11. huhtikuuta 2017

Vichy Dermablend & rasvoittuva iho


Lupailin teille Meikkipäät-boksista kirjoittaessani laajempaa arvostelua sen mukana tulleesta Vichy Dermablend Fluid Corrective Foundation 16h -meikkivoiteesta, jota olen testaillut ja arvioinut tässä jo noin kuukauden ajan. Olen halunnut testata meikkivoidetta jo pitkään, mutta sävyvalikoiman heikkous ja apteekkitason hinta ovat saaneet minut toistaiseksi pitämään näppini erossa siitä. Sain Meikkipäät-boksin lahjaksi, joten se olikin mitä oivin tilaisuus päästä vihdoin kokeilemaan tuotetta! :)


Kun Dermablend-tuotteet tulivat markkinoille, varmaan kukaan ei voinut välttyä näkemästä videota tai kuvaa miehestä, jonka koko kroppaa peittävät tatuoinnit peitettiin Dermablend-meikkivoiteella. Tuohon tarkoitukseen paras on ilmeisesti sarjan vartalomeikkivoide, mutta myös kasvoille tarkoitettu meikkivoide sisältää pigmenttiä jopa 25%. Peittävyyden lisäksi Dermablend lupaa olla kasvoilla luonnollisen näköinen ja kestävän jopa 16 tunnin käytön. Plussaa tuote saa myös aurinkosuojakertoimesta 35.Dermablend-meikkivoide maksaa apteekeissa noin 30€ ja siitä on saatavilla Suomessa vain kolmea eri sävyä, mikä on harmi, sillä noin suppeasta sävyvalikoimasta ei mitenkään löydy kaikille sopivia vaihtoehtoja. Olinkin siis aivan todella innoissani huomatessani, että meikkivoiteen sävy 15 Opal on keltapohjainen ja juuri sopivan vaalea iholleni! Voide on koostumukseltaan sen verran paksua, ettei se lähde valumaan norona kädellä, mutta levittyy kuitenkin erinomaisesti. Laitoin sävyvertailun vuoksi Dermablendin viereen L'Oréal Infallible 24 h -meikkivoidetta, joka on iholleni aavistuksen liian oranssi.

EDIT 17.4.2017: Olen kiinnittänyt postauksen julkaisun jälkeen enemmän huomiota meikkivoiteen sävyyn ja tullut siihen tulokseen, että sävy ei olekaan niin keltapohjainen kuin olin ajatellut. En osaa täysin arvioida sen sävyä, sillä tiettyihin meikkivoiteisiin verrattuna se on kellertävä, mutta toisaalta se näyttää kasvoillani sittenkin vähän pinkiltä. Tätäkin kuvaa katsoessa Opal on selkeästi kellertävä Porcelain-sävyn vieressä. Netissä kuitenkin puhutaan Opalista keltapohjaisena, joten en tiedä miksi se näyttää kasvoillani pinkiltä, mutta kaulallani jopa aavistuksen oranssilta.Ennen ja jälkeen* -kuvat näyttävät selvästi kuinka hyvin meikkivoide peittää ihon virheet lopputuloksen ollessa kuitenkin melko kuulas. Peittävissä meikkivoiteissa suurin pelko on pakkelimaisen paksu ja tunkkainen lopputulos, joten olen ollut positiivisesti yllättynyt Dermablendiin. Ihollani on selvästi punaisuutta, epätasaisuutta ja laajentuneita ihohuokosia sekä mustapäitä, mutta Dermablend peittää kaikki todella hyvin! En usko, että olen aikaisemmin käyttänyt mitään näin peittävää meikkivoidetta. Käytin levitykseen beautyblender-meikkisientä.

