13. heinäkuuta 2017

Ruisrockin glittermeikki ja kampaukset


Kesälomani alkoi mukavasti viime viikonloppuisella Ruisrockilla, jossa saimme nauttia upeasta säästä ja hyvistä artisteista! Festareilla oli tosi monia artisteja, joita tykkäsimme kuunnella ja katsella, mutta suosikkini olivat Alma, Sanni, Charli XCX ja Martin Garrix. Perjantai oli mielestämme vähän pettymys, mutta se johtui ainoastaan siitä, että alueen järjestelyt eivät toimineet. Alueella oli ihan naurettavan paljon porukkaa, joten tuntui ettemme muuta tehneetkään kuin jonottaneet! Onneksi lauantaina järjestelyt toimivat paremmin ja se korvasi perjantaisen harmituksen :) Aurinko porotti kuumana, ruoka oli hyvää, artistit loistavia ja väentungos ei ollut samanlainen kuin perjantaina :) Ajattelin esitellä teille festarilookiani, sillä mielestäni sain aikaiseksi kivannäköiset kampaukset ja meikit kumpanakin päivänä!


Letit kuuluvat festarilookiin, joten tänä vuonna tein perjantaiksi tällaisen lettikampauksen! Yhdistin kaksi hollantilaista lettiä, jotka sidoin yhteen invisibobble nanolla takaraivolle. Muut hiukset kiharsin rennoille kiharoille Cloud Nine -suoristusraudalla. Rento, mutta näyttävä kampaus, joka pysyi hyvin ja piti etuhiukset poissa silmiltä :)


Tämän vuoden ykkösjuttu festarimeikissä oli selvästi glitter, joten sellaista halusin kokeilla minäkin. Perjantaina yhdistin glitterin koristestrasseihin ja vaaleanpunaiseen meikkiin. Festareilla oli Glitternistin piste, jossa olisi saanut käydä laittamassa glitterit, mutta halusin koittaa tehdä ne itse :) Todella upeita glittermeikkejä näkyikin festareilla siis runsaasti!

Näin glitter-meikki syntyi:
Tarvitset glitteriä, ripsiliimaa ja strasseja. Ostin glitterit sinellistä, ripsiliimana oli Grimasilta ja strassit eBaystä.
1. Sekoita valmiiksi haluamasi glitterit esimerkiksi wc-paperin päällä. Käytin vaaleanpunaista ja shampanjaista glitteriä.
2. Töpöttele ripsiliimaa haluamaasi kohtaan kevyelti.
3. Painele liiman päälle glitteriseosta.
4. Lisää tarvittaessa liimaa ja glitteriä, kunnes olet tyytyväinen lopputulokseen.
5. Koristele strasseilla, jotka voi kiinnittää samalla ripsiliimalla. Lisäsin strassit myös silmien sisänurkkiin.


Lauantaina tein hiuksiin laineita lainerautaa apuna käyttäen. Yhdistin niiden kanssa space bunsit, jotka oli todella helppo tehdä! Jaoin hiukset puoliksi ja peukaloa apuna käyttäen rajasin jakauksen molemmin puolin ikään kuin v:n malliset osiot, jotka kiinnitin invisibobble nanoilla. Tupeerasin osiot, pyöritin ne ponnareiden ympäri ja kiinnitin pinneillä. Jos aikaa olisi ollut enemmän, olisin varmaan koittanut yhdistää niiden kanssa myös pienet hollantilaiset letit :) Meikki ei valitettavasti erotu näistä kännykkäkuvista kovin hyvin, mutta nyt yhdistin glitterit oranssihtavaan luomiväriin ja tekoripsiin. Tykkäsin molempien päivien lookeista todella paljon! :)


Kaiken kaikkiaan olin kuitenkin ihan tyytyväinen festareihin, ja varmaan jonottelu, odottelu ja tungos kuuluvat asiaan. Ainakin sai viettää viikonlopun erinomaisessa seurassa ja säässä hyviä artisteja kuunnellessa :) 

Olitko sinäkin Ruisrockissa? Miten festarit sujui ja oliko sullakin glitterit poskilla? :) 

4 kommenttia :

 1. Ruisrockissa en ole käynyt, en ole festari-ihminen. En kestä ihmisjoukkoja ja en kuuntele musiikkia, heh, semmonen täti;)
  Sulla on tosi nätti festarilook vaatetusta myöten:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en ole perinteinen festari-ihminen, koska telttaan mua ei esimerkiksi saa :D Peruseräjormailu on eri asia, mutta festaritelttailu iso nounou! Ihmisjoukot ahdistaa muakin vähän, mutta muuten tykkään festareista :) Kiitos Sari!

   Poista
 2. Kummatkin lookit näyttää ihan superhyviltä<3 Munkin pitäisi ehdottomasti päästä kokeilemaan jotain kunnon glittermeikkiä! :D En ollut ite ruississa tänä(kään) vuonna. Näin turkulaisena ne olis ihan superhelpot festarit, kun ei tarvis miettiä mitään majoituksia tms. mutta mä en nykyään oikein siedä mitään tungoksia ja väenpaljoutta. Alkaa heti ahdistaa sellanen, joten päätin suosiolla kiertää festarit tänä vuonna kaukaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda<3 Nyt vaan suuntaat askartelukauppaan ja kokeilet! Jos ei ole mitään sopivaa juhlaa tiedossa, ni aina voi kokeilla edes omaksi iloksi :D Oon kade sulle, koska noi festarit tuli maksaa majoituksen kanssa ihan helvetin paljon ja tietenkin siinä on sitä omaa säätöään :D Tungokset ja väenpaljous on munkin mielestä se festareiden ikävin osa, mutta suurimmaksi osaksi lauantaina saatiin katsella ja kuunnella esiintyjiä aika väljästi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017