2. lokakuuta 2017

Benefit Cosmetics they're real! - yksi suosikkiripsareistani


Tein pienen täsmäiskun Tukholman Sephoraan kuukausi sitten ja ostin sieltä mukaani yhden suosikkiripsiväreistäni: Benefit Cosmetics They're Real! Olen tietyllä tavalla nuuka kosmetiikkaostoissa ja ostan mieluiten edullisia ja hyväksi todettuja tuotteita, mutta jokin saa minut silti kerta toisensa jälkeen maksamaan lähes 30€ ripsiväristä, joka kuluu alle puolessa vuodessa. Välillä ihmettelen omaa logiikkaani (myös) kosmetiikkaostoksilla, sillä en raaski ostaa monta vuotta kestävää 50€ luomiväripalettia, mutta voin kuitenkin maksaa 30€ puolessa vuodessa kuluvasta tuotteesta. Haha. Tästä on onneksi monesti saatavilla jotain settejä, ja ensimmäisellä ostoskerralla sain yhden ripsivärin hinnalla myös pienen eyelinerin ja tällä kertaa minikoon samasta ripsarista :)


Ostin kyseisen ripsarin ensimmäisen kerran lähes kaksi vuotta sitten (ellen väärin muista), koska olin kuullut siitä kehuja. Kehut osoittautuivat paikkansa pitäviksi ja tykkään erityisesti ripsivärin harjasta. Sen päässä on tuollainen pieni nyppylä, joten sillä pääsee helposti myös nurkkaripsiin. Tykkään yleensäkin enemmän tällaisista silikonisista, kuin perinteisistä harjaksista.


Tässä kuva paljaista ripsistä ja sekä yhdellä että kahdella kerroksella :) Ripsari erottelee ripset hyvin ja saa ne näyttämään pitkiltä. Lopputulos on hyvin samankaltainen kuin Maybelline Lash Sensational -maskarassa, mutta tämä pysyy ripsissä paremmin. Maybelline ja monet muut ripsarit varisevat tai lähtevät osin pois päivän aikana, mutta Benefitillä tehdyt pysyvät aamusta iltaan samanlaisina. Tämä ei myöskään juurikaan siirry rasvoittuviin luomiini. Siihen vaikuttaa tosin paljon se, miten hyvin olen pohjustanut luomeni. Jos olen kunnolla pohjustanut ja puuteroinut ne, ripsari ei juurikaan siirry niihin :)


Benefit Cosmetics They're Real!
+ Erottelee ripset kauniisti
+ Saa ripset näyttämään pitkiltä
+ Joustava, kerrostettava koostumus
+ Pysyy ripsissä hyvin (ei karise)
+ Ei juurikaan siirry päivän mittaan luomille
+ Miellyttävä harjasosa 

- Kallis (noin 30€)
- Ei saa Suomesta (lähin Tukholman Sephora)
- Ei juurikaan lisää ripsiin tuuheutta

Oletko kokeillut They're Real -maskaraa? :)

8 kommenttia :

 1. Ei ole mulle tuttu, mutta vautsi miten kauniit ripset tolla saa! Sulla kyllä näyttäisi muutenkin olevan luonnostaan aivan ihanat ripset<3 :)

  Mä taas oon ehkä välillä vähän turhankin pihi ihonhoitotuotteiden kanssa, kun koitan aina mennä sieltä mistä aita on matalin ja pääsen halvimmalla :D Nykyään oon onneksi hieman jo muuttanut tapojani, mutta edelleenkään en voisi kuvitella edes maksavani jostain 50 ml kasvovoidepurnukasta 50 euroa, vaikka meikeistä se ei ole mulla summa eikä mikään. Ripsari on sellanen tuote, mihin oon itsekin valmis panostamaan rahallisesti ja mähän käytin tosi pitkään Shiseidon Full Lash Volumea, joka maksaa myös sen suunnilleen 30 euroa vähän ostopaikasta riippuen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mun ripset on tummat ja kivan kaarevat, mutta viime aikoina ne on menneet vähän huonompaan kuntoon, koska mulla on paha tapa hieroa silmiä (varsinkin aamuisin) :D

   Mä oon ihan samanlainen! Ei vaan millään raaski, ja jos sitä joskus kokeilisi ja menisi ihastumaan, joutuisi joka kerta sitten ostamaan sen kalliin purnukan :D En ole tainnut koskaan käyttää Shiseidon tuotteita, mutta toki voisin tuota ripsaria joskus koittaa :) Sitä taitaa kuitenkin saada ihan Sokoksilta ja Stockaltakin.

   Poista
 2. Katselin ko. ripsaria viime viikolla Puolan Sephorassa. Vaikka kuinka veti puoleensa, niin en raaski maksaa montaa kymmentä euroa yhdestä ripsiväristä. En muista mitä se maksoi Puolan zloteissa, mutta ihan liikaa joka tapauksessa. Paras ripsari on edelleenkin Maybellinen Lash Sensational, vaikka jotkin random-ripsarit ovat olleet älyttömän hyviä, esim. nyt mulla on käytössä Catricen Glam & Doll ripsari, joka on erinomainen alaripsille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään tosta Maybellinen ripsarista! Musta se erottelee ripset ja tuo niihin kivasti tuuheutta :) Catricen ripsivärejä en olekaan vielä kokeillut.

   Poista
 3. Hyvä kun muistutit tästä, mulla on tää vuosia sitten ollut ja muistaakseni pidin tästä. Itse kun en tarvi lisää tuuheutta vaan juurikin pituutta. Taidan laittaa seuraavan Escentualin tilaukseen tän mukaan. ^_^

  VastaaPoista
 4. Mä olen muuten ihan samanlainen, en ole koskaan tullut ajatelleeksi asiaa. Panostan 30€ ripsiväriin, mutta en raaski ostaa uutta palettia! :D Mutta toisaalta hyvä ripsiväri on parasta ja sen löytäminen voi joskus olla vaikeaa, joten siihen on valmis panostamaankin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla, etten ole ainoa! :D Tuo on totta! Loistavia paletteja taas löytyy niin paljon edullisestikin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017