16. heinäkuuta 2017

Testissä kehuttu Maybelline Lash Sensational


Olen jo noin puolentoista vuoden ajan vannonut Too Faced Better Than Sex -ripsivärin nimeen ja olenkin ostanut sitä aina satunnaisilta Sephora-reissuilta. Noin kolmenkymmenen euron hinta ja vaikea saatavuus ovat saaneet minut kuitenkin suuntaamaan katseeni helpommin saatavilla oleviin, edullisempiin vaihtoehtoihin. Vaikka olen toisaalta sitä mieltä, että se ripsiväri todellakin on hintansa arvoinen, on se kuitenkin todella iso summa tuotteesta, joka kestää kuitenkin vain max 6 kuukautta. Muistelin törmänneeni hyviin arvosteluihin Maybelline Lash Sensational -ripsiväristä, joten nappasin sen mukaani testiin :) Onko maskara kehujensa arvoinen?


Maybelline Lash Sensational -ripsiväriä kuvaillaan seuraavasti: "Tuuheuttava viuhkamainen maskara, jolla saat sensaatiomaisen tuuheat ja viuhkamaisesti levittyvät ripset." Sitä markkinoidaan myös "washable mascara" eli sen saa poistettua ripsistä pelkkää lämmintä vettä apuna käyttäen. Suomenkielisillä sivuilla se tosin kehotetaan poistamaan silmämeikkiputsarilla, mutta voin kertoa, että tämä ripsari tosiaan pyyhkiytyy ripsistä pelkällä vedellä.


Ripsivärin harjasosa on erikoinen ja se koostuukin kymmenestä kerroksesta harjaksia, jotka takaavat ripsien viuhkamaisen lopputuloksen. Suomenkielisellä sivulla niita tosiaan kerrotaan olevan vain kuusi, mutta käytin lähteenä alkuperäistä sivustoa. Pidän harjan kaartuvasta muodosta, jonka koveralla puolella on helppo myötäillä ripsien omaa muotoa ja levittää väriä alaripsiin. Kuperan puolen pidemmillä harjaksilla maskaran kerrostaminen onnistuu kauniisti. Annetaan kuvien puhua puolestaan, ja tässä olisikin kuvia ripsistäni ilman, yhdellä kerroksella ja kahdella kerroksella :)Ripseni ovat luonnostaan melko tummat ja pitkät, mutta ripsivärillä toivon saavani niihin erityisesti lisää massaa eli tuuheutta. Yhdellä kerroksella ripsistä tulee kauniin erotellut, mutta mielestäni niissä ei ole vielä tarpeeksi tuuheutta. Kahdella kerroksella ripsistä saa mielestäni todella kauniit! :) Ripset paakkuuntuvat aavistuksen tyvestä, mutta se ei minua haittaa, koska se nimenomaan tuo niihin tuuheutta. Pidän tästä ripsiväristä kovasti ja ostan sitä varmasti jatkossakin. Lopputulos on kauniin eroteltu ja ripsiväri ei juurikaan varise silmien alle. Tykkään myös siitä, että poistaminen käy helposti pelkällä vedellä. Poistan meikit joka ilta puhdistusöljyn avulla ja muutaman kerran tein sen virheen, että koitin poistaa myös silmämeikit sen avulla. Lopputuloksena ripsiväri liimautuu ihoa vasten ja sen joutuukin poistamaan erillisen silmämeikkiputsarin avulla. Suosittelen siis pysymään ihan vain siinä vedessä :DYhdellä kerroksella saa aikaiseksi kivan luonnollisen lopputuloksen, mutta laitan lähes poikkeuksetta aina kaksi kerrosta. Viimeisessä kuvassa ripsiväriä on lisätty myös alaripsiin.

Maybelline Lash Sensational 
+ Edullinen (n. 15€)
+ Helposti saatavilla
+ Erottelee ripset kauniisti
+ Kerrostettavissa
+ Helppo poistaa pelkällä lämpimällä vedellä
+ Ei ole juurikaan kuivahtanut tuubiin, vaikka se on ollut käytössäni jo lähes kaksi kuukautta

- Kaipailisin vielä aavistuksen lisää tuuheutta
- Tarttuu päivän mittaan rasvoittuville luomilleni (niin käy tosin kaikille kokeilemilleni ripsiväreille)Oletko sinäkin jo kokeillut tätä kehuttua ripsiväriä? :)

14 kommenttia :

 1. Lash Sensational on yksi mun lemppariripsreista. Tykkään sen harjan muodosta, koska saan sillä parhaiten väriä ripsiin. Ripseni ovat kovin nysät, joten mitään ihmeempää volyymia tai pituutta en niihin saa juuri millään ripsarilla, jollen käytä ripsiprimeria. Lash Sensational pysyy mulla melko hyvännäköisenä koko päivän eli ei liiku mihinkään omalta paikaltaan;)
  Hienosti näyttää tekevän pituutta sun ripsiin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä yhtään ihmettele, että monet on ihastuneet tähän! :) mäkin tykkään juurikin sen harjaosasta, mutta tuotteen koostumuskin on oikein kiva :)

   Poista
 2. Tämä oli pitkään oma suosikkini, tekee todella kauniit ripset :) Nyt olen kuitenkin lähtenyt kokeilemaan erilaisia muitakin ja löytänyt esim. essencen muutaman euron ripsivärin joka vetää tälle vertoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on kokemusta yhdestä Essencen ripsarista, mutta siihen verrattuna tämä on parempi. Oon kyllä ollut aikeissa testata muitakin sen merkin ripsareita, koska ei se ensimmäinenkään huono ollut :)

   Poista
 3. Oon miettinyt tämän hankintaa jo jonkin aikaa, kiva siis kuulla positiivisia kokemuksia. :)

  VastaaPoista
 4. Tämä on mun suosikki, mutta vedenkestävä versio ei vaan toiminut yhtään. Se oli aivan kuin toisesta maailmasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai onpa outoa! :D vedenkestävät maskarat ei oo yhtään mun juttu, koska inhoon ettei niitä saa millään pois :D

   Poista
 5. Ihanat kuvat! <3 Täytyy varmaan kokeilla tätä, sillä mäkin olen tykännyt tosi paljon tuosta Too Facedin Better Than Sex -ripsarista. Tää ripsari taitaa multa jostain testilaatikosta löytyäkin, jos en ihan väärin muista.

  PS. Sulla on kyllä tosi kauniin muotoiset silmät ja kauniit kulmatkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia <3 Koeta ihmeessä, jos se sattuisi vielä löytymään sulta kotoa :)

   Poista
 6. Tää on ihan paras ripsiväri! Mulla ei juurikaan tartu päivän mittaan omille rasvaluomilleni 😊👍🏼 -A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Mulla tarttuu vähän, mitä tapahtuu kyllä kaikkien ripsareiden kanssa :P

   Poista
 7. Piti oikein tulla lukemaan tää sun postaus tästä ripsarista :-D Pitikö toi taivutukset kuinka hyvin? Tartteisin taivutusten pysymisen takia vedenkestävän version mutta oon kuullut, ettei se oo niin hyvä kuin tää tavallinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hauska! :D Mä en koskaan taivuta ripsiä, joten en valitettavasti osaa sanoa :/

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017