30. syyskuuta 2017

Kolme korealaista tapaa kuoria ihoaRakastan korealaista ihonhoidon ajatusmaailmaa, joka poikkeaa meille tyypillisestä kolmivaiheisesta, pesu-kasvovesi-voide -rutiinista melkoisen paljon. Siinä missä monille länsimaalaisille ihonhoito on pelkkää pakkopullaa, panostavat korealaiset siihen todella paljon. He haluavat pitää ihostaan huolta mahdollisimman hyvin ja tarjota sille monenlaisia tuotteita. Perinteinen korealainen ihonhoitorutiini pitääkin helposti sisällään jopa yli kymmenen erilaista vaihetta. Olen toki aina ollut kiinnostunut ihonhoidosta, mutta silti olen huomannut korealaiseen ihonhoitoon paneuduttuani puutteita omassa rutiinissani. Aionkin ottaa käyttööni muutamia uusia tuotteita, mutta ajattelin aloittaa ihon viikottaisesta kuorinnasta. Monelle sekin on varmasti jo osa arkea, mutta minun täytyy myöntää olevani laiska kuorija, vaikka tiedän että sitä kannattaisi tehdä useammin. Etenkin nenäni mustapäät kaikkoaisivat helpommin, jos kuorisin ihoa säännöllisesti vähintään kerran viikossa. Lähdin tutustumaan korealaisiin kuorintoihin ja haluankin nyt esitellä teille kolme erilaista vaihtoehtoa :)


Dr. G Brightening Peeling Gel - kuorintageeli

Törmäsin ensimmäisen kerran kuoriviin geeleihin Kauneus & Terveys -messuilla muutama vuosi sitten japanilaisen V10-merkin puolesta. Tuote kuorii ihoa rakeettomasti, sillä siinä olevat aineet reagoivat ihon kuolleen solukon kanssa. Se tuntuu siis aivan tavalliselta geeliltä, jota pyörittelemällä kasvoista alkaa ikään kuin irrota kuollutta solukkoa. Samaan ideologiaan perustuu myös eBayn kautta tilaamani Dr. G Brightening Peeling Gel, joka on todella suosittu kuorintatuote Koreassa. Se on hellävarainen iholle, sillä se ei sisällä mitään mekaanisesti kuorivia rakeita. Geeli lupaa myös kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Tuote maksoi £8.11 / 60g.


Tuote toimii, kuten lupaakin: iholle alkaa muodostua pieniä rakeita, jotka luovat illuusion iholta poistuvat solukosta. Tosiasiassa kuollutta solukkoa ei kuitenkaan lähde ihan noin paljon vaan osa rakeista on myös itse tuotetta :D Rakastan käyttää tuotteita, joista näkee jotain konkreettista, joten siksi tykkään tällaisista tuotteista! Kuorinta on todella hellävarainen ja tekee ihosta pehmeän tuntuisen. Ehdottomasti plussa tälle tuotteelle :)


Neogen Bio-Peel Gauze Peeling Green Tea - kuorintalaput

Esittelin tuotteen aikaisemmin tekemässäni "Kiinnostavimmat korealaiset kosmetiikkatuotteet" -postauksessani ja vähän sen jälkeen päätin tilata sen kokeiluun. Laput tuntuivat keinolta, jolla olisi helppo lisätä kuorinta osaksi viikottaista ihonhoitorutiinia :) Tuote henkii korealaista innovatiivisuutta eikä vastaavanlaisia ole tarjolla Suomessa (korjatkaa, jos olen väärässä haha). Purkki sisältää 30 kuorintalappua ja maksoin siitä eBayssä £14.96. Vihreää teetä sisältävä versio sopii erityisesti epäpuhtaalle iholle, mutta valittavana on myös sitruunaa sisältävä versio, joka lupaa tehdä ihosta kirkkaamman ja tasaisemman sekä punaviiniä sisältävä versio, jolla on anti-ageing-ominaisuuksia. Punaviiniä sisältävän version kuorintalapuista voi tilata myös Suomalaisesta Bearel-verkkokaupasta*.


Laput ovat kaksipuolisia; verkkomaisella, karhealla puolella tehdään kuorinta ja pehmeällä puolella viimeistellään hoito. Laput ovat helppokäyttöisiä, koska sormet saa ujutettua niissä olevaan taskuun. Kuorinta tuntuu iholla tottakai karhealta, mutta ei mielestäni liian kuorivalta. Vähän tulee mieleen se, kun kissa nuolee kättä :D Tämä tuntuu vähän samalta! On tärkeää, että lappua enemmänkin sivelee kasvoilla, kuin pyörittelisi ja hankaisi kovasti, sillä kuollut solukko kyllä irtoaa kasvoilta helposti. Iho punottaa hetken kuorinnan jälkeen, mikä on täysin normaalia ja niin käy minulla muidenkin mekaanisten kuorintojen kanssa. Se ei ole vaarallista, vaan merkki pintaverenkierron lisääntymisestä kasvoilla :) Tuoksu on miellyttävä ja lopputulos aivan ihanan pehmeä. Tästä tuli heittämällä suosikkini!


