3. syyskuuta 2017

Mitä minulle kuuluu?


Ihanaa alkanutta syyskuuta! 🍂 Tietyllä tavalla olen iloinen vuodenajan vaihtumisesta, koska rakastan syksyn pukeutumista ja tunnelmaa, mutta haikeaa se on joka vuosi sanoa hyvästit kesälle, jollaista meillä ei edes tänä vuonna tuntunut olevan... Halusin ensimmäistä kertaa tulla kirjoittelemaan teille henkilökohtaisempaa postausta, sillä blogi saattaa jäädä hieman taka-alalle elämässä tapahtuvien iloisten asioiden vuoksi :) Me nimittäin ostimme poikaystäväni kanssa juuri ensimmäisen oman asuntomme! Olemme puhuneet asiasta jo parin vuoden ajan ja kumpikin on säästänyt rahaa oikeaa hetkeä varten. Näimme sattumalta netissä kiinnostavan asunnon, josta päätimme pohdinnan jälkeen tehdä tarjouksen :) Tarjouksemme hyväksyttiin ja pian koittaakin muutto uuteen kotiin Itse muutto tulee tietysti viemään aikaa, mutta asuntoa täytyy myös remontoida paljon. Vaikka meillä on remonttimies apuna, jotain pikkujuttuja tulee varmasti tehtyä itsekin :)


Kuvat on siskoni yo-juhlista kesäkuulta Miehen kasvot on peitetty hänen toiveesta :)

Harmittaa jo valmiiksi, että muutto vie aikaa blogin kirjoittamiselta, koska minulla on hurjasti postausideoita, joita haluaisin päästä toteuttamaan. Tämä on minulle rakas harrastus, joten haluan panostaa siihen kunnolla. Tästä syystä postauksia saattaa tulla harvemmin, koska en halua julkaista mitään nopeasti tehtyjä tekstejä. Muuton lisäksi lähdemme myös Rodokselle viikoksi tässä kuussa, joten senkin vuoksi blogi saattaa olla syyskuun ajan hiljainen. Postauksia ilmestyy siis sitä mukaa, kun löytyy aikaa ja luultavasti kiireet helpottavat sitten lokakuussa :) Olen innoissani siitä, että tulevassa kodissa on enemmän tilaa omalle meikkinurkkaukselle ja oma piha mahdollistaa kuvaamisen ulkona luonnonvalossa! :)


Minkälaisia syyskuun suunnitelmia sinulla on? Tykkäätkö lukea kauneusblogeista myös henkilökohtaisemmista aiheista? :)

4 kommenttia :

 1. Mä tykkään lukea myös tällaisia postauksia, kirjoittelenhan itsekin välillä omaan blogiin näitä henkilökohtaisempia juttuja :) Onnittelut uudesta kodista! Toivottavasti remontti ja muutto sujuvat hyvin ja saatte kodin valmiiksi nopeasti :) Odottelen muuten enemmän kuin innolla sitten kuvia sun uudesta meikkinurkkauksesta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Mäkin tykkään lukea sun blogista henkilökohtaisempia juttuja :) Kiitos! Ehdottomasti teen postausta, kunhan saan meikkipöydän valmiiksi :)

   Poista
 2. Onnea uuteen kotiin! Mua kiinnostaa myös tälläiset postaukset kosmetiikan välissä, vaikka itse pysynkin vain kauneusjutuissa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017