1. kesäkuuta 2017

Aasialaisen ihonhoidon salaisuus - kangasnaamiotKorean kosmetiikkamarkkinat ovat täynnä toinen toistaan ihanampia tuotteita, joista minäkin olen innostunut ihan toden teolla! Korealaiset tuotteet kiehtovat innovatiivisuutensa ja tehokkuutensa vuoksi sekä vetävät länsimaalaisia kuluttajia puoleensa myös erikoisten pakkaustensa vuoksi. Tykkään erityisesti siitä, että korealaiset tuotteet tuovat kauneusrutiiniin jotain pientä ekstraa. Se voi olla joku täysin uudenlainen tuote, erikoinen pakkaus, uudella tavalla ideoitu tuote tai jotain muuta, mutta yleensä niissä on jokin kiva juju :) Joskus ne saattavat ensi alkuun tuntua vitsiltä, mutta käyttökertojen myötä voikin todeta tuotteen olevan tehokas! Tällainen esimerkki on mm. iholla vaahtoava naamio, joka saa väkisinkin suupielet kääntymään ylös. Naamiohetki ei tosiaan ole täysin tavallinen :DJos minun pitäisi valita lempijuttuni korealaisessa kosmetiikassa, valitsisin tällä hetkellä kangasnaamiot! Kangasnaamiot eroavat perinteisista naamioista siten, että niiden avulla iholle saa imeytettyä tuotteita entistä tehokkaammin, sillä kangas estää hoitonesteen mahdollista haihtumista iholta. Jos kaipaan ihohuokosia puhdistavaa tai talia puoleensa vetävää naamiota, käännyn edelleen kuivuvien savinaamioiden puoleen, mutta kosteutusta tai heleytystä hakiessani, tartun nykyään kangasnaamioon.Tilasin jokunen aika sitten ebay:n kautta Etelä-Koreasta ihanan 15 kappaleen setin Innisfree It's Real Squeeze Mask -kangasnaamioita todella edulliseen noin 17€ yhteishintaan. It's Real Squeeze Mask on kolmesta kangaskerroksesta koostuva naamio täynnä ihoa hellivää hoitonestettä ja yhdessä naamiossa on sitä 20 ml verran. Jos kiinnostaa, tältä sivulta voi lukea Innisfreen kolmesta eri naamiotyypistä lisää.

Pakkaus sisälsi useita erilaisia naamioita; manukahunaja, lime, acai-marja, aloe vera, granaattiomena, vihreä tee,......shea-voi, karhunvatukka, kurkku, riisi ja kiivi. Olen kokeillut jo aika montaa naamioista, mutta varsinaisesti en ole huomannut eroja niiden välillä. Kaikki naamiot ovat tuntuneet iholla miellyttäviltä ja tehneet kasvoista pehmeän ja kosteutetun tuntuiset. Naamioissa on hyvin kevyt tuoksu, joka vaihtelee naamion raaka-aineiden mukaan.Naamiot asettuvat kasvoille suhteellisen hyvin. Ne eivät täysin myötäile esimerkiksi nenääni, vaan ovat siitä kohti aavistuksen liian isot. Naamio ylettyy kunnolla kasvojen reunoille ja pysyy iholla hyvin. Ainoastaan leuan kohdalta naamio lähtee pikkuhiljaa irtoamaan, sillä se ylettyy sen verran pitkälle.Innisfree It's Real Squeeze Mask
+ Edullinen hinta (yksittäin ostettuna parin euron luokkaa, mutta settinä kappalehinta jää alle euron.)
+ Asettuu ja pysyy kasvoilla hyvin
+ Näyttävät pakkaukset
+ Tekevät ihosta pehmeän ja kosteutetun tuntuiset
+ Eivät jätä kasvoja tahmeiksi

- Pitää tilata ulkomailta (itselleni tämä ei ole miinus, mutta toisille se varmasti on)


Vaikka tykästyin näihin Innisfreen kangasnaamioihin, tulen varmasti tilaamaan seuraavan settini joltain muulta merkiltä, sillä nälkä kasvaa syödessä :)  Pakko muuten vinkata siitä, että Elevenille on juuri tullut myyntiin Skin79, jonka tuotteet vaikuttavat supermielenkiintoisilta ja nimenomaan innovatiivisilta. Aion ehdottomasti tilata merkin tuotteita jossain kohtaa! :)Oletko sinä hurahtanut kangasnaamioihin? :)

12 kommenttia :

 1. Onpas ihanan näköiset nuo pussit! :) Mä en ole kokeillut kangasnaamioita (tai ehkä joskus vuosia sitten jotain, mistä ei edes muistu mieleen mitään sen erityisempää muistikuvaa). Nämä kyllä kieltämättä näyttää tosi houkuttelevilta jo pelkästään pakkausten perusteella, millä on iso merkitys itselleni, kun valkkaan tuotteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ihastuin näiden ulkonäköön :) suosittelen ehdottomasti kokeilemaan kangasnaamioita. En enää luopuisi niistä :)

   Poista
 2. Ihanan raikkaan näköiset pakkaukset ja todella mahtava valikoima:) On mistä ottaa, sano;)
  Innisfree on mulle vähän vieraampi korealainen merkki. Youtubessa (missäpä muualla...?) olen nähnyt paljonkin kiinnostavia Innisfreen tuotteita, joita en sitten ole löytänyt kovin helposti monestakaan verkkokaupasta. Jotain yksittäisiä tuotteita löytyy, mutta ei tietysti sitten niitä mistä olisin itse kiinnostunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Valinnanvaikeus iskee, kun miettii minkä laittaisi :) onneksi on jo olemassa useita luotettavia verkkokauppoja, joista ostaa korealaisia tuotteita, joten ehkä jossain kohtaa myös innisfreetä :)

   Poista
 3. Olen. Käytän todella usein viimeisenä hoitona sellaisina ihon tehohoitopäivinä kun ensin kuorin ihon, jonka jälkeen laitan puhdistavan naamion ja sen jälkeen vielä ihoa kosteuttavan kangasnaamion lopuksi. Toimii ihan älyttömän kosteuttamaan ja rauhoittamaan ihon muun puunauksen jälkeen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä käytän monesti samalla tavalla ja iho jää ihanan pehmeäksi ja kosteutetuksi :)

   Poista
 4. Ihanan raikkaan näköiset pakkaukset! <3 Mä oon muutamia kangasnaamioita testannut ja ne on kieltämättä mielenkiintoisia ja tykkään juuri siitä, etteivät ne kuivu iholle samoin kuin vaikkapa savinaamiot. "Perinteiset" kasvonaamiot on ehkä kuitenkin enemmän se mun juttu, vaikka välillä onkin kiva käyttää kangasnaamioita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ihastuin noihin pakkauksiin :) musta on kiva, kun valinnanvaraa on niin paljon, että jokainen voi valita juuri sellaisia tuotteita, joista tykkää ja jotka sopivat omalle iholle :) luulen kyllä, että sun kuiva iho tykkäisi kangasnaamioista! :)

   Poista
 5. Naamiofanaatikolle tää postaus oli täyttä kultaa :D Näitä on pakko hankkia ja pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla! :) Nyt äkkiä tilaukseen! :D

   Poista
 6. Innisfreen naamiot on ihan parhaita; edullisia, nätit pakkaukset ja toimiva tuote!:) aion toki kokeilla vielä monen muunkin merkin kangasnaamioita mutta on hyvä olla tällaisia takuuvarmoja naamioita joihin palata.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017