Oli pakko sisällyttää tähän myös pieni vertailukuva, sillä tuo purkki on ihan VALTAVA! Vierellä normaali, 50 ml kasvovoide ja sen vierellä Lumenen 150ml naamio, joka jo sekin on mielestäni iso, mutta Neogenin kuorinta on vielä sitäkin isompi :D


Wish Formula C200 Bubble Peeling Pad - kuorintatyyny

Sain idean tämän postauksen toteuttamiseen, kun tilasin kaksi edellistä tuotetta. Sen jälkeen aloin miettimään, että haluan mukaan myös kolmannen kuorinnan, sillä kaksi kuulostaa tylsältä. Aloinkin googlettelemaan erilaisia tuotteita ja törmäsin tällaiseen kuorintatyynyyn. Jälleen kerran innovatiivisuutta, jota ei länsimaisissa tuotteissa näe! :) Kaksi edellistä tuotetta ovat sellaisia, joita näen tilaavani uudestaan ja uudestaan, mutta on myönnettävä, että tämä tuote taas on sellainen one-time-try. Tuote lupaa jälleen kerran kuoria ja kirkastaa ihoa ja sitä voi käyttää jopa suihkussa sekä kasvoille että vartalolle. Tuote kuorii ihoa mekaanisesti, mutta osittain myös kemiallisesti sisältämiensä maito- ja glykolihappojen (AHA) vuoksi. Tilasin tämänkin eBaystä, jossa se maksoi £5.30 ja yhtä tyynyä voi käyttää 3 kertaa.


Pakkaus sisälsi Peeling Base -liuoksen ja puuterivippaa muistuttavan tyynyn. Googletellessani tuotteesta selvisi, että toisinaan liuos onkin jo valmiiksi imeytetty sieneen, mutta minä sain version, jossa se tuli erillisessä pussissa. Kaadoin liuoksen tuotteen pakkaukseen ja upotin tyynyn sinne.


Kun tyyny oli kauttaaltaan kuorintaliuoksen peitossa, puristelin sitä kevyesti, jotta vaahtoa alkoi ilmaantua. Myös tällä kasvot käydään läpi kevyesti pyörittelemällä ensin karhealla ja sen jälkeen pehmeällä puolella. Tuote tuntui iholla miellyttävältä eli ei liian kuorivalta. Tuoksu on kivan sitruksinen. Ihosta tuli ihan pehmeä, mutta kuorintatulos ei yltänyt mielestäni edellisten tasolle. Tuotteen ehdoton miinus on hankala jatkosäilytys, sillä pakkaus ei ole uudelleen suljettava.


Yhteenveto: Kuorintalaput ja kuorintageeli jäävät takuulla vakituiseen käyttöön ja aion tilata niitä tai vastaavia tuotteita uudestaan. Minusta on kiva vaihdella kuorintametodia välillä :) Kuorintatyynyä oli hauska kokeilla, mutta kuorintatulos ja tuotteen hankala käytettävyys eivät saa minua ostamaan sitä jatkossa. Sen käyttö tulee myös kalliimmaksi, kuin muiden. Kuorintalaput ja -geeli ovat sen verran kivoja tuotteita käyttää, että välillä tekisi mieli kuoria iho useamminkin, kuin vain kerran viikossa! :D Eli mission accomplished - ihon kuorinnat ovat vihdoin osa jokaviikkoista ihonhoitoani!

Minkälainen kuorintatuote on sinun suosikkisi? Tykkäsitkö tämäntyylisestä tuotteiden esittelystä? :)


*Affiliate-linkki, jonka kautta tehdyistä ostoista saan pienen komission.

6 kommenttia :

 1. Mä tykkään käyttää kaikenlaisia sekaisin, koska musta yksi ei vain riitää. Eli käytän ihon tarpeiden mukaan, niin mekaanisesti, happojen avulla kuin näitä "vesikuorintojakin" sekä kuorintalappuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan :) ja kivahan se on vaihdella tuotteita.

   Poista
 2. Mun suosikki on tällä Medik8:n kuorintalaput (eli joo, löytyy näitä myös Suomesta), joista olen tykännyt juuri helppouden ja tehokkuuden vuoksi. Jos tahdon oikein jytyn kuorinnan, niin sitten ehdottomasti hedelmähappokuorinta. Supermoodilta löytyy tehokkain kuorinta, mitä olen testannut. Mä en ole lämmennyt yhtään noille geelikuorinnoille, musta se ei tehnyt iholle mitään ja oli hankalaa pestä pois. Välillä tykkään käyttää myös yhtä voidemaista kuorintaa, missä on mm. siemeniä kuorimassa. Eli paljon vaihtelen kuorintoja minäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löytyy suomalaisiltakin merkeiltä :) Mulla on ordinaryn AHA-kuorinta, joka ei tunnu tekevän yhtikäs mitään, mutta happikuorinnoissakin on paljon eroja :) Tämä geelikuorinta on kyllä helppo pestä pois ja se kuorii ihoa hyvin.

   Poista
 3. Mua onkin kiinnostanut kokeilla Neogenin lappusia, mutta mulla on nyt käytössä niin monta kuorivaa (happo)tuotetta, että pitää olla malttia ettei kuori ihoa liikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei kannata olla liian montaa kuorivaa tuotetta samaan aikaan, koska sitten ei malta pitää kunnollista taukoa välissä :D

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017