois lämpimällä vedellä. Entäs se lopputulos? Noh, täytyy myöntää että en huomannut ihossani mitään järin suuria muutoksia. Iho tuntui napakalta ja puhtaalta, mutta olin pessyt kasvot huolella sekä kuorinut sen ennen naamiota. Huomaan yleensä mutanaamioiden suurimman tehon nenän alueen mustapäissä, mutta niihin naamio ei juurikaan vaikuttanut.


TONYMOLY Earth Beauty Mud Mask Sheet

+Helppo asettaa kasvoille, sillä koostui kahdesta kappaleesta
+Pysyi hyvin kasvoilla eikä lähtenyt valumaan
+Hauska ja erilainen tuote
+Helppo huuhdella pois toisin kuin perinteinen mutanaamio

-Suht hintava, sillä on kertakäyttöinen (Rodoksen Sephorassa n. 7€)
-Ihossa ei ollut huomattavissa perinteisen mutanaamion kaltaisia vaikutuksia

Mielestäni hauska tuote, jota oli kiva kokeilla kerran, mutta en ostaisi toista kertaa. Sanoisinkin tämän olevan kiva hifistelytuote, jonka kokeilu piristi enemmänkin mieltä kuin ihoa. Kiinnostaisi myös kokeilla jonkin toisen merkin vastaavaa tuotetta, joten täytyy ehkä suunnata katse kohti eBayn ihmeellistä maailmaa :) Tuntuu muuten joka kerta hölmöltä kuvata itseään kangasnaamiossa, sillä kasvot näyttävät pöhköiltä :D

Oletko kokeillut mutaista kangasnaamiota? Miltä idea vaikuttaa sinusta? :)

4 kommenttia :

 1. Kaksiosaisen naamion saakin varmaan paremmin mallattua kasvoille. En ainakaan itse kovin helposti (niinä harvoina kertoina, kun kangasnaamioita käytän) saa kangasnaamiota asettumaan kasvoille niin, ettei se alkaisi repsottaa jostain kulmasta tai valahtisi vinksalleen kosteudesta huolimatta. Savinaamioita en juurikaan käytä, kun on kuiva naama;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksiosaisuus olikin naamion ehdoton plussa! :) perinteiset naamiot lähtisi tosin varmaan valumaan vielä enemmän, jos ne olisi myös kahdessa osassa...

   Poista
 2. Hyvä ja hauska idea mun mielestä, mutta siis mulla ton käyttö jäisi jo ihan ton vaikutusajan takia :D 40 minuuttia on aivan liian pitkä aika, kun mua alkaa nykyään jo muutaman minuutin jälkeen ahdistaa tollaset kangasnaamiot. Toki toi voisi olla eri, jos se kerran pysyy kasvoilla niin hyvin, mutta just sellaset inhottavat kasvoilta valuvat kangasnaamiot on jotain, mitä mä en kasvoillani pysty kovin kauaa pitämään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo ymmärrän täysin :D Mäkin itseasiassa ajattelin, että teen itselleni kivan nopean kasvohoidon tolla ja sit vaikutusaika onkin 40 min :D Mutta se tosiaan pysyy kasvoilla tosi hyvin, joten sen puolesta ei ole ongelmaa antaa naamion vaikuttaa pidempään :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017