13. syyskuuta 2017

Hitti vai huti? Korealainen peel off -kuppinaamio


Bongasin kuvassa näkyvän kuppinaamion Helsingin Sokoksen uudistuneelta kosmetiikkaosastolta hetki sitten ja nappasin sen testiin. Naamio houkutteli korealaisella innovatiivisuudellaan ja oli kaiken lisäksi myös edullinen. Olen peel off -naamioiden fani, mutta niitä tulee käytettyä tosi harvoin, joten kiinnostuin myös naamion siitä ominaisuudesta. Kyseinen tuote on Ettang Charcoal Peel Off Cup Pack eli hiiltä sisältävä kuppinaamio :) 


Kuppiin pakattu jauheseos on tarkoitus sekoittaa veden kanssa, jolloin sen saa levitettyä kasvoille. Valittavana olisi ollut muutama erilainen vaihtoehto, mutta valitsin seka- ja rasvoittuvalle iholle tarkoitetun hiiltä sisältävän version. Naamiolla oli hintaa 4,90€ ja se on tarkoitettu yhdellä kerralla käytettäväksi. Mukana tulee pieni spaatteli, jolla vesi on helppo sekoittaa seokseen. Ohjeissa jauhe tuli ensin kaataa kupista pois, jonka jälkeen sinne laitettiin vettä merkkiviivaan asti. Tämän jälkeen jauhe laitettiin takaisin kuppiin ja se sekoitettiin tasaiseksi massaksi.


Odotin naamion muuttuvan lähes mustaksi, mutta se jäikin väriltään hailakan harmaaksi. Yllätyin myös siitä, että naamio muuttui paakkuiseksi, lähes hyytelömäiseksi todella nopeasti. Nappasin siitä vain yhden kuvan ja jo tämäkin aika oli sille liikaa. Tai sitten sekoitin sitä liian kauan. Ohjeissa ei mainittu, että naamio jähmettyy nopeasti, joten se tulee sekoittaa kevyesti ja levittää kasvoille nopeasti. Olisi ollut myös kiva, jos pakkauksessa olisi mainittu naamion olevan juurikin tällainen "kumimainen". Aasiassa kuminaamiot ovat tällä hetkellä kova hitti ja kerroinkin hetki sitten yhdestä valmiiksi kumimaisesta naamiosta.


Lopputulos ei siis ollut ihan toivotunlainen, sillä naamio tosiaan paakkuuntui niin pahasti, että eihän sitä voinut kasvoille levittää.... Se ei ensinnäkään tarttunut ihoon saati sitten levinnyt sille tasaisesti. Tämä oli siis iso pettymys :/


Onnistuin yhteen kohtaan saamaan naamiota niin, että jotenkuten pystyin repimään siitä peel off -naamioiden tyylisesti liuskan irti. Mutta that's it. Naamio oli siis pettymys, mutta jostain syystä haluaisin kuitenkin antaa näille vielä mahdollisuuden. Seuraavalla kerralla aion tosin testata jotain toista vaihtoehtoa ja tehdä sekoitusprosessin nopeammin :)


Kaiken kaikkiaan kiva konsenpti ja trendikäs idea, mutta toteutus ei ollut minun mieleeni. Ensimmäisen kokeilukerran jälkeen tuote oli melkoinen huti, mutta haluan tosiaan vielä kokeilla, jos saisin sen toimimaan. En kuitenkaan ihastu ajatukselle, että naamio ei välttämättä jokaisella kerralla toimi, kuten sen pitäisi.

Miltä tällainen kuppimainen, itse sekoitettava naamio kulostaa? Onko joku kenties kokeillut tätä ja saanut sen toimimaan? :)

14 kommenttia :

 1. Ehdottomasti pitää kokeilla, kauneushoitoloissa yleensä ihan paras vaihe, kun pistävät tällaisen kumimaisen naamion, se tekee iholle ison eron. :) Harmi, että ohjeet olivat hivenen vajavaiset.

  VastaaPoista
 2. Katselin näitä naamiokupposia itsekin Sokoksessa jokin aika sitten. Naamiot kiinnostaa aina, mutta en tiedä onko sekoitettavat jutut ihan mun mieleen. Harmi, ettei toiminut niin kuin pitäisi. Peel-off -maskin pitäisi todellakin irrota ihan toisella tapaa kuin nyt sulla. Ja muutenkin levittyä paljon paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näitä itsesekoitettavia koko ajan jaksaisi, mutta silloin tällöin ovat kivoja :)

   Poista
 3. Näin tälläisiä myös Sokoksella, mutta minusta vitonen yhdestä naamiokerrasta on aika paljon. Siihen hintaan saa ison tuubin esim. Freemanin savinaamioita, jotka ovat tosi hyviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onhan se toki kova hinta kertakäyttöisestä naamiosta, mutta nämä ovatkin sellaisia satunnaisia juttuja eivätkä joka viikkoisia naamioita :)

   Poista
 4. Hauska idea, mutta toteutus kuulostaa jotenkin ehkä vähän turhan hankalalta mun makuuni. Harmi ettei tää eka käyttökerta vakuuttanut suakaan, mutta ensi kerralla osaatkin sitten jo paremmin, kun tiedät vähän miten naamio käyttäytyy yms. :) On muuten ihan mahtavaa, kun sun blogista saa lukea aina tällaisista uusista ja vähän erikoisemmistakin kosmetuotteista! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua taas aina houkuttavat kaikki tällaiset hassut ja erikoiset jutut, vaikka tämäkin vaatii vähän kärsivällisyyttä ja säätämistä :D Ensi kerralla olen tosiaan viisaampi ja levitän naamion vikkelästi kasvoille :) Ihana kuulla Linda, kiitos kivoista sanoistasi <3

   Poista
 5. Korealainen kosmetiikka kyllä kiinnostaa :) Näköjään näitä naamioita lyötyy myös sokoksen verkkokaupasta, joten voisin lisätä muutaman tällaisen ostoslistalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testaa ihmeessä, mutta muista toimia nopeammin kuin minä :D

   Poista
 6. Modeling/kuminaamiot kiinnostaa muakin tosi paljon, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi kokeilla niitä! Harmi, että tää ei toiminut odotetulla tavalla. Tuo kirsikankukkalusikka on muuten yli-ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan myös innolla, jos tänne tulee lisää tämäntyylisiä naamioita joltain toiselta merkiltä :) Haha, se on löytö eBaysta! Ajattelin, että se on kiva kuvauspropsi :)

   Poista
 7. Mielenkiintoinen konsepti, mutta voisi tosiaan olla vähän liian hankala mun käyttööni :D Kaikki erikoiset naamiot kyllä kiinnostaa aina, joten ehkä pitää tutustua näihinkin vähän paremmin vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tutustua, koska ehkä mä en vaan osannu käyttää tätä oikein :D

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017