*Kuvassa kasvoilla vain Dermablend eli ei peitevoidetta tai puuteria edes silmien alla, huulissa sävyttävä huulivoideTässä vielä kasvot, kun koko meikki on viimeistelty. Loppputulos on mielestäni todella kaunis! Pidän siitä, että iho näyttää edelleen iholta, vaikka varmasti Dermablendillä voisi saada aikaiseksi myös paksumman kerroksen. Itselleni riittää yksi kerros ja beautyblenderin ansiosta meikkivoiteen saa levitettyä ohuesti ja kauniisti.

Ihoni rasvoittuu t-alueelta jo parissa tunnissa enkä ole vielä löytänyt yhtäkään meikkivoidetta, joka pitäisi sen luonnollisen mattaisena koko päivän. Harmikseni siihen ei pystynyt Dermablend-meikkivoidekaan :( Itseasissa olen jopa huomannut, että ihoni alkaa kiillellä nopeammin sen jäljiltä, kuin esimerkiksi yllä mainitun L'Oréalin jälkeen.Otsa ja nenä kiiltävät melko paljon jo kolmen tunnin jälkeen laitosta. Toisaalta tykkään luonnollisen hehkuvasta lopputuloksesta enkä halua kasvojeni olevan täysin matat, mutta sitten taas toisaalta minua häiritsee kovasti pienikin kiiltely kasvoilla. Yhdeksän tunnin jälkeen otsa ja nenä kiiltävät todella paljon ja minun tekikin tiukkaa olla koko päivä käyttämättä Blotterazzia :D Olen kokeillut meikkivoiteen kanssa kaikki kikkani ihon mattaisena pitämiseen, mutta mikään niistä ei ole tehonnut :( Pahoittelut erilaisesta valaistuksesta, sillä viimeinen kuva on otettu yhdeksän aikaan illalla, joten luonnonvaloa ei ollut enää käytettävissä. Kasvojen kiiltelyä korostaa aavistuksen myös vessan kohtisuoraa osuva valo. Kuten jo ylempänä mainitsin, meikkivoiteen sävy sulautuu kasvojeni iholle kuitenkin todella hyvin ja värieroa ei ole kasvojen ja kaulan ihossa mielestäni juuri ollenkaan. Nämä kuvat on otettu luonnonvalossa ja ne ovat lähes muokkaamattomat.Vichy Dermablend Fluid Corrective Foundation 16h

+ peittävyys, joka tasoittaa ihon epätasaisuudet, punaiset kohdat, mustapäät ja huokoset
+ levittyy helposti ja vaivattomasti jämähtämättä nopeasti paikoilleen
+ sk 35
+ ei näytä pakkelimaiselta

- sävyvalikoiman suppeus
- korkea hinta
- ei pidä t-alueeni kiiltoa loitolla
- pakkautuu aavistuksen nenänpieliin ja nasolabial-juonteisiin suun ympärillä

Vaikka kuinka tykkään siitä, miltä meikkivoide näyttää juuri laittamisen jälkeen, en luultavasti tule ostamaan uutta tuubia. Käytän toki nykyisen loppuun, mutta ihon kiiltely on tämän kanssa jopa pahempaa kuin muiden käyttämieni tuotteiden kanssa, joten täydellisen meikkivoiteen etsinnät jatkukoon :)Oletteko te testanneet Vichy Dermablend -meikkivoidetta? Tykkäisittekö, jos tekisin samankaltaisia arvosteluja muista meikkivoiteista? :)

11 kommenttia :

 1. Hyvä ja havainnollinen arvostelu, kiitos siitä:) Dermablendiä en ole kokeillut, mutta hyvä peittävyys houkuttelisi, kun taas sävyvalikoiman vähäisyys ja melko korkea hinta karkoittavat myös minut. Nätti ja kuulas lopputulos:) Näytät tosi kauniilta:) Harva meikkivoide pysyy hyvännäköisenä tuntitolkulla, ei ainakaan minulla;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari kivasta kommentistasi! :)

   Tuo on kyllä totta, että tuskin sitä tulee koskaan olemaan meikkivoiteeseen 100% tyytyväinen, sillä aina löytyy jotain parannettavaa :)

   Poista
 2. Peittävyys ja korkea aurinkosuoja kuulostaa hyvältä, mutta mun tosi rasvaisella iholla tämä kiiltäisi varmaan vielä pahemmin :)

  VastaaPoista
 3. Olen, kun se oli vielä vanhassa pakkauksessa. Opal oli silloin iholleni vähän liian punertava, mutta tummuus oli ainoa oikea, tossa sun kuvassa se ei kuitenkaan näytä niin punaiselta, mitä se silloin oli. Pitää varmaan käydä katsastamassa olisiko pakkausuudistuksen yhteydessä myös sävy hieman muuttunut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä kokeilemassa, jos sävyä olisi muutettu alkuperäisestä :) Ei se tietysti mikään kaikista keltapohjaisin ole, mutta mielestäni kuitenkin enemmän kellertävä kuin punertava...Tai ehkä jopa vähän neutraali?

   Poista
 4. Mulla oli joskus Opal käytössä, tai no ei se oikein käyttöön edes päässyt, kun se oli mulle aaaivan liian tumma. Tilasin sen silloin alkuhypen aikaan suoraan netistä, ja ajattelin vaan että no varmaan se vaalein sopii. Lol juu ei. Onneksi nykyään oppinut, että hyvin harvassa on oikeastaan ne vaaleimmatkaan sävyt, jotka mulle kävisivät. Harmi, koska Dermablend muuten kiinnostaisi todella paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kuullut samaa monelta todella vaaleaihoiselta, että meikkivoiteiden vaaleimmatkin sävyt ovat usein liian tummia :/ Onneksi nykyään on saatavilla pariltakin merkiltä vaalennustippoja, joista olen lukenut hyvää. Monesti omallekin iholle osuu joku liian tumma meikkivoide, joten on pitänyt jo pidempään hankkia vaalennustipat :)

   Poista
 5. Upea meikki! Meikkivoide näyttää tosi kauniilta sun iholla ja tuo silmämeikki on vaan kaunis :)

  VastaaPoista
 6. Moikka Ida !!!
  Ensinnäkin: Olet nuori ja hehkeä, olen iloinen puolestasi =)
  Toiseksi: Rasvoittuva iho vanhenee hitaasti, ole ilonen tästä.
  Minä omistan rasvoittuvan ihon ja ikää mittarissa yli 50.

  Etsin mustille silmänalusilleni kunnollista peitepuikkoa.
  Kaikki kokeilemani peitetuotteet kasaantuvat silmänympärysihon juonteisiin.
  Jostakin testistä huomasin Vichyn Dermablend -puikko testauksen (paras) ja päätin kokeilla.

  En enää vaihtaisi. Peitepuikossa on runsaasti pigmenttiä, joten se kyllä peittää ja pysyy.

  E.L.F.:llä oli Silmien alle laitettava pohjustusvoide. (nykyisin jotain hiton puuteria) Mutta harmikseni tuota ei enää valmisteta. Tuolla pohjustusaineella peiteaine pysyi koko päivän hyvinkin siististi paikallaan.

  Nyt jos tahdon taatusti sinisyyden piiloon, pitää alle laittaa ensin MAC'n longwear peiteainetta ja sitten tuota Vichyn peitepuikkoa. Sillä toimii.
  Ja taatusti katson tarkkaan, 20 kertaa suurentavasta peilistä, (TS. Olen 20 cm päässä 5x suurentavasta peilistä.) että tuote on mahdollisimman ohuelti.

  Itse en voi sietää nykyistä "hehkutrendiä, että annetaan ihon vaan kiiltää. Kiitos, mutta ei minulle. Kevyt puuterointi, muttei kuitenkaan enää silmien alle, juonteiden vuoksi.

  Hyvät jatkot Ida =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3

Blog Design by Get Polished | Copyright Divine 2017